Orędzia Żywego Płomienia

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
W dyskusji na tematy religijne oraz duchowości, lecz nie związane ze schizofrenią proszę używać działu tematy dowolne -> filozofia.
Awatar użytkownika
pawel534
zaufany użytkownik

Orędzia Żywego Płomienia

Post autor: pawel534 »

Słyszał ktoś o polskim proroku Żywym Płomieniu. Ma dosyć ciekawe orędzia na swojej stronie:

http://viviflaminis-deogracias.pl.tl/

A to jedno z ostatnich, trochę można się przestraszyć. Co o tym myślicie ?

http://viviflaminis-deogracias.pl.tl/2016.htm
Warszawa Jelonki, 25 luty 2016r.godz.19:55 Przekaz nr 708

Proszę o znaki – znaki otrzymałem

Pan Jezus.

Jam Jest Jezus Chrystus, Druga Osoba Trójcy Świętej. Kochane dzieci światłości miłe Mojemu Świętemu Sercu. Żywy Płomieniu pozwoliłem, abyś ujrzał oczami duszy jednego z Moich Aniołów, Niszczyciela, wykonawcy Sprawiedliwego Gniewu Bożego. Zstąpił On już na ziemię i rozpoczął swoje działanie. Od niedawna zwrócił swoje oblicze w kierunku Polski, lecz wie, że chroni jeszcze Polskę resztka Bożego Błogosławieństwa. Czeka na działanie, bo jeszcze ochraniam Polskę jedynie ze względu na Moją Świętą Mamę, jak również ze względu na Jej wierne sługi i ich gorącą modlitwę.

Jest w Polsce jeszcze wiele nieprawości i grzechu w stosunku do zbyt małej liczby wynagradzających. Termin, jaki był wyznaczony dla waszej ochrony już niedługo minie. Po nim o ile się nic nie zmieni, Anioł, wykonawca Sprawiedliwego Gniewu Bożego rozpocznie swoją pracę. Ostrzegam was z bólem serca, ale nie zostawiacie Mi wyboru. Przez swoją krnąbrność oraz popełniane wielkie grzechy.

Gdy odsłonię Polskę całkowicie, gdy zabraknie tarczy modlitewno - pokutnej, to Anioł Niszczyciel rozpocznie swoją pracę, a wówczas demony otrzymają pozwolenie niszczenia leniwych sług Kościoła Świętego. Niemcy, Rosja, Ukraina, Żydzi Hazarscy i inni, będą chcieli „rozdrapać” waszą Ojczyznę, ziemię i bogactwa.

Wejdzie do Polski wielka ilość muzułmanów, którzy wraz z wrogo do was nastawionymi, Rosjanami, Niemcami i Ukraińcami staną do mordowania was. Na pierwszy ogień pójdą kapłani, hierarchia, zakony męskie i żeńskie. W szybkim tempie mogą zlikwidować do 80% stan duchowieństwa. Ludzie będą w wielkim szoku, a działania militarne niewiele pomogą. Coraz bardziej szerzyć się będzie w Polsce zniszczenie, terror i gwałty. W Polsce zniszczonych będzie w znacznym stopniu w wyniku m.in. bombardowania, co najmniej osiem wielkich miast polskich. Znacznie ucierpią również sanktuaria, nawet te, które do tej pory były chronione.

W tym czasie będzie wielu zabitych, wiele ruin, zniszczone będą wszystkie węzły komunikacyjne i energetyczne. Równolegle rozpocznie się wielkie wyniszczanie Polaków na całym świecie. W wyniku tych działań zostanie około 8-10 milionów Polaków. Ci którzy pozostaną, rozpoczną gorący szturm do Nieba, co uratuje tych co pozostali, a ci wykonają wszystko to, o co się ich prosi.

Jeżeli o Polsko się nie nawrócisz, nie opamiętasz się, nie rozpoczniesz modlitw, wynagrodzeń i ekspiacji, to już niedługo tak właśnie wyglądać będzie wasza przyszłość. Wołam i proszę przez Moje wybrane narzędzia, którymi się posługuję. Jest wielu bagatelizujących to wołanie, bo gardzą Moimi posłańcami, w tym i tobą Żywy Płomieniu. W międzyczasie nastąpi oświetlenie sumień, dzięki czemu wielu ludzi na całym świecie nawróci się. W tym czasie dość szybko zacznie swoje oficjalne działanie Antychryst. Zwiedzie on większość ludzi na całej ziemi.

Po oświetleniu sumień, nakażę ci Żywy Płomieniu ukrycie się i odcięcie się od wszelkich źródeł aktywnej informacji. Gdy będzie taka potrzeba, do pomocy ruszy tobie całe Niebo. Chcę, abyś do końca zachował spokój. Żywy Płomieniu udzielę ci mnogości darów i łask, a pomoc nadejdzie ze strony, z której się nie spodziewasz.

