Oliwa to nie woda, poza tym nie dostaje się do podzespołów, jest tylko w śladowych ilościach na obudowie laptopa. A tak w ogóle, to dotykając komputer nieumytymi rękami, zostawiasz pełno tłustych plam na klawiaturze, touchpadzie, czy myszce i na obudowie. I jakoś nie psuje się sprzęt od tego.Maksymiliana pisze: ↑sob maja 25, 2019 1:27 pm Nikogo nie wyśmiewa, tylko zaznaczam fakt, że człowiek który nie ma psychozy nie będzie kropił elektroniki olejem, elektronika jest bardzo wrażliwa na wszelką wodę. Poza tym, po co kropic komputer????
Moje świadectwa
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W tematach dotyczących choroby proszę pisać w odpowiednim poddziale "dyskusji ogólnej".
W tematach dotyczących choroby proszę pisać w odpowiednim poddziale "dyskusji ogólnej".
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Re: Moje świadectwa
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
- Maksymiliana
- moderator
- Kontakt:
To że masz tłuste ręce i dotykając klawiatury wiadomo że jej nie uszkodzisz. Ale już lejąc coś na laptopa można uszkodzić.
Mój blog: http://www.nocnylampion.wordpress.com
Dzisiaj gdy przymkniesz oczy na szarym pamięci tle, pośród wyblakłych przeźroczy zobaczysz właśnie mnie.
Dzisiaj gdy przymkniesz oczy na szarym pamięci tle, pośród wyblakłych przeźroczy zobaczysz właśnie mnie.
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Nie leję, nie leję. Tylko najpierw zwilżam delikatnie palec oliwą i potem dotykam obudowy kompa.Maksymiliana pisze: ↑sob maja 25, 2019 2:07 pm To że masz tłuste ręce i dotykając klawiatury wiadomo że jej nie uszkodzisz. Ale już lejąc coś na laptopa można uszkodzić.
Księża np. "kropią" swięcą auta.To im to powiedz że to nienormalne.Maksymiliana pisze: ↑sob maja 25, 2019 1:27 pm Nikogo nie wyśmiewa, tylko zaznaczam fakt, że człowiek który nie ma psychozy nie będzie kropił elektroniki olejem, elektronika jest bardzo wrażliwa na wszelką wodę. Poza tym, po co kropic komputer????
- Kiciuś_XXL
- moderator
Ja im powiem że to nienormalne świecić auta, pokarmy i ludzi. Powiem, że tak stwierdziła społeczność schizofreniczna

To "wyjdziesz" na idiote.PowodzeniaKicius_XXL pisze: ↑sob maja 25, 2019 3:56 pm Ja im powiem że to nienormalne świecić auta, pokarmy i ludzi. Powiem, że tak stwierdziła społeczność schizofreniczna![]()
![]()
![]()
- Kiciuś_XXL
- moderator
No i o to chodzi że wszelkie rytuały i obrzędy są jeszcze normalne. Co szkodzi że ktoś sobie namaści komputer. Wiadomo że bym nie powiedział księdzu.
Cały czas mówię że autor wątku nikomu nie szkodzi tym co robi. Fajnie się czyta.
Cały czas mówię że autor wątku nikomu nie szkodzi tym co robi. Fajnie się czyta.
To są jego wierzenia, jego osobiste wierzenia, jedne z wielu, fragment większej całości. I tej całości na imię _mistycyzm_Catastrophique pisze: ↑sob maja 25, 2019 10:52 am Mozemy wyrazic swoje zdanie. Nie trzeba do tego zadnych kompetenecji. Juz nie mówiąc o tym, ze pisze jakas fantastyke naukowo - religijna. Naprawianie komputera krwia Jezusa uwazasz za cos normalnego i zdrowego?

