Zolafren i fizyczne i mentalne wyczerpanie
Moderator: moderatorzy
Re: Zolafren i fizyczne i mentalne wyczerpanie
2 dzien bylem na silowni robie postepy.
Fajnie, tylko nie przegnij bo będą zakwasy. Pij sobie jakieś odżywki białkowe, sprzedają zazwyczaj na siłowniach takie drinki. Mają kompleksy witamin i minerałów, i zapobiegają kontuzjom. Kupiłem sobie bo mi lekarz zalecił. W podeszłym wieku aminokwasy są bardzo wskazane. Człowiek mniej się męczy i bardzo smaczne. Są czekoladowe, truskawkowe i bananowe. Najlepsze z mlekiem.
Rozsądnie piszesz Adamie. Na różnych oddziałach otwartych itp. z tego co zauważyłam dużo inwestują w takie młode, obiecujące osoby jak Ty. Nie dotarło do mnie, czy już korzystałeś z takiej instytucji.
Potwierdzam schudłam kiedyś kilka kg jedząc pieczywo tylko chrupkie, ale chyba nie jest zbyt zdrowe.AdamSchibi pisze: ↑wt sty 14, 2020 6:14 pm zeby schudnac trzeba jesc pieczywo chrupkie juz to testowalem schudlem na pieczywie chrupkim i innych rzeczach 25kg, ale waga wrocila. Plus jest taki ze dzisiaj wkoncu wyszedlem do ludzi bo poszedlem na silownie.
Bardzo zdrowe! Źródło witamin oraz minerałów, ogromnych ilości białka, magnezu i potasu. Polecam też otręby, szczególnie na śniadanie.
Moim zdaniem dawki leków Twoje są chyba dosyć spore i stąd ta senność. Ja też polecam zieloną herbatę. A tak poza tym polecam Ci jak jesteś wierzący modlitwę różańcową za Twoją mamę i za siebie. Modlitwa ta ma wielką moc. Jak będziesz ją regularnie odmawiał wierzę że Bóg przemieni Twoje życie.
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 72943962
Pragne zawiadomić że moja mama nie żyje. Zmarła w piątek na paliatywie szpitala Bonifratów w Łodzi. Może zabrzmi to głupio ale poczułem ulge że ona się już nie męczy i w pewnym sensie ja też. Od piątku nie byłem w stanie się modlić. Czuje ulge a zarazem też pustke po stracie mamy. Pogrzeb będzie w ten czwartek. Nie wiem co dalej napisać. To chyba wszystko.
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Wyrazy współczucia i niech ukochany JEHSZUA, JEZUS CHRYSTUS Cię prowadzi w tych trudnych chwilach i zawsze.
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
-
- zaufany użytkownik
Kondolencje.
-
- zaufany użytkownik
Świeć Panie nad jej duszą. Kondolencje. Trzymaj się, tak już jest, że bliscy odchodzą. To boli, taka jest jednak kolej rzeczy. Bądź silny.
Zmówiłem modlitwę za jej duszę.
-
- zaufany użytkownik
Dziękuję za kondolencje i modlitwę.