(Lucyna Łobos www słyszy głos.)
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W dyskusji na tematy religijne oraz duchowości, lecz nie związane ze schizofrenią proszę używać działu tematy dowolne -> filozofia.
W dyskusji na tematy religijne oraz duchowości, lecz nie związane ze schizofrenią proszę używać działu tematy dowolne -> filozofia.
-
- zaufany użytkownik
Re: Kontrowersyjne proroctwo w internecie wskazało rok 2020, jako datę wybuchu wojny
Mat 24 ;36 ,,, o dniu owym i godzinie nie wie NIKT-ani aniołowie niebios,ani Syn,tylko SAM OJCIEC.
Mat 24 ;21 ,,,bo potem będzie wielki ucisk,jakiego nie było od początku świata aż dotąd i już nigdy więcej nie będzie. 22 Doprawdy ,gdyby owe dni nie zostały skrócone ,nie byłoby wybawione żadne ciało; ale ze względu na wybranych owe dni zostaną skrócone.
Mat 24 ;21 ,,,bo potem będzie wielki ucisk,jakiego nie było od początku świata aż dotąd i już nigdy więcej nie będzie. 22 Doprawdy ,gdyby owe dni nie zostały skrócone ,nie byłoby wybawione żadne ciało; ale ze względu na wybranych owe dni zostaną skrócone.
Daniela 12;10 ,,, A niegodziwi działać będą niegodziwie i żaden z niegodziwych nie zrozumie, ale wnikliwi zrozumieją.
- Maksymiliana
- moderator
- Kontakt:
Re: Kontrowersyjne proroctwo w internecie wskazało rok 2020, jako datę wybuchu wojny
W 2020 r. to SE będą mogli MI naskoczyć, żadna wojna, koło pupy będzie mogła mi latać
Mój blog: http://www.nocnylampion.wordpress.com
Dzisiaj gdy przymkniesz oczy na szarym pamięci tle, pośród wyblakłych przeźroczy zobaczysz właśnie mnie.
Dzisiaj gdy przymkniesz oczy na szarym pamięci tle, pośród wyblakłych przeźroczy zobaczysz właśnie mnie.
- Chwast
- zaufany użytkownik
- Status: Mój kotunio filemon
Ale której wojny? Tej o syrie? A może tej o Ukraine? Nie? To może Izrael vs Hamas?
Kiedy do ludzi dotrze, że wojna już trwa?
A strony konfliktu to:
Hegemon i jego poddani kontra reszta świata
czyli
USA vs Chiny, Rosja i każdy kto ma ropę
Kiedy do ludzi dotrze, że wojna już trwa?
A strony konfliktu to:
Hegemon i jego poddani kontra reszta świata
czyli
USA vs Chiny, Rosja i każdy kto ma ropę
blablabla
- Chwast
- zaufany użytkownik
A może chodzi o WIELKĄ wojnę. Czyli jaką? Taką w której weźmiecie udział? Syryjczycy już biorą udział w swojej wielkiej wojnie. Taka na atomówki?
blablabla
- Chwast
- zaufany użytkownik
Bodajże Ukraina miała kiedyś tam bombe atomową. Może nadal ma. Więc tak łatwo się nie damy! 

blablabla
Polska jest krajem wybranym, a Polacy narodem i w żadną wojnę wciągnąć się nie damy. Nie czuję żadnej więzi z Ukraińcami, jak chcą to niech walczą nic nam do tego. W niczym nie są lepsi od Rosjan, tak samo źle nam zawsze życzyli. Obecnie się przymilają bo im zależy na wsparciu. Czczą u siebie takich morderców jak Bandera i jeszcze uznają ich za bohaterów narodowych. Pochwalają współpracę z faszystami. Obejrzyjcie sobie Wołyń który u siebie zakazali.
Wiem i znam doskonale te proroctwa. Pierwsza sprawa: nie wiadomo czy dotyczą roku 2020 czy 2200 to nie jest pewne. Wielu nad tym się głowi i próbują to odczytywać na różne sposoby. Identycznie byli pewni, że koniec ma nastąpić w 2000 czyli milenium, jak widać nie. Druga sprawa, owszem wiele państw zniknie z powierzchni ziemi, takie jak Japonia i właśnie USA przestaną istnieć. Natomiast przetrwają 2 wybrane narody i państwa w tym Polska właśnie i Polacy. To zostało bardzo dokładnie przepowiedziane. Nasz kraj przetrwa nietknięty. Może dlatego właśnie, że nie damy się wplątać w głupią, bratobójczą i nie naszą wojnę.
Prawdziwe proroctwa nigdy nie podają konkretnych dat bo ich spełnienie zależy od postawy i nawrócenia ludzi. W orędziach Cypriana Polaka było napisane że gdy minęło 100 lat od objawień w Fatimie świat wszedł w okres apokalipsy.