psychoza piekła

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
W dyskusji na tematy religijne oraz duchowości, lecz nie związane ze schizofrenią proszę używać działu tematy dowolne -> filozofia.
Dj Chlast 7
zarejestrowany użytkownik
Status: muzyk

psychoza piekła

Post autor: Dj Chlast 7 »

witam .Czy miał ktoś psychoze piekła oprucz mie ,bo ja byłem w dwóch piekłach ,czyśćcu i innych tajnych miejscach na ziemi których sie doświatcza w tej chorobie

Przenoszę do odpowiedniego działu - Maxi.
Awatar użytkownika
alf
zaufany użytkownik

Re: psychoza piekła

Post autor: alf »

Możesz opowiedzieć?
Awatar użytkownika
kuubaw
zaufany użytkownik

Post autor: kuubaw »

co tu mówić co tu gadać jak myśleć i gdzie iść :lol:,idz do kościoła i wylewaj tam :D
Awatar użytkownika
wowo
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 9697465

Post autor: wowo »

Nie pozostaje nic innego tylko wygarnąć im wszystko.
Dj Chlast 7

alf pisze: pn maja 06, 2019 3:24 pm Możesz opowiedzieć?
czułem sie jak anioł wbija mi dzide w gardło czułem gniew boży skierowany w moją stronę ,i czułem sie jak wąż bez rąk i bez nóg ,a jak mówiłem innym że jestem w piekle to mi nie wierzyli i mówili że jestem chory co mie jeszcze bardziej dobijało bo jak by mi wierzyli to by mi bylo lepiej .Dusza sie paliła .Myslałem że już na zawsze tam zostane i to bylo najgorsze ,myslałem że w pewnym czasie życia człowieka człowiek zostaje strącony do piekła i tam jest aż do smierci a puzniej sie rodzi w innym człowieku ,że piekło to jest ostateczność w życiu człowieka ,jak mamie powiedzialem że tam jestem to rozpaczała nademną i poczułem jak mama wzięła na siebie te piekło ,i trafiłem do psychozy raju ,czułem sie jak na jakichś narkotykach podobało mi sie to ,tylko była jedna zasada w raju ,nie wolno było o tym mówić gdzie sie jest bo to tajemnica boża , puzniej trafiłem do czyśćca i jak grzeszylem tak cierpiałem .Puzniej znowu do piekła ale innego ,czułem jak gnije moja dusza i całe ciało od środka ,czułem jak umieram ,straszny bul!!!puzniej byłem Panem Jezusem i inne jeszcze sytuacje aż w koncu ze zwykłego szpitala do psychiatryka w Lublincu mie zawiezli
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

Post autor: Digital »

Musiałeś sobie nieźle nagrabić skoro trafiłeś do piekła za życia.
cezary123
zaufany użytkownik

Post autor: cezary123 »

Typowe objawy psychozy. Nie zazdroszczę, pewnie człowiek wtedy naprawdę to wszystko czuje, jest przekonany o swoim położeniu nieodwracalnym i staje się to dla niego całym światem bez możliwości wyjścia. Na szczęście leki czasem przerywają ten stan.
Dj Chlast 7

Digital pisze: wt maja 07, 2019 12:13 pm Musiałeś sobie nieźle nagrabić skoro trafiłeś do piekła za życia.
to prawda ,ale teraz chodze do kosciola nawet w tygodniu .Jestem dumny z tego że byłem w piekle bo wiem jak tam jest i posiadam ogromną wiedze jak mało kto .Ale schizofrenia mie nauczyła nagrywać Hardcore psycho rap ,i rozumieć piosenki od Esteo które są o psychozach i zrozumie to tylko osoba która ma mocno mózg zmieniony przez tą horobe bo on ma teksty zaszyfrowane
Kefas
zaufany użytkownik

Post autor: Kefas »

jak przeżyłeś piekło chłopaku poczytaj Św Jana od Krzyża bądź Twierdzę wewnętrzną Św Teresy z Avila.odnajdziesz tam siebie,zapnij pasy i startuj.Miłego czytania.
Największym przejawem geniuszu kobiety jest miłość macierzyńska.
Awatar użytkownika
kotek
zaufany użytkownik

Post autor: kotek »

Ja nie przeżyłem psychozy piekła, ale jest we mnie wyraźny strach przed piekłem. Moja psychika nie zgadza się na wymierzanie surowych kar grzesznikom. Nie chcę cierpieć po śmierci. Odrzuciłem "seks" (przyjemność seksualną), ale wciąż się boję. Nie uważam, że każdy akt małżeński jest grzeszny. Lubię spędzać mnóstwo czasu w Internecie. Mam do tego szczególną słabość. Bez niego łatwiej się nudzę.
ODPOWIEDZ

Wróć do „przeżycia religijne”