Prócz mnie samego nikt mnie nie kontroluje. Może dlatego, że nie zagrażam sobie bądź innym

Moderator: moderatorzy
Może dlatego, że ludzie tu czują się praktycznie zdrowi. Mają dobry humor i pozytywne nastawienie do świata i ludzi w odróżnieniu od ciebie. Nie mają urojeń i prześladowań, nie wydaje im się, że ktoś ich obraża gdy nic takiego nie miało miejsca. Nie są przewrażliwieni i poirytowanie, potrafią prowadzić normalną dyskusję na poziomie. A wszystko to dzięki lekarstwom!jölo46 pisze: ↑pn lut 10, 2020 10:15 am chciałbym się naćpać olanzapiną, szlugi by się bosko jarało przez kilka godzin. widzę że tu większość ignoranci. są za psychotropami i się tym chwalą a nawet nie wiedzą że ich proszki to placebo.
Splinter dobrze prawi. Większości te lekarstwa szkodzą a tu na forum, jakie samouwielbienie i zadowolenie lekarstwowe...
U mnie było podobnie i na moje nieszczęście wróciłem do leków dopiero po dwóch latach męczarni w ciężkiej psychozie.AdamSchibi pisze: ↑wt lut 11, 2020 9:20 am Nie polecam nie brania lekow sam tego doswiadczylem przez pol roku czulem sie wspaniale, ale pozniej wystapil epizod ze niemal nie stracilem zycia
Jak ci nie pasujemy to szukaj gdzie indziej. Ale z twoim podejściem do ludzi będzie ci bardzo trudno znależć kogoś kto będzie chciał z tobą gadać. Bo tu była dyskusja i nikt ci nie powiedział że będziemy ci przytakiwać bo ty tak chcesz.