Urojenia religijne jako uczucia poszukiwania Opiekuna Jezusa
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W dyskusji na tematy religijne oraz duchowości, lecz nie związane ze schizofrenią proszę używać działu tematy dowolne -> filozofia.
W dyskusji na tematy religijne oraz duchowości, lecz nie związane ze schizofrenią proszę używać działu tematy dowolne -> filozofia.
- pycioslawa
- moderator
- Status: twój najgorszy koszmar
Re: Urojenia religijne jako uczucia poszukiwania Opiekuna Jezusa
Nie wiem na ile mozna to podciagnac pod urojenia religijne - ale dla mnie, jako dla ateistki, jest to jednoznaczne. Przez jakis czas moj koreanczyk (z ktorym wiaze mnie dluga juz historia) byl dla mnie stworzeniem boskim, zaczelam mu nawet stawiac oltarze i przeprowadzac sesje, ktore mozna porownac do modlitwy w stanie medytacji. Jeden, ogromny oltarz nadal widnieje w moim pokoju, ale juz nie oddaje mu czci czy tez nie traktuje go jak bozka.
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
viewtopic.php?t=40441nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Wątek Zażalenia na pycioslawę. Chcesz coś dodać? Wbijaj śmiało.
- pycioslawa
- moderator
- Status: twój najgorszy koszmar
Ja sama nie odwazylabym sie zdemontowac swojego oltarza, bo juz przeszlam przez to - kiedy ja nie widze mojego koreanczyka, to on widzi mnie, co niesie za soba caly worek skutkow ubocznych. Z nasileniem glosow na czele. Jeszcze raptem tydzien temu prosil mnie, zebym do owego oltarza dolozyla kolejny akcent. Ucichl dopiero kiedy to uczynilam.
viewtopic.php?t=40441nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Wątek Zażalenia na pycioslawę. Chcesz coś dodać? Wbijaj śmiało.
- Dobro
- zaufany użytkownik
- Status: Karuṇā करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
- piotrs
- zaufany użytkownik
polecam odmawiac
KORONKE DO MILOSIERDZIA BOZEGO
poczytaj o n iej
KORONKE DO MILOSIERDZIA BOZEGO
poczytaj o n iej