David Icke wywiad
Moderator: moderatorzy
- seebek
- zaufany użytkownik
David Icke wywiad
Wywiad na temat prawdy o wirusie, 5G i inne, materiał jest usuwany
z Youtybe ale znalazłem na cda.pl, bardzo ciekawe, polecam, napisy pl.
https://www.cda.pl/video/5055728ee
z Youtybe ale znalazłem na cda.pl, bardzo ciekawe, polecam, napisy pl.
https://www.cda.pl/video/5055728ee
"Zycie ludzkie jest jak paczka kredek ... Raz kolorowe, a raz czarne, raz ostre, a raz tepe, raz dlugie, a raz krótkie, raz proste, a raz połamane...
Ale to niewazne. Najwazniejsze jest to, jaki obraz nimi namalujesz..."
Ale to niewazne. Najwazniejsze jest to, jaki obraz nimi namalujesz..."
Re: David Icke wywiad
Dziękuję za wstawkę, zapoznam się w wolnej chwili.
W konspiracji siedziałem od lat, znam mnóstwo rzeczy i hipotez - mam też na tyle wiedzy, żeby zdawać sobie sprawę z tego, że większość tych hipotez opisuje stan faktyczny.
Dzisiaj zaczynają dostrzegać te fakty również zwykli ludzie, ponieważ w kwarantannie mają czas na myślenie (bez mediów głównego ścieku - jak to się mówi potocznie).
Osoby takie jak my - chore - bardzo boją się zgłębiać tematykę rzeczowo, ponieważ uważają, że sprowadza ona tylko choroby na nich (źle się czują, wpadają w psychozy).
Inna opcja jest taka, że lekarz/ rodzina zabronił lub otoczenie wyszydza.....
Co ciekawe - moja znajoma psychoterapeutka, którą skonfrontowałem z tymi teoriami (często o tym rozmawiamy), również stwierdziła, że ona może wpaść przez nie w psychozę ale zgadza się z nimi generalnie.
Wiem, jakie poglądy reprezentuje Icke, nie wiem jeszcze co jest w tym wywiadzie, natomiast coś Wam na koniec powiem:
Moi znajomi na studiach mówili, że istnieje książka po przeczytaniu której człowiek stawał się "wariatem" - nie wiedzieliśmy jeszcze w tym wieku nic o takich chorobach, oni przysięgali, że książka istnieje - ciekawe co zawierała w kontekście teorii spiskowych?
Miłej nocy
W konspiracji siedziałem od lat, znam mnóstwo rzeczy i hipotez - mam też na tyle wiedzy, żeby zdawać sobie sprawę z tego, że większość tych hipotez opisuje stan faktyczny.
Dzisiaj zaczynają dostrzegać te fakty również zwykli ludzie, ponieważ w kwarantannie mają czas na myślenie (bez mediów głównego ścieku - jak to się mówi potocznie).
Osoby takie jak my - chore - bardzo boją się zgłębiać tematykę rzeczowo, ponieważ uważają, że sprowadza ona tylko choroby na nich (źle się czują, wpadają w psychozy).
Inna opcja jest taka, że lekarz/ rodzina zabronił lub otoczenie wyszydza.....
Co ciekawe - moja znajoma psychoterapeutka, którą skonfrontowałem z tymi teoriami (często o tym rozmawiamy), również stwierdziła, że ona może wpaść przez nie w psychozę ale zgadza się z nimi generalnie.
Wiem, jakie poglądy reprezentuje Icke, nie wiem jeszcze co jest w tym wywiadzie, natomiast coś Wam na koniec powiem:
Moi znajomi na studiach mówili, że istnieje książka po przeczytaniu której człowiek stawał się "wariatem" - nie wiedzieliśmy jeszcze w tym wieku nic o takich chorobach, oni przysięgali, że książka istnieje - ciekawe co zawierała w kontekście teorii spiskowych?
Miłej nocy

