Dość tego

To jest dział dodatkowy utworzony ze względu na aktualną sytuację wokół COVID-19, niezwiązaną z pierwotnym tematem tego forum i pozostaje do dyspozycji dla każdego zainteresowanego wymianą informacji na ten temat.

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Maksymiliana
moderator
moderator
Kontakt:

Dość tego

Post autor: Maksymiliana »

Mam dość tego waszego *słowo niedozwolone* koronawirusa, mam po dziurki w nosie tego wirusa, mam dość ciągłego pierdolenia non stop o jednym i tym samym od prawie 4 miesięcy.
Mam dość ludzi w maskach, którzy myślą że się uchronią przed wirusem, mam dość tego całego wykupywania sklepów.
Mam serdecznie dość tej całej degrengolady, mam dość dziwnego patrzenia na ludzi który normalnie kichają, mam dość tej psychozy tłumu, mam dość siania paniki *słowo niedozwolone* jego mać

*słowo niedozwolone* ile jeszcze, ja pierdole ile jeszcze. :cry:
Mój blog: http://www.nocnylampion.wordpress.com
Dzisiaj gdy przymkniesz oczy na szarym pamięci tle, pośród wyblakłych przeźroczy zobaczysz właśnie mnie.
Awatar użytkownika
Niemamnie
zaufany użytkownik
Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu

Re: Dość tego

Post autor: Niemamnie »

Wszystkim jest ciężko.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

Post autor: Słonecznik1 »

no jest psychoza w mediach.Nie oglądam tego wszystkiego. Zrobi się cieplej to ma być po problemie a pozatym dla 80% i więcej osób to jest tak groźne jak katar . Czasem rzadko jest źle... . Na kasie sporo osób więc niekomfortowa sytuacja.
Awatar użytkownika
Maksymiliana
moderator
moderator
Kontakt:

WIem o tym, ale dosłownie wszędzie napada mnie ta wizja końca świata czy koronawirus, po prostu męczy mnie to i irytuje, bo nie mam jak się od tego odciąć.
Dzisiaj gdy przymkniesz oczy na szarym pamięci tle, pośród wyblakłych przeźroczy zobaczysz właśnie mnie.
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

Post autor: Słonecznik1 »

pomyśl sobie jak to jest teraz pracować w dużym sklepie na dziale rtv z telewizorami,30 tv non stop gada o koronawirusie. Może być gorzej...
Awatar użytkownika
alechandro
zaufany użytkownik
Status: technik

Post autor: alechandro »

Przezyjemy, tylko spokuj nas ratuje, nol panik. :)
Awatar użytkownika
wowo
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 9697465

Post autor: wowo »

Można się zgodzić że na coś ludzie chorują, jednak ja też tego nie rozumiem jak ludzie dorabiają do tego wszystkiego wizję końca świata itd. Mało tego, są tacy co już nawracają i mówią że to za grzechy, każą się bić w piersi i nawracać. Wiecie gdzie ja ich wszystkich mam? W DUPIE!
Awatar użytkownika
Maksymiliana
moderator
moderator
Kontakt:

wowo21975 pisze: sob mar 28, 2020 9:10 pm [...] Mało tego, są tacy co już nawracają i mówią że to za grzechy, każą się bić w piersi i nawracać.
Tego nam jeszcze brakowało, a prawda jest taka że gdyby telewizja co roku trąbiła że od początku roku w Polsce jest ponad 800 tysiącach chorujących i przeszło 100 zabitych przez grypę, też byłaby coroczna paranoja, włączanie ogólnokrajowej epidemii.
ODPOWIEDZ

Wróć do „pandemia COVID-19”