Jakie mieliście/macie urojenia?
Moderator: moderatorzy
- klucz żurawi
- zaufany użytkownik
Re: Jakie mieliście/macie urojenia?
podwójny post dałem
cięcie
cięcie
- PasteleOlejne
- bywalec
Kurcze... mi sie wydaje w miejscach publicznych ze sa dwie rasy na swiecie w tym z jednej zostalam tylko ja i inni chca prowadzic na mnie badania wykorzystując do tego kazde zdanie, slowo i czyn. Za nic w swiecie nie pozwola mi dojsc do prawdy, a moja rodzina jest specjalnie wyszkolona i wybrana nie z przypadku zeby zdawac raporty na moj temat, to jedno z moich dziwnych odczuć.
- klucz żurawi
- zaufany użytkownik
Też miałem tak przez chwilę. TO znaczy wydawało mi się, że biorę udział w jakimś eksperymencie, gdzie wszyscy z otoczenia kontrolują mnie za pomocą słów i czynów.wykorzystując do tego kazde zdanie, slowo i czyn
Urojenia przesladowcze
Ksobne
Hipohondryczne
To wszystko to koszmar od 2003 roku
Ksobne
Hipohondryczne
To wszystko to koszmar od 2003 roku
Zawsze jak mam pogorszenie to widzę małe muszki, rój, miliardy małych muszek, takich drobnych kropek w przestrzeni, tyle że wszędzie i jest tego miliardy wokół. Kiedyś bałem się dziś staram przypatrywać się by rozróżnić ich budowę anatomiczną. Nie udaje mi się to, są zbyt drobne i uciekają albo rozpływają się pod wpływem wzroku.
Kluczu żurawi, no ale ten sex był w końcu z tymi wiedźmami czy go nie było?
- Chłopiec Papuśny
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 46660127
Ja bym na twoim miejscu przeszedł się do okulisty. To może znaczyć że masz nierówne ciśnienie wewnątrzgałkowe. Może to uposledzac wzrok, w najgorszym razie może dojść do krwiaka gałki ocznej i ślepoty.Digital pisze: ↑sob lip 06, 2019 10:40 pm Zawsze jak mam pogorszenie to widzę małe muszki, rój, miliardy małych muszek, takich drobnych kropek w przestrzeni, tyle że wszędzie i jest tego miliardy wokół. Kiedyś bałem się dziś staram przypatrywać się by rozróżnić ich budowę anatomiczną. Nie udaje mi się to, są zbyt drobne i uciekają albo rozpływają się pod wpływem wzroku.
Dokładnie.Nie zwiniaj wszystko na leki psychotropowe.
Niczego nie zwalam na lekarstwa psychotropowe, powiem więcej bardzo je sobie chwalę. To nie ma nic wspólnego ze wzrokiem, pojawia się zazwyczaj w okresach zaostrzeń stanów psychotycznych i po zażyciu lekarstw zawsze ustępuje. Nie jest tak, że mam to cały czas.
- amigo
- zaufany użytkownik
Najczęściej prześladowcze.
Kamery w domu, podsłuchy, ludzie o mnie mówią, chcą mi coś zrobić.
Nadajniki które niszczą mi neurony, wszystko odnosi się do mnie.
Kamery w domu, podsłuchy, ludzie o mnie mówią, chcą mi coś zrobić.
Nadajniki które niszczą mi neurony, wszystko odnosi się do mnie.