- Maksymiliana
- moderator
- Kontakt:
To owszem są wierzenia, ale czasami tez człowiek może wpaść w psychozę, proszę nie zapominaj o tym!
Psychozy są bardzo różne. Nie zawsze są cierpieniem czy chaosem.
Czasem są fascynujące, dzieje się magia, dzieją się cuda, i Ty wiesz, że ta magia i te cuda i rozmaite znaki to jest po prostu Twoja rzeczywistość, namacalna bezdyskusyjna rzeczywistość. I jak w takim stanie nie zostaniesz zatruta jakimś gównem w rodzaju haloperidolu, ani też pozbawiona wolności w szpitalu psychiatrycznym to niekiedy jakimś kolejnym cudem część tej magii udaje Ci się przenieść do tzw. "świata normalnych ludzi".
Czasem są fascynujące, dzieje się magia, dzieją się cuda, i Ty wiesz, że ta magia i te cuda i rozmaite znaki to jest po prostu Twoja rzeczywistość, namacalna bezdyskusyjna rzeczywistość. I jak w takim stanie nie zostaniesz zatruta jakimś gównem w rodzaju haloperidolu, ani też pozbawiona wolności w szpitalu psychiatrycznym to niekiedy jakimś kolejnym cudem część tej magii udaje Ci się przenieść do tzw. "świata normalnych ludzi".
- Maksymiliana
- moderator
- Kontakt:
Dobrze, DLA CIEBIE w psychozie się taka wydaje.
Ale dla człowieka zdrowego psychicznie i osób w remisji naprawianie komputera krwią Jezusa to nie jest coś normalnego i zdrowego.
Ale dla człowieka zdrowego psychicznie i osób w remisji naprawianie komputera krwią Jezusa to nie jest coś normalnego i zdrowego.
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Są rzeczy na Niebie i ziemi, które nie śniły się nawet filozofom.Maksymiliana pisze: ↑sob maja 25, 2019 6:41 pm Ale dla człowieka zdrowego psychicznie i osób w remisji naprawianie komputera krwią Jezusa to nie jest coś normalnego i zdrowego.
Poza tym namaszczanie komputera Krwią ukochanego JEZUSA CHRYSTUSA, ma głębszy sens. Ale nie pisałem o tym, bo to byłoby jeszcze bardziej niewiarygodne.
- wowo
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 9697465
Moje świadectwa
Macie nie równo pod sufitem.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
- Catastrophique
- bywalec
Ale bzdury. Podczad psychoz czlowiek cierpi bo czesto sa polaczone ze strachem na jakis temat lub wiele tematow. Czlowiek odplywa do nierealnego swiata a towarzyszace temu wszystkie glosy i urojenia sprawiają czesto, ze nie panuje nad soba - jest w innym swiecie. Wlasnie dzieki lekom po jakims czasie wraca sie do rzeczywistosci, nabiera sie krytycyzmu co do swojego psychotycznego zachowania - one po prostu ratuja zycie. Niestety, czesto podawane sa pozno, gdy czlowiek zdazyl juz sobie, czasami tez innym, sporo namieszac. Szpital natomiast pozwala na obserwacje chorego i wlasciwe dobranie lekow. Nie jest niczym zlym - jest rajem po piekle psychozy. Wolność jest ograniczona ze wzgledu na niepoczytalnosc chorego - nie po to aby mu ja zlosliwie zabrac. Na jakim swiecie Ty zyjesz?hvp2 pisze: ↑sob maja 25, 2019 6:27 pm Psychozy są bardzo różne. Nie zawsze są cierpieniem czy chaosem.
Magie i cuda zostaw dla filmow science - fiction. Tu jest realne zycie i chorujacy ludzie. Piszesz jakbys sam niezle odplynal.
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

- Catastrophique
- bywalec
Zadnym filozofom nie snila sie raczej naprawa kompa przez namaszczenie. To jest niewiarygodne, bo to ciezka bzdura, wystarczy choc troszeczke rozsadnie pomyslec.44 pisze: ↑sob maja 25, 2019 7:00 pmSą rzeczy na Niebie i ziemi, które nie śniły się nawet filozofom.Maksymiliana pisze: ↑sob maja 25, 2019 6:41 pm Ale dla człowieka zdrowego psychicznie i osób w remisji naprawianie komputera krwią Jezusa to nie jest coś normalnego i zdrowego.
Poza tym namaszczanie komputera Krwią ukochanego JEZUSA CHRYSTUSA, ma głębszy sens. Ale nie pisałem o tym, bo to byłoby jeszcze bardziej niewiarygodne.
Brakuje jeszcze zebys namascil siebie i zaczal robic cuda jak Jezus.
Tik tak tik tak

