Podpiszcie petycję!
Moderator: moderatorzy
Podpiszcie petycję!
Pod tym adresem znajdziecie petycję dotyczącą objęciem refundacją nowych leków na schizofrenię, brakuje jeszcze 49 podpisów: https://secure.avaaz.org/pl/petition/Mi ... Unjmb%2Bpl
"Bez cierpienia nie rozumie się szczęścia"
- piotrs
- zaufany użytkownik
Re: Podpiszcie petycję!
podpisalem czekamy na latude to nadzieja przyszlosc
-
- zaufany użytkownik
XXX
Ostatnio zmieniony sob sie 05, 2017 8:27 pm przez mylovelyengland, łącznie zmieniany 1 raz.
- piotrs
- zaufany użytkownik
zawsze nowsze moga byc lepsze mniej skutkow ubocznych piszcie dzwoncie do ministerstwa zdrowia producenta takeda polska ja juz tak robilem jak bedzie wiecej osob nacisk szybciej wprowadza moze czesc bedzie lepiej funkcjonowala i pojdzie do pracy
- wowo
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 9697465
Jakiś czas temu ktoś wrzucał podobny link prosząc o podpisy, jak to na forum, krzyk wielki o latudę a tylko trzy podpisy. Szkoda gadać.
- piotrs
- zaufany użytkownik
słabo tylko 54 podpisy no dawajcie na co czekacie
- ZłotyKłosŻyta
- zarejestrowany użytkownik
- Status: rencista
Nie podpisuję, nie chcę ujawniać za dużo danych, później podpis jest widoczny jak w Google wpisze się imię i nazwisko. Dlatego często zmieniam nicki w necie aby trudniej było mnie namierzyć.
- wowo
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 9697465
Tutaj co piszą mogą najwyżej popisać trochę głupot niż cokolwiek podpisać.
Jakiś czas temu podpisałem podobną petycję i stwierdzam że ''my'' nie potrafimy się zjednoczyć i zawalczyć o swoje.
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 72943962
I uważasz że to ci pomoże? Każdy dostawca netu przez określony czas mam obowiązek zbierać wszystkie dane o naszej obecności w necie. Więc zmiana nicka nic ci nie pomoże. Przynajmniej przed policją. Natomiast może pomóc w przypadku zwykłych userów. Jeśli o to ci chodzi.ZłotyKłosŻyta pisze: ↑czw sie 03, 2017 7:28 pm ... Dlatego często zmieniam nicki w necie aby trudniej było mnie namierzyć.
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 72943962
tomsoul pisze: ↑sob sie 05, 2017 9:05 pmI uważasz że to ci pomoże? Każdy dostawca netu przez określony czas mam obowiązek zbierać wszystkie dane o naszej obecności w necie. Więc zmiana nicka nic ci nie pomoże. Przynajmniej przed policją. Natomiast może pomóc w przypadku zwykłych userów. Jeśli o to ci chodzi. No i jeszcze google i microsoft. To też są zbieracze danych.ZłotyKłosŻyta pisze: ↑czw sie 03, 2017 7:28 pm ... Dlatego często zmieniam nicki w necie aby trudniej było mnie namierzyć.