Rysunek (hobby) odskocznia
Moderator: moderatorzy
Rysunek (hobby) odskocznia
Parszywy Los
data wykonania to 02-03-2019r.
-------------------------------------------------
Ostatnio zmieniony sob cze 27, 2020 9:05 pm przez szelest, łącznie zmieniany 13 razy.
Gwiezdne Wrota- prace moje
(rys.komix) powstał dość dawno. ponad 15lat temu.
Niegdyś byłem fanem serialu Gwiezdnych Wrót ,oglądając go
w TV z zapałem. Ten serial leciał jak pojawiła się nowa stacja TV {RONDO}
I nowe kanały na nim... seriale: Drużyna-A ,Mc Gaver no i oczywiście Gwiezdne Wrota
Teraz bym napisał w dymku. [NIE każdy ...]
Ostatnio zmieniony sob cze 27, 2020 9:06 pm przez szelest, łącznie zmieniany 3 razy.
Re: "Rysunkowy Świat"- prace moje
Lisek jest świetny [emoji41]
Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka
- PasteleOlejne
- bywalec
Jeśli ten ostatni lis to oryginał to uważam ze ten pierwszy jest o wiele lepszy... super
Docelowo miał być lis kanciasty ... Pixelowy polygonowy jak to zwał... Nieważne. Praca pierwsza jest docelowa i dlatego widać w niej pozostałości po siatce. praca trzecia to znaleziony w sieci obrazek którym miałem się prosiłkowac
"Rysunkowy Świat"- Generator SNU
Ostatnio zmieniony pt wrz 13, 2019 9:55 pm przez szelest, łącznie zmieniany 2 razy.
"Moje bazgroły"
"Delikatne Ptaszyny" - Złodziej DUSZ 17.04.2017
"Moje bazgroły"-Senny koszmar
.
Ostatnio zmieniony pt wrz 13, 2019 9:42 pm przez szelest, łącznie zmieniany 1 raz.
"Moje bazgroły"
„Lubię tańczyć w świetle Jowisza,bo nastaje ciszaa! „
....żałuje ze jestem ziemianką…branką losu zapomnienia.Jestem słońcem…o niskim polu widzenia.tęsknoty, bycia i brania…oddawaniu się światu
całą mą dusze, zaprzedałam…. Diabłu, który skradł me dwie poŁowy .....
Ostatnio zmieniony pn lut 08, 2021 5:18 pm przez szelest, łącznie zmieniany 2 razy.
"Moje bazgroły"- Przerażacze
.
Ostatnio zmieniony pt wrz 13, 2019 9:42 pm przez szelest, łącznie zmieniany 1 raz.
"Moje bazgroły"
,
Ostatnio zmieniony wt sie 20, 2019 5:27 pm przez szelest, łącznie zmieniany 1 raz.
"Moje bazgroły"-Dziecko Słońca
Ostatnio zmieniony sob cze 27, 2020 9:08 pm przez szelest, łącznie zmieniany 1 raz.
"Moje bazgroły"-Stary Tygrys
"Moje bazgroły"-Krzyk Anioła
Ostatnio zmieniony wt mar 17, 2020 1:16 pm przez szelest, łącznie zmieniany 3 razy.
"Moje bazgroły"-LEW na Wietrze
.
Ostatnio zmieniony pt wrz 13, 2019 9:50 pm przez szelest, łącznie zmieniany 2 razy.
"Moje bazgroły"-Pan i LEW
Ostatnio zmieniony śr lut 05, 2020 4:26 pm przez szelest, łącznie zmieniany 3 razy.
Re: "Moje bazgroły"-hobby
sam tworzysz nowe filtry? i jaki poleciłbyś program dotworzenia animacji? bo w moim internecie jest tylko blender.
"Moje bazgroły"-Animacja
link do filmiku o 5 programach do animacji. >>> https://www.youtube.com/watch?v=NvaumveRH-0
Mnie do gustu przypadł program Tupi. Wychowałem się i uczyłem animacji na Amidze i programie DeluxPaint.
a program tupi lekko deluxa przypomina. Poniżej prosta animacja wykonana przeze mnie w Tupi
Napewno znasz program Pivot . gdzie steruje się i zmienia położenie przedmiotu.
animacja pochodzi z internetu(animowany gif)
ostrzegam przed dodatkowym softem, który często dodają do programu wlaściciele stron.
z tego względu nie podaje odnośników do programów... każdy może sobie wygooglać.
* co do filtrów... powoli sam wyszukuje(tworze) lub poprawiam filtry pod wybrany obrazek.
Mnie do gustu przypadł program Tupi. Wychowałem się i uczyłem animacji na Amidze i programie DeluxPaint.
a program tupi lekko deluxa przypomina. Poniżej prosta animacja wykonana przeze mnie w Tupi
Napewno znasz program Pivot . gdzie steruje się i zmienia położenie przedmiotu.
animacja pochodzi z internetu(animowany gif)
ostrzegam przed dodatkowym softem, który często dodają do programu wlaściciele stron.
z tego względu nie podaje odnośników do programów... każdy może sobie wygooglać.
* co do filtrów... powoli sam wyszukuje(tworze) lub poprawiam filtry pod wybrany obrazek.
Moje bazgroły"-Latarka
.
Ostatnio zmieniony pt wrz 13, 2019 9:50 pm przez szelest, łącznie zmieniany 2 razy.