Zły scenariusz nie musi się zrealizować, lecz sami dokonujecie wyborów i doznawać będziecie ich konsekwencji. W czasie nadchodzących wydarzeń i kataklizmów zginie cała twoja rodzina, abyś to mógł przetrzymać, umocnię cię wieloma, wielkimi znakami i cudami. Właściwe działanie twoje przypadnie dopiero po tych wydarzeniach. Niebawem poznasz całą prawdę o sobie. Po swoim dokładnym oczyszczeniu, działaj tak, jak ci polecę.

.... (reszta w podanym linku)
Awatar użytkownika
pawel534
zaufany użytkownik

Re: Orędzia Żywego Płomienia

Jest jeszcze jedna prorokini Polka, ma swoją stronę. To orędzie Pana Jezua na Wielkanoc ze strony http://nachwaletrojcyswietej.pl/dzienni ... arzec.html
Mówi podobnie jak orędzie Żywego Płomienia o groźbie wojny.
ORĘDZIE WIELKANOCNE NA 2016 ROK.

" Otóż Moje drogie dzieci, jak widzę nie dla każdego piękne słońce świeci.
Dałem wam Przykazania Boże i przestrzegajcie Je w pokorze.
Dałem wam bardzo dużo Osób Świętych oraz moc różnych Darów niepojętych
Wsłuchujcie się w Ewangelię dnia każdego i w dowód miłości upominajcie swego bliźniego.
Ja nie chcę karać ludzi za okrutne grzechy,
bo chciałbym mieć was wszystkich w Niebie i Mnie na tym bardzo zależy.
Pamiętajcie - Ja nie jestem Bogiem karzącym.
Jestem łagodny dla ludzi w Trójcę Przenajświętszą wierzących.

Nie spełniliście Mojej najgorętszej prośby.
Nie uznajecie CHRYSTUSA KRÓLA, a tym samym czekacie na waszych wrogów groźby.
Świat pędzi na wieczne zatracenie, bo nie wystarczy tyko o Królu mówienie.
Potrzebne są czyny biskupów i rządu, a unikniecie sprawiedliwego Sądu.
Mnie bardzo zależy, aby panował Jezus Chrystus KRÓL, a wtedy ominie was wojenny ból.
Wszystko czyńcie, aby Bogu Ojcu się podobało i pilnujcie, aby się wam nic nie poplątało.
Ja jestem waszym Przyjacielem, Zbawicielem i jedynym ratunkiem na przetrwanie,
a jeśli nie posłuchacie - czeka Polaków przez wrogów wygnanie.

Widzicie, co do tej pory zrobiły rządy demoniczne?
Pomału Polska ginie, gdyż zarządzenia są cyniczne.
Mnie jest bardzo przykro, że Episkopat w Polsce uwierzyć Bogu nie chce,
że wkrótce tragiczne wydarzenia demon u was czynić zechce.
Upominałem kardynała Hlonda - nie uwierzył i uciekł. Gdzie? Do piekła.
Hlond wiedział co się stanie, gdy nie będę KRÓLEM.
Wybrał wieczne potępienie, a was okrył wojennym bólem.

Teraz będzie jeszcze gorzej, bo państwa wystąpią przeciw sobie.
Wystąpią kataklizmy, a ziemia pokryje się niegasnącym ogniem.
Nie będzie komu chować ludzkich ciał, a lucyfer będzie zadowolony z waszych ofiar.
ROZWAŻCIE PÓKI JESZCZE CZEKAM, BO NA MĄDRYCH I BOŻYCH KAPŁANACH POLEGAM".

Źródło: http://nachwaletrojcyswietej.pl/dzienni ... arzec.html
Awatar użytkownika
pawel534
zaufany użytkownik

Orędzie Pana Jezua na rok 2016 ze stycznia ze strony http://nachwaletrojcyswietej.pl/dzienni ... yczen.html . Jeszcze w tym roku może nas czekać wojna jak Jezus nie zostanie ogłoszony królem.
MOJA UMIŁOWANA LUDZKOŚCI CAŁEGO ŚWIATA,
CIĄGLE DO WAS MÓWIĘ I MOJA MIŁOŚĆ W WASZE ŻYCIE SIĘ WPLATA.
CI, CO CHCĄ MNIE USŁYSZEĆ I SŁUCHAJĄ MOICH RAD BĘDĄ ŚWIĘCI W NIEBIE
I TYLKO ONI UTRZYMUJĄ PRZY ŻYCIU TEN GRZESZNY ŚWIAT.

