GLICYNA

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
wurm
zaufany użytkownik

GLICYNA

Post autor: wurm »

Przyszła paczka z glicyną rozpoczynam dzień pierwszy z testowaniem choć nie jestem całkiem zadowolony bo na innym forum o schizo wypowiedzieli sie ze zamiast glicyny lepiej brać sarkozyne która ma mocniejsze działanie i pewnie ją zamówię na wypłatę potrzeba porostu mniejszej ilości żeby osiągnąć zamierzone efekty w walce z negatywami . Cena za glicyne 500 g płaciłem 56 zł za sarkozyne z firmy brain vitaminz chyba około 90 zł za 180 g( ale wystarcza dwa gramy dziennie żeby osiągnąć zamierzony efekt) . Testując glicyne prawidłowo powinno zacząć się od 1 grama , ja zacząłem od 2 gramów . Rzeczywiście zacząłem czuć się trochę inaczej radośniej trochę senny w smaku glicyna jest słodka , wsypałem do szklanki z do połowy wlaną wodą .
I'm just the man in the middle
Of a complicated plan.
No one to show me the light.
marlenawawa
bywalec

Re: GLICYNA

Post autor: marlenawawa »

Daj znać jak będą efekty. Ja zamówiłam na negatywy acetyl L karnityne. Biorę tez niacyne z witamina C
Awatar użytkownika
wurm
zaufany użytkownik

dziennik kapitana wurma szalonego : Pierwsza wtopa do pobierania glicyny urzyłem zbyt duzej łyzki w zestawie była maciupenka łyżeczka na szczescie nic sie nie stało poprostu duza dawke sobie zapodawałem przez dwa dni bedzie korekta dawkowanie ahoj i butelka rumu..............i jeszcze jedno niech Bóg ma nas wszystkich w swojej opiece :D
Ostatnio zmieniony pt cze 23, 2017 8:09 am przez wurm, łącznie zmieniany 1 raz.
Of a complicated plan.
Awatar użytkownika
wurm
zaufany użytkownik

Praca przed pojsciem wziolem normalna dawke dla chorego glicyny nie konska dawke tak jak przedtem tylko normalna. Zobaczymy nie jestem w idealnym stanie ocenic czy jestem bardziej komunikatywny mam mniej negatywow mam lepsza pamiec wzrosla moja percepcja w takiej sytuacji lepiej by bylo gdyby ktos ocenil mnie trudno trzeba sobie radzic samemu wedlug tego co donosza inni bioracy sarkozyne po 6 miesiacach efekt pozostaje na stale .
Of a complicated plan.
ODPOWIEDZ

Wróć do „leki, terapie”