LGBT

i inne sprawy partnerstwa lub jego braku

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Niemamnie
zaufany użytkownik
Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu

Re: LGBT

Post autor: Niemamnie »

https://pl.wikipedia.org/wiki/Otherkin
Po pełnej legalizacji LGBT przyjdzie czas na legalizację otherkinów.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
Awatar użytkownika
Maksymiliana
moderator
moderator
Kontakt:

Post autor: Maksymiliana »

Czasem ciężko mi odróżnić lesbijkę od kobiety, która czuje się mężczyzną. Obie prowadzają się za rączkę z innymi dziewczynami, ale typ relacji seksualnej jest pewnie zupełnie inny?
Podobnie geja od mężczyzny, który czuje się kobietą i jest w związku z mężczyzną.
Tak jest, to trochę ciężko odróżnić, aczkolwiek zazwyczaj mężczyzna, który czuje się kobietą, ubiera się kobieco - to można dostrzec, zwłaszcza jak ma długie włosy, kobieca gestykulacja :)

Co do kobiety, która czuje się facetem - męskie ubrania, krótkie włosy, w miarę sił niski głos, męska gestykulacja. ;)
Mój blog: http://www.nocnylampion.wordpress.com
Dzisiaj gdy przymkniesz oczy na szarym pamięci tle, pośród wyblakłych przeźroczy zobaczysz właśnie mnie.
Awatar użytkownika
Niemamnie
zaufany użytkownik

Nie bez powodu napisałem o otherkinach, każda cywilizacja ma swój początek i koniec lub odrodzenie.
Koniec obecnej cywilizacji na zachodzie już nastąpił, sprowadzili sobie imigrantów którzy rozwalą wszystkie prawa człowieka, jednak odrodzenie można osiągnąć tylko jak się weźmie element dzieciństwa cywilizacji i wdroży się go pod jej koniec (wiem z mądrych książek).
Dzieciństwem jest żywy mit który realizują ludzie będący otherkinami, jeżeli ruch LGBT podchwyci motyw to w Polsce nigdy nie dojdzie do końca cywilizacji i odrodzi się ona.

LGBT jest ostatnią myślą zachodu ponieważ jest ono pełną opozycją do kościoła który najbardziej lubi sprawy łóżkowe.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
cezary123
zaufany użytkownik

Post autor: cezary123 »

Maksymiliana pisze:

Tak jest, to trochę ciężko odróżnić, aczkolwiek zazwyczaj mężczyzna, który czuje się kobietą, ubiera się kobieco - to można dostrzec, zwłaszcza jak ma długie włosy, kobieca gestykulacja :)

Co do kobiety, która czuje się facetem - męskie ubrania, w miarę sił niski głos, męska gestykulacja. ;)
I oryginalna lesbijka pewnie woli naturalne kobiety. :mrgreen:

Jest też dosyć ryzykowny sposób na rozróżnianie oryginalnego stanu istoty, a mianowicie użycie oryginalnych heteroseksualnych i zgodnych ze swoją płcią biologiczną jednostek jako testu.
Zauważyłem tajemnicze zjawisko, a mianowicie niesymetrię istoty pociągu do przeciwnej płci u potencjalnych par osób. W jedną stronę działa a w drugą, pomimo tego, że obiekt jest zgodny z orientacją - nie.
Lesbijka będzie pożądać zarówno inną lesbijkę, jak i postać kobiety o nieznanej orientacji i tożsamości. Otrzyma odpowiedź tylko od kobiety czującej się kobietą o orientacji homo i kobiety czującej się mężczyzną o orientacji hetero. Homoseksualna osoba transseksualna k/m niestety piękną damę odrzuci. I wszystko gra.
Jeżeli teraz podstawimy biologiczną naturalną kobietę hetero, to z rachunku wynika, że powinna chcieć zarówno z naturalnym mężczyzną jak i z osobą transseksualną k/m hetero (zwłaszcza po zmianie postaci) i m/k homo, zwłaszcza przed zmianą całkowitą płci. Z ich strony z pewnością istnieje pociąg do kobiet. Przecież to postać męska. Ale co powie heteroseksualna naturalna kobieta? Z pewnością przypadki związków kobiety hetero z transseksualistą są rzadkie. Pozostaje im zadowolić się innymi transseksualistami, czyli po prostu mężczyznami, które czują się kobietami.
Jeszcze gorzej wygląda to w przypadku testu osobą mężczyzny hetero zgodnego ze swoją naturalną płcią. Jeżeli nic nie wiadomo, to zgodnie z pociągiem płciowym, zainteresować może się tą postacią kobieta hetero, mężczyzna homo i transseksualiści: m/k hetero i k/m homo.
Dlaczego więc nie ma symetrii przepływu i pociągu seksualnego w drugą stronę? :)
Mężczyzna hetero nie reaguje na kobiecą postać ani transseksualisty m/k (chociażby był hetero), ani transseksualisty k/m (chociażby kobietka była jeszcze homo). Woli związek z naturalną postacią kobiety (oby nie okazało się, że jest lesbijką).