- Catastrophique
- bywalec
Bzdury do straszenia ludzi.
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

linka seebka uzupełnię o ciekawą wypowiedź, dokumentującą, że ten cały wirus co prawda istnieje (to moje zdanie) - jednak nie jest aż taki przerażający i stanowi przykrywkę deo czegoś zupełnie innego.
po mojemu na planecie zachodzą ogromnie pozytywne zmiany, wirus = napędzanie się strachem.
oto zdanie z mojego linka:
"Przedstawiciele branży pogrzebowej apelują, aby nie straszyć społeczeństwa tragicznymi konsekwencjami koronawirusa, ponieważ zjawisko to, ich zdaniem, nie istnieje."
i cały tekst:
https://dorzeczy.pl/kraj/138302/spada-l ... 7Mgf2Y5138
po mojemu na planecie zachodzą ogromnie pozytywne zmiany, wirus = napędzanie się strachem.
oto zdanie z mojego linka:
"Przedstawiciele branży pogrzebowej apelują, aby nie straszyć społeczeństwa tragicznymi konsekwencjami koronawirusa, ponieważ zjawisko to, ich zdaniem, nie istnieje."
i cały tekst:
https://dorzeczy.pl/kraj/138302/spada-l ... 7Mgf2Y5138
rozpędziłem się i dorzucam linka sprzed chwili:
Co naprawdę powiedział noblista prof Montagnier o koronawirusie..
jest i o wirusie i o polach elektromagnetycznych (nawet i o 5G)
ja tego nie wymyśliłem, to są słowa noblisty.
wielu z Was powie, co to za "gówniania TV", to nie jest źródło informacji.
Tymczasem rozsądny człowiek wie, że:
- nie odrzuca się żadnego, potencjalnie ważnego źródła informacji
- odrzucenie hipotezy i wiedzy może mieć jedynie po uprzednim zapoznaniu się i po zrozumieniu tej wiedzy
Pozdrowienia
Co naprawdę powiedział noblista prof Montagnier o koronawirusie..
jest i o wirusie i o polach elektromagnetycznych (nawet i o 5G)
ja tego nie wymyśliłem, to są słowa noblisty.
wielu z Was powie, co to za "gówniania TV", to nie jest źródło informacji.
Tymczasem rozsądny człowiek wie, że:
- nie odrzuca się żadnego, potencjalnie ważnego źródła informacji
- odrzucenie hipotezy i wiedzy może mieć jedynie po uprzednim zapoznaniu się i po zrozumieniu tej wiedzy
Pozdrowienia
- Catastrophique
- bywalec
dorzeczy.pl i NTV,, yeah.
Tik tak tik tak

dorzeczy to jeden z wielu portali piszących o tym dzisiaj (nie znam go).
NTV postrzegam jako bardzo rzeczowe, ważne i wiarygodne źródło informacji. Nie tylko ja chyba, ponieważ ma grubo ponad 200.000 subskrypcji. Poza tym są jeszcze inne kanały potwierdzające ich wnioski....
Cat - z całym szacunkiem, Ty się mienisz coachem - powinieneś znać alternatywne media, ponieważ prawdziwy spec od rozwoju osobistego ma otwarty umysł (mówię na przykładzie osób, które poznałem).....
Tymczasem Twoje ataki brzmią jak trollowanie.....
Bez urazy.
NTV postrzegam jako bardzo rzeczowe, ważne i wiarygodne źródło informacji. Nie tylko ja chyba, ponieważ ma grubo ponad 200.000 subskrypcji. Poza tym są jeszcze inne kanały potwierdzające ich wnioski....
Cat - z całym szacunkiem, Ty się mienisz coachem - powinieneś znać alternatywne media, ponieważ prawdziwy spec od rozwoju osobistego ma otwarty umysł (mówię na przykładzie osób, które poznałem).....
Tymczasem Twoje ataki brzmią jak trollowanie.....
Bez urazy.
- Catastrophique
- bywalec
Mam otwarty umysł, ale z filtrem na ciężkie bzdury. Nie pisze wiecej bo nie mam czasu na jalowe dyskusje. Urazy bez.
Tik tak tik tak

Zgadzam się, ja też nie widzę pola do dyskusji.
Jednak trzeba było nie zaczepiać.
Miłego dnia.
Jednak trzeba było nie zaczepiać.
Miłego dnia.
- Catastrophique
- bywalec
Nie zaczepiam, wyrazam opinie. Nie moja wina, ze traktujesz to osobiscie.
Milego.
Milego.
Tik tak tik tak