Ja to wszystko, co myślę, co czuję, co wiem, opowiem mojej Pani Psycholog po prostu. Niech ona oceni i zadecyduje!!! Bo chyba Ty, Katastroficzny, nie podważasz kompetencji psychologa klinicznego i psychoterapeuty??Catastrophique pisze: ↑sob maja 25, 2019 10:27 pmAle bzdury. Podczad psychoz czlowiek cierpi bo czesto sa polaczone ze strachem na jakis temat lub wiele tematow. Czlowiek odplywa do nierealnego swiata a towarzyszace temu wszystkie glosy i urojenia sprawiają czesto, ze nie panuje nad soba - jest w innym swiecie. Wlasnie dzieki lekom po jakims czasie wraca sie do rzeczywistosci, nabiera sie krytycyzmu co do swojego psychotycznego zachowania - one po prostu ratuja zycie. Niestety, czesto podawane sa pozno, gdy czlowiek zdazyl juz sobie, czasami tez innym, sporo namieszac. Szpital natomiast pozwala na obserwacje chorego i wlasciwe dobranie lekow. Nie jest niczym zlym - jest rajem po piekle psychozy. Wolność jest ograniczona ze wzgledu na niepoczytalnosc chorego - nie po to aby mu ja zlosliwie zabrac. Na jakim swiecie Ty zyjesz?hvp2 pisze: ↑sob maja 25, 2019 6:27 pm Psychozy są bardzo różne. Nie zawsze są cierpieniem czy chaosem.
Magie i cuda zostaw dla filmow science - fiction. Tu jest realne zycie i chorujacy ludzie. Piszesz jakbys sam niezle odplynal.
- Catastrophique
- bywalec
Psycholog kliniczny i psychoterapeuta nie mowilby takich bzdur o psychozie jak wyzej.hvp2 pisze: ↑sob maja 25, 2019 11:40 pmJa to wszystko, co myślę, co czuję, co wiem, opowiem mojej Pani Psycholog po prostu. Niech ona oceni i zadecyduje!!! Bo chyba Ty, Katastroficzny, nie podważasz kompetencji psychologa klinicznego i psychoterapeuty??Catastrophique pisze: ↑sob maja 25, 2019 10:27 pmAle bzdury. Podczad psychoz czlowiek cierpi bo czesto sa polaczone ze strachem na jakis temat lub wiele tematow. Czlowiek odplywa do nierealnego swiata a towarzyszace temu wszystkie glosy i urojenia sprawiają czesto, ze nie panuje nad soba - jest w innym swiecie. Wlasnie dzieki lekom po jakims czasie wraca sie do rzeczywistosci, nabiera sie krytycyzmu co do swojego psychotycznego zachowania - one po prostu ratuja zycie. Niestety, czesto podawane sa pozno, gdy czlowiek zdazyl juz sobie, czasami tez innym, sporo namieszac. Szpital natomiast pozwala na obserwacje chorego i wlasciwe dobranie lekow. Nie jest niczym zlym - jest rajem po piekle psychozy. Wolność jest ograniczona ze wzgledu na niepoczytalnosc chorego - nie po to aby mu ja zlosliwie zabrac. Na jakim swiecie Ty zyjesz?hvp2 pisze: ↑sob maja 25, 2019 6:27 pm Psychozy są bardzo różne. Nie zawsze są cierpieniem czy chaosem.
Tik tak tik tak

- Kiciuś_XXL
- moderator
Hej 44, lapek mojej żony się zawiesza ostatnio, a szkoda mi siedzieć nad nim 2 -3 godziny i restartować system. Twoja magia działa cuda, czy mógłbyś...? 

- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Mieszkam na terenach, gdzie kiedyś było jakieś jeziorko, czy staw. Te tereny zostały osuszone. Do tej pory na końcu naszej działki ziemia jest trochę podmokła, rośnie tam nawet trzcina. Jak były ulewy zdarzało się, że zalewało nam piwnicę lub przynajmniej ściana nasiąkała wodą.
Jak się nawróciłem w 2010 r. na prawdziwe Szabaty i Święta Biblijne przestało nas zalewać
nawet ściany nie nasiąkają. (Za wyjątkiem jednego razu, kiedy to ktoś ostatnio nie zamknął drzwi do piwnicy podczas silnej ulewy. Gdzie troszkę wody się wlało przez próg.)
Chwała, chwała, chwała Ukochanemu OJCOWI JEHUAH, Ukochanemu JEHSZUA, Ukochanej MAMUSI RUACH ha KODESZ (DUCHOWI ŚWIĘTEMU). Dziękuję CI ukochane OJCZE JEHUAH, w Imieniu TWEGO ukochanego SYNA JEHSZUA, JEZUSA CHRYSTUSA.
Jak się nawróciłem w 2010 r. na prawdziwe Szabaty i Święta Biblijne przestało nas zalewać

Chwała, chwała, chwała Ukochanemu OJCOWI JEHUAH, Ukochanemu JEHSZUA, Ukochanej MAMUSI RUACH ha KODESZ (DUCHOWI ŚWIĘTEMU). Dziękuję CI ukochane OJCZE JEHUAH, w Imieniu TWEGO ukochanego SYNA JEHSZUA, JEZUSA CHRYSTUSA.
A co z Marią z Nazaretu córką Joachima i Józiem?