Coś tu nie gra. Naukowcy muszą jeszcze nad tym popracować, zanim zacznie się tego dzieci w szkołach uczyć.
Awatar użytkownika
Niemamnie
zaufany użytkownik

Może po prostu istnieje więcej orientacji seksualnych?
cezary123
zaufany użytkownik

Pominąłem oczywiście biseksualistów transseksualistów, bo trzeba byłoby uwzględnić 4 dodatkowe przypadki istoty. :)
cezary123
zaufany użytkownik

A sam jestem aseksualny i koniec :auto-ambulance:
Awatar użytkownika
Maksymiliana
moderator
moderator
Kontakt:

Wiesz, to o czym piszesz na poprzedniej stronie to tylko I wyłącznie zależy od AKCEPTACJI drugiej osoby

Może być tak że kobieta transseksualna po prostu pozna mężczyznę hetero i on zaakceptuje ją jako kobieta ;)
Po operacji płci będzie możliwy seks, taki jak z normalna kobieta, także to wszystko zależy od człowieka.
Btw. Istnieje takie cos jak translover - to zarówno kobieta jak i mężczyzna (biologiczni), którzy podnieca się tym, że właśnie spotkali kogoś kto jest po korekcie płci. Tylko I wyłącznie takie osoby szukają transseksualistów. :)
Dzisiaj gdy przymkniesz oczy na szarym pamięci tle, pośród wyblakłych przeźroczy zobaczysz właśnie mnie.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

Mądra z Ciebie dziewczyna, Maksi. A taka młoda :).
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
Awatar użytkownika
Maksymiliana
moderator
moderator
Kontakt:

Dziękuje Catastrophique, że doceniasz moją wiedzę, otwarta głowa ze mnie : )))))))))))))))
To bardzo, bardzo miłe z Twojej strony :)
cezary123
zaufany użytkownik

Maksymiliana pisze: Istnieje takie cos jak translover - to zarówno kobieta jak i mężczyzna (biologiczni), którzy podnieca się tym, że właśnie spotkali kogoś kto jest po korekcie płci.
Możliwe.
Był kiedyś taki utwór:

ale w świetle powyższych informacji mogło chodzić tylko o pragnienia homo albo o instrument muzyczny.

Nie wiem, dla mnie to zbyt skomplikowane.

Maksymiliana pisze: Po operacji płci będzie możliwy seks, taki jak z normalna kobieta, także to wszystko zależy od człowieka.
Ale osoba po zmianie płci może wybierać oryginalną płeć przeciwną z kodem genetycznym całego organizmu, zakodowanych instynktów pozaseksualnych i wrodzonych dążeń i różnic psychiki albo pooperacyjną u innego transseksualisty.
Mi akurat najmniej zależy na seksie w relacji z kobietą czy na jej narządach płciowych. Oryginalna kobieta to głębia istoty i niepowtarzalny skarb. Miłość duchowa. Emocje, przeżycia, dramaty, nieznana postać, spotkanie dwóch różnych dusz. I test kodu DNA całej postaci życia tej jednostki z ciałem i psychiką czyli zakochanie się. Na to żaden seks z innymi istotami nie pomoże.
Maksymiliana pisze: Wiesz, to o czym piszesz na poprzedniej stronie to tylko I wyłącznie zależy od AKCEPTACJI drugiej osoby
W ogóle kontakty interpersonalne zależą tylko i wyłącznie od akceptacji świadomej i podświadomej drugiego człowieka. Nie tylko od jego wolnych wyborów i świadomego budowania relacji, ale też tego "co się czuje", czyli tego, co na bardziej podstawowym poziomie robi z nami Natura. Dobór DNA, test zauroczenia, sterowanie poprzez zakochanie się i inne automatyzmy, do których nie mamy dostępu z poziomu mózgu. Są po prostu ważniejsze i wcześniejsze niż świadomość. Tak jak oddychanie, dostarczanie tlenu do każdej komórki czy reakcje budujące nową istotę nieświadomą tego, że tworzy się właśnie jej istnienie podczas rozmnażania się.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

Maksymiliana pisze: czw mar 14, 2019 8:24 pm Dziękuje Catastrophique, że doceniasz moją wiedzę, otwarta głowa ze mnie : )))))))))))))))
To bardzo, bardzo miłe z Twojej strony :)
Oj, na pewno nie tylko ja to zauważyłem :).
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
Awatar użytkownika
Maksymiliana
moderator
moderator
Kontakt:

Tak jest Catastrophique :D :D
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

