Post #1

Dział przeznaczony dla nowych użytkowników w celu przywitania się i uzyskanie wstępnych informacji co i jak.

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Jeśli przychodzisz od razu z konkretnym pytaniem lub problemem, użyj raczej działu "Kto pomoże", lub odpowiedniego działu tematycznego w ogólnej dyskusji.

Proszę też starszych użytkowników o nie rozpoczynanie tu dłuższych dyskusji, a raczej w dziale "nasze środowisko"
Awatar użytkownika
kakihara
zarejestrowany użytkownik

Post #1

Post autor: kakihara »

Wylądowaliśmy na księżycu ( To znaczy nie. Ja ale ktoś tam wylądował.). Wyznaczyliśmy mase krytyczna materiałów rozszczepialnych. A nadal mózg i jego choroby pozostają terra incognita.

Tym bon motem chciałbym przywitać się na forum. Nie wiem co mam napisać o sobie. To nie pierwszy raz gdy tu się rejestruję ale starego hasła nie pamiętam. I wątpię w to by konto jeszcze istniało.
Co do danych metrycznych łapię się jeszcze na trzydziestolatka. A zachorowałam na schizofrenię w wieku dwudziestu pięciu lat.
Dla osób z krótkim stażem powiem, że z wiekiem nie jest lepiej czuje się tak samo skonfundowany i wypalony jak na początku.
Nie pracuje, żyje z pasożytnictwa i renty. Słucham starej muzyki z młodości (gdy mnie ona jeszcze cieszyła).

Jeśli ma ktoś jakieś pytania to zapraszam? Jak nie będę znał odpowiedzi lub nie chciał jej udzielić będę kłamał.

Z poważaniem witam wszystkich członków forum.
Awatar użytkownika
Bright Angel
zaufany użytkownik

Re: Post #1

Post autor: Bright Angel »

Witaj F20 :)
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
Zablokowany

Wróć do „Nowi użytkownicy”