PRAGNĘ, ABY NA ZIEMI MOGŁO TRWAĆ JESZCZE ŻYCIE,
LECZ GRZECH W WIELKIEJ ILOŚCI I RÓŻNOŚCI POKRYWA JĄ OBFICIE.
POWOŁAŁEM DO BOŻEGO PROWADZENIA LUDZKOŚCI WIELE OSÓB,
A SZCZEGÓLNIE KAPŁANÓW I DAŁEM IM MNÓSTWO BOŻYCH DARÓW.

POWOŁAŁEM DO ZAKONÓW MĘŻCZYZN I KOBIETY
I OBDARZYŁEM ICH ŁASKĄ NIECZUŁYCH NA WSZELKIE PODNIETY.
JESTEM WDZIĘCZNY TYM, KTÓRZY WYTRWALI W DUCHOWEJ I FIZYCZNEJ CZYSTOŚCI;
TYM, KTÓRZY ODRZUCILI ATAKI DEMONICZNYCH ZŁOŚCI.

TERAZ ZAŚ NIENAWIŚĆ DO MNIE- ZBAWICIELA WASZEGO
SIĘGNĘŁA SZCZYTU WYTRZYMAŁOŚCI OJCA WSZECHMOGĄCEGO - STWORZYCIELA ŚWIATA CAŁEGO.
POWIADAM WAM, JEŚLI RZĄDZĄCY KOŚCIOŁEM KATOLICKIM NIE UCZYNIĄ MNIE KRÓLEM CAŁEJ ZIEMI
TO DO LISTOPADA WSZYSTKO NA NIEJ, NA NIEKORZYŚĆ WASZĄ SIĘ ZMIENI.

JEŚLI W PIERWSZEJ POŁOWIE ROKU PAPIEŻ I BISKUPI NIE UCZYNIĄ MNIE KRÓLEM CAŁEJ ZIEMI, TO BĘDZIE ATAK LUCYFERA TAK WIELKI, ŻE PO WOJNIE I KATAKLIZMACH ZIEMIA ZUPEŁNIE SIĘ ODMIENI.

BÓG OJCIEC STWORZYŁ ZIEMIĘ DLA LUDZKOŚCI I PODDAŁ WAM WSZYSTKO NA NIEJ
A SWOJE STWORZENIE OTOCZYŁ WIELKIM DAREM MIŁOŚCI.
BÓG OJCIEC NIE CHCE WAS KARAĆ ZAGŁADĄ,
ALE WY LUDZIE CORAZ BARDZIEJ ODWDZIĘCZACIE SIĘ JEMU NIENAWIŚCIĄ I ZDRADĄ.

WYŚMIEWACIE SIĘ Z BOŻEGO SYNA JEZUSA CHRYSTUSA,
KTÓRY DAŁ WAM WOLNOŚĆ I DO MIŁOŚCI NIE ZMUSZA.
ALE PROSI O SZACUNEK I WIARĘ W BOGA W TRÓJCY ŚWIĘTEJ JEDYNEGO I CHCIAŁBY,
ABY TAK MOGŁO BYĆ DO DNIA SĄDNEGO.

CAŁA TRÓJCA ŚWIĘTA CHCIAŁABY BYĆ WASZĄ MIŁOŚCIĄ
A LUDZKOŚĆ CZĘSTUJE JĄ WIELKĄ NIEUCZCIWOŚCIĄ.
JEST TO BARDZO SMUTNE DLA NAS W NIEBIE, ŻE CZŁOWIEK ODRZUCA WIECZNE SZCZĘŚCIE
A WYBIERA PIEKIELNE BRZEMIĘ.

NO CÓŻ MOJA LUDZKOŚCI STWORZONA NA PODOBIEŃSTWO BOGA
- JEŚLI NIE UCZYNISZ MNIE WASZYM KRÓLEM -
OGARNIE WAS WSZYSTKICH WOJENNA TRWOGA.
BRAT BĘDZIE ZABIJAŁ BRATA I ZNIKNIE NIEBIAŃSKA POŚWIATA.
BĘDZIE GŁÓD, ROZPACZ I NIEMOC LUDZKOŚĆ OGARNIE
I W SZYBKIM TEMPIE WSZYSTKO NA ZIEMI PRZEPADNIE.

