(Jezus, dwaj bracia.)
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W dyskusji na tematy religijne oraz duchowości, lecz nie związane ze schizofrenią proszę używać działu tematy dowolne -> filozofia.
W dyskusji na tematy religijne oraz duchowości, lecz nie związane ze schizofrenią proszę używać działu tematy dowolne -> filozofia.
- Dobro
- zaufany użytkownik
- Status: Karuṇā करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
Re: Urojenia religijne ksobne o bracie Pumby
Ja mam Eden momentami wrażenie, że jesteś zły na Pumbę, bo uwazasz siebie samego za prawdziwego proroka, dziś.

- Dobro
- zaufany użytkownik
- Status: Karuṇā करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
Ja nie chce nikogo wystraszyć, nadeszły ciężkie czasy dla Chrześcijan i chciałem z czystego serca wszystkim oznajmić, że jestem już na Ziemi i to nie od niedawna, mam misję do wykonania i ją wykonam chociaż łatwo nie będzie.
Wiara w kogokolwiek to nic dobrego. Może komuś otworzyć drogę do skrzywdzenia nas. Unikajcie osób które mowia ze należy mieć otwarty umysł. Okazuje się że mamy wszyscy uśpione w głowie instalacje na słowo syn boży. Mamy to wszczepiane od dzieciństwa. Instalacje te dają z automatu nasze zaufanie i wiarę jak i chęć służenia takiej osobie. Takie osoby mogą wykorzystywać nasze umysły. Przestrzegam bo możemy pod ich wpływem wykonywać ich wolę i nawet się nie zorietowac