Post autor: Digital »

Maksymiliana pisze: czw mar 14, 2019 10:19 am Co do "pokazania że dróg jest wiele" z tym się nie zgodzę, ponieważ osoby, które chcą skorygować płeć są tego pewne, to nie jest widzimisię. Dlatego ważne jest wsparcie A nie pokazywanie dla biologicznego chłopca który czuje się dziewczynką że życie jako facet jest fajne. Tak jak dla dziewczynki, która czuje się mężczyzna...
To są zbyt trudne i zbyt poważne sprawy dla dzieciaków. Nawet dla dorosłych są nieraz zbyt trudne i wiążą się z masą rozterek i dylematów, świetnie to zostało ukazane w serialu Botoks. Film był zbyt obcięty. Dzieci dopiero dorastają, kształtują się, masa rzeczy tak jak pisze cezary123 może jeszcze ulec zmianie. Dzieciństwo jest jedno i nie warto dzieci z niego obdzierać koncentrując i kumulując ich uwagę na sprawach płciowości. Na to przyjdzie jeszcze czas i pora, mają całe życie przed sobą. Biologiczny chłopiec nie może czuć się dziewczynką gdyż jeszcze za wiele nie rozumie, nie umie określić i nazwać podobnych rzeczy. Dopiero zaczyna się kształtować, dopiero rozpoczyna życie. Ale można go w takim momencie skutecznie popchnąć w bardzo złym kierunku, zasiewając zalążek wątpliwości podsuwając myśli które normalnie by nie zrodziły się w jego głowie. To kim się poczuje dopiero nastąpi. Przecież kształtują młoda istotę właśnie stosunki z rówieśnikami, szkoła, dom, rodzice, życie po prostu i im więcej w tym wszystkim będzie normalności tym lepiej. Nie ma po co tu wystawiać kierunkowskazów i włazić z butami w życie dzieci i za nich nazywać rzeczy bynajmniej nie po imieniu piorąc im przy tym mózgi.
Awatar użytkownika
wowo
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 9697465

Post autor: wowo »

Mam kolegę geja, pochodzi z Rosji i tam miał żonę i nawet dziecko, tłumaczyć dlaczego chyba nie muszę , wiadomo Rosja. Kiedy przyjechał do UK to poczuł taką wolność że zamiast być facetem to robi za kobietę . Jednak prosty rosyjski wpierdol dużo potrafi wytłumaczyć [emoji1]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

Geje raczej z kobietami nie tegos, nawet jakby chciał. I na nic by się wpierdol nie zdał.
cezary123
zaufany użytkownik

Najgorzej jest jak człowiek trafi na kobietę, która jest ukrytą lesbą. Zakocha się w niej, robi wszystko a ona i tak woli koleżanki i plotki przy kawce.
cezary123
zaufany użytkownik

Ostatnio, jak Angora informowała, większość dzieci w Polsce i tak jest wychowywana przez pary jednopłciowe: matki i babcie. Ewentualnie teściowe, ciocie, koleżanki itp.
Chłop musi tylko zarabiać i nie pokazywać się w domu zbyt często.
I po co kobiety ukrywają swoją orientację i tożsamość płciową?
:mrgreen:
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

cezary123 pisze: śr kwie 10, 2019 12:20 pm Ostatnio, jak Angora informowała, większość dzieci w Polsce i tak jest wychowywana przez pary jednopłciowe: matki i babcie. Ewentualnie teściowe, ciocie, koleżanki itp.
Chłop musi tylko zarabiać i nie pokazywać się w domu zbyt często.
I po co kobiety ukrywają swoją orientację i tożsamość płciową?
:mrgreen:
Nie jest to do końca zdrowe i dobre dla dziecka, później wychodzą takie różne zwichrowania.
cezary123 pisze: śr kwie 10, 2019 12:17 pm
Najgorzej jest jak człowiek trafi na kobietę, która jest ukrytą lesbą. Zakocha się w niej, robi wszystko a ona i tak woli koleżanki i plotki przy kawce.
To się chyba czuje. Ciężko chyba tak zamydlić oczu. Z drugiej strony miłość bywa ślepa.
cezary123
zaufany użytkownik

https://www.dziennikwschodni.pl/lublin/ ... 51523.html

Nie wiem jak to ktoś odbiera, ale mi bardzo tajemniczo zabrzmiały słowa duchownego: "Wyludnić ziemię i poddać człowieka innemu stworzeniu".

Homoseksualiści bronią się, że przecież DNA jednostek o skłonnościach różnych i wrodzonych programów Natury się nie da zmienić.

Czy nie mówią o tym samym, bardzo dziwnym ewolucyjnym zjawisku, tylko nikt jeszcze tego nie dostrzega?
ODPOWIEDZ

Wróć do „miłość, seksualność, partnerstwo”