WYBIERAJCIE BOŻE BŁOGOSŁAWIEŃSTWO I JEZUSA KRÓLA SPRAWIEDLIWOŚĆ.
PORZUĆCIE GRZECH I OBLECZCIE SIĘ W BOŻĄ MIŁOŚĆ
Źródło: http://nachwaletrojcyswietej.pl/dzienni ... yczen.html
Awatar użytkownika
pawel534
zaufany użytkownik

Na stronie http://viviflaminis-deogracias.pl.tl/2016.htm pojawiły się nowe orędzia z marca i kwietnia. Co ciekawsze fragmenty niżej:
Jak ratować Polskę? Można jeszcze to uczynić, ale przemóc się i nawrócić się muszą decydenci Polskiego Kościoła. Jedynie cały (cztery części) Różaniec odmawiany codziennie przed wystawionym Najświętszym Sakramentem, oraz Prawdziwa Intronizacja Mojego Boskiego Syna Jezusa Chrystusa, może uratować was, od zagrażającego wam niebezpieczeństwa.
Już niedługo cała Polska otrzyma specjalny znak. Jeżeli usłuchacie, wówczas jest szansa na wasze ocalenie. Jeżeli nie zechcecie posłuchać, wtedy sami wybierzecie „pana”, któremu chcecie służyć. To, czego doznacie dokonując złego wyboru, będzie jedynie dopustem tego, co sami wybraliście. Już niedługo, o ile się nie nawrócicie, przyjdzie na Polskę ogromna fala zniszczeń. Zburzonych będzie wiele kościołów. Szerzyć się będzie terror, gwałt i morderstwa oraz masowe kradzieże.
...
Nadszedł czas, by oczyścić cały Kościół, który odszedł już ode Mnie, od sacrum do profanum, idzie drogą wielkiego spustoszenia. Nadchodzi Antychryst i już niedługo w jego ręce wpadnie cały Kościół. Zwiedzie on swoim działaniem bardzo wielu w całym Kościele Świętym. Zaślepieni kroczyć będą mnogością jego fałszywych cudów.

W całym Kościele popłynie wiele krwi męczeńskiej zwłaszcza w Europie i obu Amerykach. Przygotowanych jest już setki tysięcy trumien, w tym trumien wieloosobowych oraz obozy masowej eksterminacji.
...
Istnieją miejsca na świecie i w Europie, gdzie są wycofywane z liturgii Słowa konsekracji ze Mszy Świętej. Tam już się nie konsekruje Mojego Świętego Eucharystycznego Serca. W miejscach gdzie to się stało, nie musicie już uczęszczać na takie „liturgie”, bo zamiast adorować Boga, adorują siebie wzajemnie.
...
Pośrodku wielu wydarzeń w kraju i na świecie, nie zabraknie wydarzeń z kosmosu, mających na was wpływ. Znikają niektóre gwiazdy z gwiazdozbiorów. Obserwujcie nieboskłon nocny, to zauważycie wiele zmian gołym okiem. Niebawem zniknie Betejgeza z gwiazdozbioru Oriona. Fala wybuchu tej gwiazdy będzie widziana i odczuwana na ziemi przez kilka miesięcy. Wszelkie niebezpieczeństwo możecie zażegnać z Różańcem Świętym w ręku.
...
Wiele narodów dopełnia miarę zła, tych dosięga bicz Bożej Sprawiedliwości. Najpierw działa on powoli, lecz sukcesywnie nabiera siły rozpędu. Wiele społeczeństw obciąża Bożą Sprawiedliwość, jeżeli się nie nawrócą mogą zniknąć: Niemcy, Holandia, Belgia, cała Skandynawia, częściowo USA, Kanada, Rosja. Polsce również zagraża zdziesiątkowanie, lecz w niej jest najwięcej tych, którzy wynagradzają.
...
Nadchodzą dni brzemienne w skutki, a w wielu miejscach poleje się obficie krew. Rozlewu krwi nie uniknie również Polska, lecz rozmiar klęski można jeszcze ograniczyć do minimum. Żądam, aby Polska odstąpiła od Unii Europejskiej. Masoneria chce was zlikwidować przez wciągnięcie w sieć pułapek i intryg.
Źródło: http://viviflaminis-deogracias.pl.tl/2016.htm
O wybuchu gwiazdy można poczytać na wielu stronach z necie, wystarczy wpisać betelgeza w google bo to chyba o tą gwiazdę chodzi. Jej jasność może ponoć dorównywać księżycowi nocą a i w dzień może być widoczna.
Awatar użytkownika
pawel534
zaufany użytkownik

Nowe orędzia Żywego Płomienia z maja ze strony http://viviflaminis-deogracias.pl.tl/2016.htm .Ponieżej ciekawsze fragmenty:
. Oczyszczenie, które przejdzie Polski Naród, będzie krótkie, ale bardzo, bardzo intensywne i bardzo bolesne. Wrogowie wasi będą was niszczyć z pasją, lecz z Woli Trójcy Świętej Niepokalana stanie w waszej obronie i wyda rozkaz, aby Aniołowie odwrócili działanie użytej przez wrogów broni, która zacznie masowo niszczyć tych, którzy jej użyli.

