odstawienie leków

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
klucz żurawi
zaufany użytkownik

Re: odstawienie leków

Post autor: klucz żurawi »

tylko człowiek zły i nikczemny
Drobne uściślenie. Człowiek nie jest zły i nikczemny, ale może taki być. Efekt posiadania wolności czynów. Tylko nie mówcie mi, że bez wolności można by żyć.
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

Post autor: Digital »

Człowiek rodzi się zły, z grzechem pierworodnym na barkach. Dopiero Chrzest Święty czyni człowieka wolnym od grzechu. Dlaczego dzieci potrafią być tak okrutne i zabijać bez mrugnięcia okiem? Niczego jeszcze nie rozumieją? Ale wiedzą, że same nie chciałyby zostać zabite. Dzieci w Somalii i nie tylko szkolone są na najbardziej bezwzględnych zabójców, partyzantów i terrorystów dlatego, że nie mają litości i strachu. Zrozumienie i nawrócenie przychodzi później wraz z wiekiem i bagażem doświadczeń.
Miś Uszatek
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 72943962

Post autor: Miś Uszatek »

Digital pisze: wt sie 27, 2019 10:37 am Człowiek rodzi się zły, z grzechem pierworodnym na barkach. Dopiero Chrzest Święty czyni człowieka wolnym od grzechu. Dlaczego dzieci potrafią być tak okrutne i zabijać bez mrugnięcia okiem? Niczego jeszcze nie rozumieją? Ale wiedzą, że same nie chciałyby zostać zabite. Dzieci w Somalii i nie tylko szkolone są na najbardziej bezwzględnych zabójców, partyzantów i terrorystów dlatego, że nie mają litości i strachu. Zrozumienie i nawrócenie przychodzi później wraz z wiekiem i bagażem doświadczeń.
W Somalii jest islam ale myśl jest ta sama, tylko muszą się modlić do Mahometa.
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

Post autor: Digital »

Wiem bo byłem.
ODPOWIEDZ

Wróć do „leki, terapie”