Zamazane widzenie - czy to mija?
Moderator: moderatorzy
Zamazane widzenie - czy to mija?
Po Fluanxolu 0,5 miałem mocno zamazane widzenie, tak samo na Solianie. Czy ten skutek uboczny w ogóle minie czy to już będzie cały czas? Rozważam powrót do tego lub tego leku, ale odstrasza mnie właśnie problem z widzeniem...
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
Re: Zamazane widzenie - czy to mija?
Zgłoś lekarzowi.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 72943962
Zdarza się często tak po lekach. Idż do lekarza, tak jak napisał przedmówca.
- piotrs
- zaufany użytkownik
ja po abilify chyba mialem cos z oczami nieostre widzenie
idz do okulisty?
idz do okulisty?
Źle napisałem posta. Tych leków obecnie nie biorę, ale chciałbym z powrotem, któryś brać na objawy negatywne, ale obawiam się ponownego zamazanego widzenia. I nie wiem czy jeśli taki objaw się pojawi to czy będzie trwały czy minie.
@Rexio ja wiele lat już biorę między innymi solian i też miałem nie ostre widzenie, oczy mi łzawiły i często piekły. Poszedłem do okulisty i stwierdził że mam wadę wzroku.Kupiłem okulary i wszystko przeszło 

-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 72943962
Ja mam taki dylemat że biore obecnie 200 mg pernazyny. I wszyscy krzyczą że od pernazyny można dostać jaskry, zaćme albo wogóle stracić wzrok. Nie wiem na ile to prawda(moi lekarze twierdzą że to bzdura, że dopiero jakbym np. miał jaskre stwierdzoną i zaczął brać pernazyny, no to wtedy moge mieć problem ze wzrokiem).