Zacznie się realizować wkrótce to wszystko, co wielokrotnie było zapowiadane. Zniszczonych będzie wiele miejsc strategicznych. Zginie mnóstwo ludzi, w tym wielu polskich biskupów, zwłaszcza tych, którzy służyli w ukryciu demonom. To co się wydarzy, oczyści was. Ci co przeżyją, ustanowią w Polsce Boże Prawo i dopiero wtedy Polska stanie się mocna, potężna, a ci co was niszczyli przez całe wieki, sami teraz doświadczać będą wielu zniszczeń.

W międzyczasie zacznie oficjalnie działać Antychryst. Jednak nie będzie miał wielkiej mocy nad Królestwem Maryi Niepokalanej. Wydarzenia, które przetoczą się przez cały kraj, nawrócą wszystkich, bo każdy Polak doświadczy osobiście mocy i potęgi działania Maryi, Niepokalanej Królowej Korony Polskiej....
Już w niedługim czasie Antychryst do końca przejmie zwierzchność Kościoła, a Bestia na krótko obejmie w Kościele swoje rządy. Po upadku i pokonaniu Antychrysta, zagładzie ulegnie prawie cały grzeszny Rzym. Kościół na krótki czas będzie bez głowy Kościoła, bez Papieża. Kres panowaniu zła na całym świecie, zakończy wielka bitwa, która rozegra się na Niebie i na Ziemi. Do walki staną wszystkie demony i wszystkie chóry Anielskie. W tym czasie ziemię ogarną nieprzeniknione ciemności ( trzy dni ciemności).
...
Żywy Płomieniu, pierwszym twoim najważniejszym zadaniem będzie zebranie wszystkich pozostałych przy życiu biskupów i kardynałów w jednym miejscu, w Polsce, bo tylko tu będą do tego odpowiednie warunki. Zebrani utworzą konklawe, wybiorą na Papieża Polaka....
...
Tak jak zapowiedziałem, czas spokoju, ciszy, osłony dla Polski już się zakończył. Zmuszę was do zmiany postępowania, bo nie zniosę, aby Moi wybrani wykonywali zbyt długo to, co jest bardzo obrzydliwe w Moich Świętych Oczach. Coraz częściej przelewać się będzie polska krew na terenie całego kraju. Siły zła, chcą eksterminować wszystkich Polaków, a zwłaszcza katolików.
...
Są siły które dążą do wciągnięcia Polski do wojny z Rosją, Ukrainą, a także z Niemcami. Dopóki nie zaczęły się działania wojenne, wydarzenia mogą być złagodzone, a nawet anulowane, zwłaszcza negatywne skutki tych wydarzeń. Potrzebna jest na stała, codzienna modlitwa obejmująca odmawiany cały, (cztery części) Różaniec Święty, przed wystawionym Najświętszym Sakramentem we wszystkich kościołach w Polsce. Odwagi, Ja jeszcze czekam!!!
....
Siły zła będą niszczyć wiele strategicznie ważnych miejsc. Będą niszczone i zatruwane w znacznym stopniu wszelkie źródła wody i żywności. Nie będzie w Polsce rodziny, która kogoś nie utraci z różnych przyczyn. Kładę przed wami wybór, a wy musicie go dokonać. Nic nie zmieniając pójdziecie drogą szatana, a słuchając Słów ostrzeżenia, uratujecie się od zguby, a zwłaszcza od zatracenia.

Polacy, zrewidujcie wasze sojusze, lecz działajcie społem z tymi, którzy wam dobrze życzą. Odsuńcie złych ludzi od jakiejkolwiek władzy i możliwości decydowania w czymkolwiek. Wszelkie uchwalane prawo, niech w żadnym punkcie nie będzie sprzeczne z Prawem Bożym. Gdy będziecie Mi posłuszni i pozwolicie Mi prawdziwie królować, to sytuacja Polski odwróci się o 180o. Pragnę, aby w Moim wybranym Narodzie, którym jesteście, każda dziedzina życia była zgodna z Prawem Bożym.
shadowman
bywalec

Post autor: shadowman »

Jezus ma was w dupie zabobonne biedne polaczki
Władza absolutna państwa będzie funkcją absolutnej swobody każdej jednostkowej woli.
Awatar użytkownika
pawel534
zaufany użytkownik

Słowa Pana Jezusa do Pani Mieczysławy:
Moi bracia i siostry - tak was nazywam
a Moje Serce w dobrych duszach ukrywam.
Powiadam wam, jeśli Mnie uznają, że Jestem KRÓLEM POLSKI,
o ostaną się wasze miasta i wioski.

