"niezrównoważeni" psychicznie i studia
Moderator: moderatorzy
-
- zarejestrowany użytkownik
- Status: studet
Re: "niezrównoważeni" psychicznie i studia
Student przyjęty jest zròwnoważony reszta to tylko pijackie gierki. Najlepsza nauka z rzetelnie zatwierdzonych książek podręcznikòw i i gazet. W internecie wiedza książkowa o zdrowiu tylko dla zarobku poszczegòlnych osòb i producentòw i ich produktòw nie dla zdrowia i pòźniej zamęt a niedługie życie. Warto długo żyć 

Ostatnio zmieniony pt lip 31, 2020 11:59 pm przez Ercze, łącznie zmieniany 4 razy.
Bo prawdziwym można być tylko, kiedy nikt nic o nas nie wie.
Uprzedzenie są gorsze od choroby.
Uprzedzenie są gorsze od choroby.
a czy ktoś z Was miał badania lekarskie przed rozpoczęciem studiów i czy przyznał się do choroby? a jeśli nie, to jakie w takim przypadku grożą konsekwencje? mogą przez to unieważnić studia?
"Wszystko co słyszymy jest opinią, nie faktem. Wszystko co widzimy jest punktem widzenia, nie prawdą." Marek Aureliusz.
Studia mogą unieważnić tylko za nieuczciwe zdawanie egzaminów czy plagiat pracy dyplomowej.
Zatajenie informacji o przebytej czy aktualnej chorobie psychicznej to zupełnie nie związana z tym sprawa. Tajemnica lekarska.
Zatajenie informacji o przebytej czy aktualnej chorobie psychicznej to zupełnie nie związana z tym sprawa. Tajemnica lekarska.
- Dobro
- zaufany użytkownik
- Status: Karuṇā करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
nawet byłem chory nie wiedząc że to schizofrenia a studia robiłem

-
- zarejestrowany użytkownik
- Kontakt:
Miałam do czynienia w klasie z chłopakiem z zespołem aspergera, ale on żył w swoim świecie i był nieobecny. To zdrowe dzieci zawsze go zaczepiały, a on wtedy ich atakował. Nauczyciele przymykali na to oko, i "wierzyli" ze to on zaczyna sam atakowac innych. Nie umieli nic z tym zrobić. Na jego przykladzie sądze, ze wiele chorych ludzi bez wpływu głupoty zdrowych - sa niegrozni.
-
- bywalec
Całkowicie się z tobą zgadzam.renatamierzejewska pisze: ↑wt sty 22, 2019 3:35 pm Miałam do czynienia w klasie z chłopakiem z zespołem aspergera, ale on żył w swoim świecie i był nieobecny. To zdrowe dzieci zawsze go zaczepiały, a on wtedy ich atakował. Nauczyciele przymykali na to oko, i "wierzyli" ze to on zaczyna sam atakowac innych. Nie umieli nic z tym zrobić. Na jego przykladzie sądze, ze wiele chorych ludzi bez wpływu głupoty zdrowych - sa niegrozni.