Jakie METODY/SPOSOBY stosuje PSYCHOLOG ?

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
PRZEPIĘKNO WYLECZENIE
bywalec

Jakie METODY/SPOSOBY stosuje PSYCHOLOG ?

Post autor: PRZEPIĘKNO WYLECZENIE »

Jakie METODY/SPOSOBY stosuje PSYCHOLOG dla ZDROWIA ? Czyli np. mówiąc spokojnym tonem psycholog uspokaja, itp. Może są one gdzieś opisane to poproszę o link.
nadzieja dobrowolska
moderator
moderator
Status: twój najgorszy koszmar

Re: Jakie METODY/SPOSOBY stosuje PSYCHOLOG ?

Post autor: nadzieja dobrowolska »

Pierwsza probowala mi pomiedzy slowami wmowic, ze jestem osoba, ktora siebie nie rozumie. Zrobila mi teatrzyk lalkowy, przy ktorym rzeczywiscie zbaranialam - z zazenowania, ze taka metoda istnieje - i popadlam w jakis dziwny stan, ktory rzeczywiscie uczynil mnie debilem. Zas sprawe mojego koreanczyka uznala za podrzedna, gdzie on byl jakby nie patrzec najwiekszym problemem. Probowala wmowic, ze problem tkwi w smierci dziadka, gdzie problem zaczal sie przed smiercia dziadka. Moze mnie nie zrozumiala dobrze, a moze zamknela sie na swoje przezycia. Poza tym probowala mnie dobrze poznac, wypytujac o moje modliszki i probujac pokazac, ze ja to interesuje. Wedlug niej koszulka, ktora dostalam i nie mialam wplyw na wybor napisu, sugerowal jakis przejaw mojego skrzywienia osobowosci.

Drugi przeprowadzil ze mna szczegolowy wywiad. Nie chcial az tak wielu szczegolow, ktore mu przedstawilam, wrecz wtykalam na sile. Tak jakby go to nie obchodzilo wcale. Spodobalo mi sie jednak, kiedy probowal stosowac denerwujace mnie bodzce, ktore mu przedstawilam jako denerwujace, zeby zobaczyc moja reakcje.

Trzecia za pierwszym razem skierowala mnie do psychiatry, za drugim do kliniki uzaleznien. Byla mila, ale mowila wprost, ze mi nie pomoze w problemach, ktore jej przedstawialam - ktore wedlug mnie byly problemami.
nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
viewtopic.php?t=40441
Wątek Zażalenia na pycioslawę. Chcesz coś dodać? Wbijaj śmiało.
nadzieja dobrowolska
moderator
moderator
Status: twój najgorszy koszmar

Re: Jakie METODY/SPOSOBY stosuje PSYCHOLOG ?

Post autor: nadzieja dobrowolska »

Nie zgodze sie z tym, to zalezy od osoby.
nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
viewtopic.php?t=40441
Wątek Zażalenia na pycioslawę. Chcesz coś dodać? Wbijaj śmiało.
ODPOWIEDZ

Wróć do „leki, terapie”