​ Już tak długo proszę ludzkie pokolenia
​ ​i doczekać się nie mogę na KRÓLA Mego wywyższenia.
Jestem Bogiem - Stworzycielem a wy stworzeniami
​ ​
i jak to możliwe, że chcecie uczynić jak lucyfer ze zbuntowanymi aniołami.
To jest bardzo przykre dla Boga Ojca Stworzyciela świata,
że na obrażanie Jego będzie pracował lucyfer za ludzkiego kata.
My w Niebie i na Ziemi większość
- pytamy, dlaczego stworzenia mają do Trójcy Przenajświętszej złość?
Zastanówcie się ludzkie stworzenia, jeśli nie uznacie Mnie za KRÓLA waszego,
​ ​
to nie żyjcie nadzieją, bo lucyfer zaatakuje całą ziemię i człowieka każdego.
Ja Jestem BÓG - STWORZYCIEL a lucyfer "wszystkiego" niszczyciel.
Już nie będę więcej was prosił, ani błagał, bo przez samych biskupów i rządzących politycznie wojenny bałagan na ziemi będzie.
Źródło: http://nachwaletrojcyswietej.pl/dzienni ... rwiec.html
Awatar użytkownika
pawel534
zaufany użytkownik

Pojawiły się nowe orędzia Żywego Płomienia z czerwca. Niewiele w nich konkretów co do przyszłości Polski i świata ale przytoczę najważniejsze wg. mnie fragmenty:
Pragnę, aby odbyła się prawdziwa Intronizacja w Polsce, lecz taki scenariusz bardzo nie odpowiada demonom i jego sługom, bo dobrze wiedzą, że przegrają i stracą wiele, walcząc ze Mną i z Moim dziełem. To co zaplanowali Polscy biskupi względem Intronizacji, nie jest tym, czego Ja pragnę. Czas ochrony Polski właśnie zakończył się, a nastał czas surowego napominania.

Osłonięci od zgubnych skutków działania Aniołów Bożej Sprawiedliwości będą jedynie ci, co gorącym sercem służą Bogu. Na wskutek ignorancji i arogancji waszych wewnętrznych wrogów, którzy szykują wiele niekorzystnych zmian na wszystkich poziomach życia, najbardziej ucierpią szarzy obywatele.
...
Ci, którzy czynią nieprawość na wszelkie sposoby, tych niebawem dosięgnie ręka sprawiedliwego gniewu Bożego. Powrót Mój jest bardzo bliski, zatem proszę was, oczyśćcie cię, przygotujcie się, nabierzcie ducha.
...
Coraz więcej krajów ustala swoje prawa, które są w opozycji do prawa Bożego. Niebawem dosięgnie ich Boża Sprawiedliwość. Rozpala się już na ten świat Boży Gniew.
...
(słowa odnoszące się bezpośrednio do Żywego Płomienia) Losy Ojczyzny już są poza twoim zasięgiem. Twoje działanie oraz działanie garstki wiernych ci osób, niewiele wniesie, zmieni. Czynić należy jedynie to, by umacniać się na swoich stanowiskach. Wzmacniaj swojego ducha, ucz się do końca duchowości.
...
Pragnę, aby w niedalekiej przyszłości, kiedy demony będą już powiązane i unieruchomione na pewien czas, każdy, kto pozostanie przy życiu, zaczął na nowo żyć pełnią Boga. Tak układajcie swój plan dnia, aby zawsze mieć nieco więcej czasu na rozmowę ze swoim Bogiem Stwórcą.
Awatar użytkownika
pawel534
zaufany użytkownik

Chodzi pewnie w tym tekście o siostrę Łucję.
Temat: Apokalipsa - Co czeka świat.

