Praca dodatkowa

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
DZIECKO ZDROWIE
zaufany użytkownik

Praca dodatkowa

Post autor: DZIECKO ZDROWIE »

Proszę o wstawianie tutaj linków z ciekawymi ofertami pracy dodatkowej, do wykonywania w domu lub w Internecie. Może już jakieś oferty sprawdziliście i polecacie szczególnie ? Zapraszam :D :D :D
Awatar użytkownika
seebek
zaufany użytkownik

Re: Praca dodatkowa

Post autor: seebek »

Mi na maila przyszło coś takiego:
http://5000cotydzien.com/?a=5649&o=204& ... 8524a173c1
Jestem trochę sceptyczny w stosunku do tego typu ofert ale może warto sprawdzić.
"Zycie ludzkie jest jak paczka kredek ... Raz kolorowe, a raz czarne, raz ostre, a raz tepe, raz dlugie, a raz krótkie, raz proste, a raz połamane...
Ale to niewazne. Najwazniejsze jest to, jaki obraz nimi namalujesz..."
Gomalka
zarejestrowany użytkownik

Post autor: Gomalka »

Tez szukam czegoś ciekawego. Rozglądam się nawet za ofertami MLM. I tu chciałabym tylko dodac abyściw uważali na firmę Prouve :/ Straciłam na nich tylko czas bo mówili co innego a wyszły takie kredki, ze masakra :/ Jakas piramida finansowa bez możliwości rozwoju a 30zł dodatkowej kasy co miesiąc to bez przesady praktycznie nic...
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Status: webmaster
Kontakt:

Post autor: zbyszek »

Gomalka pisze: sob mar 25, 2017 7:46 pm Tez szukam czegoś ciekawego. Rozglądam się nawet za ofertami MLM. I tu chciałabym tylko dodac abyściw uważali na firmę Prouve :/ Straciłam na nich tylko czas bo mówili co innego a wyszły takie kredki, ze masakra :/ Jakas piramida finansowa bez możliwości rozwoju a 30zł dodatkowej kasy co miesiąc to bez przesady praktycznie nic...
Firma Prouve zgłosiła zastrzeżenie do tego postu skarżąc, że jest on krzywdzący. Uprzejmie proszę jednak o nie kontynuowanie tej kwestii w tym wątku oraz powrót do spraw dodatkowej pracy.
domik
zaufany użytkownik

Post autor: domik »

a weź mniszek w końcu się rusz i sam poszukaj tych ofert, ponieważ idziesz na łatwiznę i mamy wszyscy stale ci coś wrzucać - tobie nawet się nie chce szperać w sieci - tymczasem proces jest żmudny i trzeba codziennie przeglądać ogłoszenia - sam tak czynię.

na początek hasła: olx, google, bing, szereg witryn dla niepełnosprawnych i agencji pośrednictwa pracy (tutaj warto zadzwonić jednak samodzielnie).

powodzenia i wytrwałości !

nawet grupy na facebooku pomagają
unipan
zaufany użytkownik

Post autor: unipan »

czasami by nie bylo lepiej miec wlasny fach w reku szpachlowanie malowanie i tym podobne niz dla kogos tyrac
ODPOWIEDZ

Wróć do „praca”