Papierosy lekkie i tanie
Moderator: moderatorzy
- DZIECKO ZDROWIE
- zaufany użytkownik
Papierosy lekkie i tanie
Jeżeli palicie to jakie ? Jakie są najlżejsze papierosy do 10 zł (zawierające najmniej nikotyny i innych trujących rzeczy) ? Im tańsze i mniej nikotyny tym lepiej.
Re: Papierosy lekkie i tanie
Heh , jak to dobrze , że nie palę . Odpada mi naprawdę poważny wydatek na fajki a pozatym zdrowie , wiadomo. Na oddziale szpitalnym obok mojego pokoju byłą palarnia - taki mały , zimny i obskurny pokoik i strasznie śmierdziało od niego.
-
- zaufany użytkownik
Ja niedawno przerzuciłem sie na E-papierosa , moje palenie przeszkadzało mocno innym domownikom.
Jestem o tym już tydzien , nie śmierdzi , paczka fajek wychodzi ok. 3 zl no i można sobie dobrac zawartosc nikotyny we wkladach. Popykam sobie i nie ciągnie mnie do palenia. Może pomoże mi to w pewien sposób całkowicie rzucic palenie bo przymierzam sie do tego juz dosc długo.
Jestem o tym już tydzien , nie śmierdzi , paczka fajek wychodzi ok. 3 zl no i można sobie dobrac zawartosc nikotyny we wkladach. Popykam sobie i nie ciągnie mnie do palenia. Może pomoże mi to w pewien sposób całkowicie rzucic palenie bo przymierzam sie do tego juz dosc długo.
paliłem ten syf kilka lat, od trzech lat nie palę i nigdy (mam nadzieję) nie wrócę do tego syfu. wam też radzę pozbyć się nałogu, wiem, że nie jest łatwo.
Ja palę od 18 lat. W ostatniej klasie szkoły podstawowej byłem już nałogowcem i przerwa bez dymka była czymś denerwującym ... Miałem kiedyś dziewięcio miesięczną przerwę, ale kiedyś dałem się namówić na jednego, potem drugiego i obudziwszy się dnia następnego czułem tak potworny (jak mi się zdawało) głód za szlugiem, że "musiałem" pójść kupić paczkę ... Też rozważam zakup e-papierosa. To naprawdę działa ?
co to jest ten E-papieros???
Ja niby nie jestem uzalezniona ,ale ciągła walka z kilogramami
no i ta dekoracja służąca jako przerywnik -niewiem w myśleniu
dumaniu czy poprawieniu sobie chwilowo nastroju.
tak mam ze wszystkim -wino ,piwo czy przekąska
musze i już -czuje się wtedy przez siebie dopieszczona.
Ja niby nie jestem uzalezniona ,ale ciągła walka z kilogramami
no i ta dekoracja służąca jako przerywnik -niewiem w myśleniu
dumaniu czy poprawieniu sobie chwilowo nastroju.
tak mam ze wszystkim -wino ,piwo czy przekąska
musze i już -czuje się wtedy przez siebie dopieszczona.
-
- zaufany użytkownik
jest to inchalator , zamast palic to wdychasz parę w której jest nikotynalukrecja pisze:co to jest ten E-papieros??