Po śmierci Łucji, znaleziono w w jej notatkach datę początku trzeciej wojny światowej w 2016 roku, ma zginąć ludności ponad 2 - dwa miliardy. Wybuchnie wojna, Chiny wydadzą wojnę Rosji, o tereny północnej Azji, wybuchną trzęsienia ziemi pod dnem Oceanu Atlantyckiego, zapadną się wyspy pochodzenia wulkanicznego, Kuba, Nowy Jork, jest ze dawno zapadła wyspa Atlantyda, podczas tych trzęsień głębinowych wydobędzie się z tych głębin na powierzchnie Oceanu Atlantyckiego. podane jest że Morze Arktyczne spłynie, a dno jego będzie wielkim lądem. Dno Morza Arktycznego po głębinowych trzęsieniach, zostanie wypchnięte z głębokości około 4 300 metrów, wewnętrznym wybuchem zostanie wypchnięte z dnem na powierzchnie, dno będzie nowym lądem, a woda spłynie. Woda ta wywoła "POTOP", na półkuli Północnej. To będzie spadająca ściana wody na tereny obok
nikt tam na p​ó​łnocy nie przeżyje, zimna z lodem woda zniszczy popękany lodowiec trzęsieniami ziemi i wszystko zmyje. muszą opuścić ludzie teren i okrętami odpłynąć ku biegunowi południowemu. tam czekać aż przepłynie potop to jeszcze nie wszystko. Po 5 miesiąc​a​ch od rozpoczęcia wojny pojawi się na niebie Asteroida - olbrzymi głaz średnicy około 1 500 metrów. ​P​rzez 2 tygodnie będzie widoczny na niebie, a potem spadnie na ziemię , rozpalony oporem powietrza i uderzy w Ocean Atlantycki, w pobliżu Morza Karaibskiego​. P​ytałam Matki Bożej Maryi, woda się w oceanie zagotuje, wyspy zostaną spalone, a fale morskie tsunami,​ ​runą na wyspy ​i ​Iądy Ameryk, powodując olbrzymie zniszczenia, ale to nie wszystko. Głaz ten uderzy w dno Oceanu Atlantyckiego i wywoła Głębinowe trzęsienie ziemi. ​W​oda na dnie zostanie wzburzona i będzie porywała osady głębinowe do góry. ​W​ osadach głębinowych jest "Trujcy gaz Metan", powstały z rozkładu bez tlenowego upadłych na dno martwych wielorybów i ryb. W osadach wyniesiony gaz połączy się z tlenem w powietrzu i zatruje powietrze na całej ziemi. Ratunek podaje Pan Jezus. należy przez trzy dni jak będzie spadała na ziemię Asteroida głaz ​- ​pozostać w mieszkaniu zamkniętym nie wychodzić palić świecę poświęconą. ​T​rzeciego dnia ciemności, będą wybuchy atmosferyczne zniszczą gaz zawarty w powietrzu i już będzie świecić słońce, będzie można opuścić mieszkanie zamknięte. ​P​onad 2 miliardy ludzi zginie razem z potopem. Wanda
Źródło: http://nachwaletrojcyswietej.pl/dzienni ... ipiec.html
Orędzia przekazane siostrze Łucji dot. III WŚ
„Dla świata będzie zaskoczeniem i szokiem błyskawiczne natarcie Chin na Rosję. Natężenie walk i okrucieństwa będą straszliwe. Chińczycy będą naśladować postępowanie Japończyków podczas drugiej wojny światowej: zaskoczenie, szybkość i terror. Zwycięstwa Chin przerażą Stany Zjednoczone. Chiny rzucą bomby jądrowe na zakłady zbrojeniowe i ośrodki doświadczalne broni atomowej w Rosji. Wywołają one potworne zniszczenia, wstrząsy i zaburzenia w przyrodzie, co się później zemści na nich samych. Armia chińska zginie od broni jądrowej, którą sama rzuci na cały świat, chociaż początkowo będzie zwyciężać. Uderzy w wielu punktach, tak, że Rosja będzie zmuszona walczyć na całej granicy, a jednocześnie potężne desanty będą lądować w głębi kraju.

