asentra
Moderator: moderatorzy
asentra
kiedys ktos mi powiedzial na forum zebym zmienil lekarke bo nie chce mi przepisac antydepresantow, no i w koncu jakis miesiac temu namowilem lekarke zeby mi przepisala i przepisala asentre bo powiedziala ze to jeden z najbezpieczniejszych lekow, no i stalo sie to czego sie lekarka spodziewala wrocila psychoza i mecze sie z nia 3 tydzien pier.olone urojenia ksobne i przesladowcze tak sie nasiilily ze ostatnio 2 dni nic nie jadlem ze stresu w czwartek odstawilem asentre zwiekszylem klozapol i rispolept ale dalej caly dzien w pracy schizuje wiec mi przynajmniej to daje do myslenia zeby meczyc sie lepiej z depresja niz walczyc z urojeniami
Re: asentra
ja mówię lekarzowi , że mam urojenia, a on na to że nie mam 

a jakie to sa urojenia?
właśnie chyba żadne 

-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 72943962
No bo tak to jest z antydepresantami że zwiększają urojenia i halucynacje. A co do asentry, najbezpieczniejsza??? OK, nie będe się kłócił z lekarzami, ale dla mnie najbezpieczniejszy(dla mnie osobiście) jest cital.schizek pisze: ↑wt kwie 18, 2017 5:54 pm kiedys ktos mi powiedzial na forum zebym zmienil lekarke bo nie chce mi przepisac antydepresantow, no i w koncu jakis miesiac temu namowilem lekarke zeby mi przepisala i przepisala asentre bo powiedziala ze to jeden z najbezpieczniejszych lekow, no i stalo sie to czego sie lekarka spodziewala wrocila psychoza i mecze sie z nia 3 tydzien pier.olone urojenia ksobne i przesladowcze tak sie nasiilily ze ostatnio 2 dni nic nie jadlem ze stresu w czwartek odstawilem asentre zwiekszylem klozapol i rispolept ale dalej caly dzien w pracy schizuje wiec mi przynajmniej to daje do myslenia zeby meczyc sie lepiej z depresja niz walczyc z urojeniami
kurde jeszcze troche mam urojenia, przynajmniej mam nadzieje ze to są urojenia
ale wydaje mi sie ze jeszcze jakies 2-3 tygodnie i bedzie dobrze, trzeba przetrzymac
ale wydaje mi sie ze jeszcze jakies 2-3 tygodnie i bedzie dobrze, trzeba przetrzymac
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 72943962
Życze powodzenia.