jestem
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W dyskusji na tematy religijne oraz duchowości, lecz nie związane ze schizofrenią proszę używać działu tematy dowolne -> filozofia.
W dyskusji na tematy religijne oraz duchowości, lecz nie związane ze schizofrenią proszę używać działu tematy dowolne -> filozofia.
Re: jestem
ok nie mam urojeń religijnych chciałem religią zakamuflować niskie poczucie wartości teraz bede pisał poważnie o swoich przezyciach mistycznych.na początek opiszę już w pełni wolności że ten ling daje nadzieję http://www.stowarzyszeniefidesetratio.p ... ieszek.pdf
Największym przejawem geniuszu kobiety jest miłość macierzyńska.
więc to jest jednak kryzys jak każdy kryzys zdrowotny leczy się. tak nakierowywoło mnie w swoich postach żeby wyszło na to że jestem święty.teraz jak już zdrowie wróciło (częściowo)widze jak mi daleko do świętości gdy jest się zdrowym trudniej osiągnąć świętość.
zastanawiam się co mi te psychotropy pomogły i nie wiem bo chyba na mnie zupełnie nie działają od kilku miesięcy biorę mniejszą dawkę i zamiast czuć się gorzej czuję się lepiej
- Chłopiec Papuśny
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 46660127
Mniejsza dawka nie musi powodować tego że czujesz się gorzej. Widocznie działają na ciebie jak powinny.
widocznie czułem się gorzej na większej dawce
obcowanie z Bogiem ekstaza..
wszyscy są egoistami każdy jeden.
jak cierpisz na bezsenność to nie znaczy że Twój mąż czy żona nie może się pobawić na imprezce u sąsiada albo w pracy.
mistyka wywarła na mnie wrażenie.
Jak lubię być tym przesiąknięty i czerpać z tego słodycz..
zwieszam pisanie w dziale przeżycia religijne do odwolania
Jestem z powrotem na chwile może na dwie...Maryjny jestem dalej.
jakie mądre słowa Jezusa do Alicji Lenczewskiej.Przylgnij do Mnie,pragnij Mnie i pozwól,abym pochłonął cię całkowicie.Nie zginie wtedy twoja tożsamość,lecz odnajdzie się w tej doskonałości,jaka została Ci dana w akcie stwórczym i do jakiej jesteś powołana w życiu wiecznym.nr 152
Mam przebłyski po długiej nieobecności.Moja refleksja w obecnej sytuacji jest taka.Szatan wmówił ludziom postępującym dobrze że postępują źle a tym co źle, że postępują dobrze.A wszystkim że Bóg w Trójcy jedyny, Ojciec,Syn Jezus i Duch Święty jest niedobry.Niestety mój umysł taki piękny....
Kompromis który zawarł KK nie musi wyjść na złe.Jest okazją która pokazuje nam samym jacy jesteśmy pobożni.
Po długich przemyśleniach,kobinacjach i "racjach".Muszę stwierdzić również,Co się odnosi do zdrowia psychicznego również.Prawda nas wyzwoli.Zwykła prawda,nie potrzeba nic więcej ani psychiatów,ani innych specyfików chociaż są pomocne.Wystarczy nie kłamać,ale to trudne...
Świat cierpi teraz bardzo,ja cierpię....ale jak zwrócę się w tym do Boga to nawet z najgorszego paraliżu wychodzę.Wszystko płynie.Miłość pozostaje.Można być udręczonym i nie wiedzieć o tym.Ja już nie chcę zdrowia.Po prostu przewartościowałem życie.Amen.