Amerykanie nie zechcą się mieszać bezpośrednio do wojny, ale widząc, co robią Chińczycy, będą życzyć Rosji zwycięstwa. Niemcy wciągną USA do wojny jako sojusznika atlantyckiego. Pomoc dla Niemców ze strony Ameryki skupi swoją uwagę na Azji i tam będą lądowały wojska USA i Anglii (Irak, Turcja, Iran i Bałkany) w obronie przed Chińczykami. To, co zrobią Niemcy, będzie krokiem samobójczym. Będą liczyć na zajęcie Polski. W swej nienawiści nie zorientują się, że sympatia Zachodu i reszty świata będzie po stronie Rosji.
Wojska chińskie będą niszczyły i równały z ziemią wszystkie miasta i wsie zamieszkane przez ludność białą, a oszczędzały ludność republik azjatyckich, które częściowo powstaną przeciw Rosji i przyłączą się do nich. W języku chińskim będzie to się nazywało krucjatą przeciwko hegemonii rasy białej. Będą głosić jej koniec, a siebie mianują ręką sprawiedliwości. Nastąpi atak przez zaskoczenie Niemiec. Rosja runie na Europę. Polska, Czechy i Słowacja, wiedząc, że w razie zwycięstwa Niemiec czeka je zagłada, stworzą wspólną obronę przeciwko Niemcom.
Również walczyć ze sobą będą sami Niemcy, a Rosja wywrze na tym kraju całą swoją wściekłość za cios zadany z tyłu, za porażki na Wschodzie, za widmo klęski. Dopiero, kiedy Rosjanie dojdą do Atlantyku, ruszą przeciwko nim inne narody bezpośrednio zagrożone. Rosjanie będą zmuszeni wycofać się z walki na Ukrainę, zostawiając po sobie spaloną ziemię i popioły miast. Obojętność na krzywdy, bogacenie się kosztem innych, wywoła odwet. Przykładem będzie los Szwecji i Szwajcarii. Rosja, która sama też w przeszłości zdradzała, łamała podstępnie traktaty i umowy, tego samego zazna na sobie.
Zaznają też klęski Ukraina i Litwa, a w mniejszym stopniu Łotwa i Estonia. Natomiast Białoruś, Polska i Węgry będą stosunkowo spokojne, ale jedynym narodem, który wyjdzie z tej katastrofy cało, ponieważ będzie chroniony przez Miłosierdzie Boże, pozostanie Polska. Czechy i Słowacja zostaną zniszczone dopiero w czasie odwrotu wojsk rosyjskich, które będą się cofać w kierunku Ukrainy i Bałkanów. Od południa z Iraku uderzą Amerykanie i wybuchnie powstanie na Kaukazie aż po Turcję. Od strony Turcji zaatakują Anglicy. Ponadto przy tylu frontach trudno precyzyjnie podać ich kolejność.
Zjawiska atmosferyczne, które ukażą się na niebie już na początku wojny, będą ostatecznym ostrzeżeniem zapowiedzianym przez Maryję, Królową Świata, w wielu objawieniach. Będą potwierdzeniem, że nadchodzi zapowiedziany okres wojen i kataklizmów w przyrodzie. Będą też znakiem, że nie udało się pobudzić w ludziach żalu za grzechy i skruchy oraz chęci poprawy życia, aby móc powstrzymać zło wiszące nad światem, które dotąd trzymała Ręka Pana. Sprawiedliwość Boża nie może dłużej znosić tryumfowania nikczemności i pogardy Jego świętych praw. Wzajemna nienawiść wróci do ludzkości w całej swej grozie i ohydzie.
Kataklizmy ugaszą wojnę i uratują resztę ludzkości przed całkowitą zagładą, a więc będą ratunkiem danym przez Miłosierdzie Boże".
Źródło: http://www.apokalipsa.info.pl/objawieni ... oc93811762
To tylko fragment, na stronie też orędzia dotyczące kataklizmów i Polski.
Awatar użytkownika
AndrzejB
zaufany użytkownik

Post autor: AndrzejB »

Szatańskie zwodzenie
Awatar użytkownika
pawel534
zaufany użytkownik

Ja wierzę w Fatimę jak i w Medjugorie.
Awatar użytkownika
pawel534
zaufany użytkownik

Ciekawe orędzia choć nie wiem kto jest ich autorem:

https://mariusz2015.wordpress.com/
Awatar użytkownika
pawel534
zaufany użytkownik

Nowe orędzie ze strony: https://mariusz2015.wordpress.com/ Nie wiem kto jest ich autorem ale warto przeczytać jako ciekawostę chociażby. Jest w nim mowa że jak papież opuści Rzym to pojawi się miłosierdzie ciekawe czy chodzi może o ostrzeżenie bo opuszczenie Rzymu to orędzie sugeruje że to Światowe Dni Młodzieży w Polsce.
DZISIAJ MINĘŁO 3 LATA JAK DO CIEBIE MÓWIĘ
WEZWAŁEM CIĘ DZISIAJ MOJE UKOCHANE I CIERPLIWE DZIECKO W NIESIENIU MOJEGO SŁOWA DO ŚWIATA BO SPRAWA JEST WYJĄTKOWO PILNA. MY DROGIE DZIECI WSZYSTKO JUŻ W NIEBIE PRZYGOTOWALIŚMY ABY SIĘ DOKONAŁO TO CO ZAPISANE W KSIĘDZE APOKALIPSY. CZTERY STRONY ŚWIATA NA JEGO NAROŻNIKACH CZEKAJĄ TERAZ ABY BÓG WYBRAŁ CHWILĘ NAJLEPSZĄ NA WASZE ZBAWIENIE DUSZ. CZEKAM DZIECKO AŻ TWOI CZŁONKOWIE RODZINY WEZMĄ TE SŁOWA NA POWAŻNIE I PRZYGOTUJĄ SIĘ DO TEJ CHWILI . NIE NA DARMO MÓWIŁEM DO TWOJEJ RODZINY, ŻEBY TERAZ NA SAMYM KOŃCU BYŁA NA TO NIE PRZYGOTOWANA. PROSZĘ WAS DZIECI ODBĄDŹCIE TERAZ SWOJE SPOWIEDZI ŻYCIA BO PRAGNĘ WAS UCHWYCIĆ I UCHRONIĆ GDY ŚWIAT TERAZ ZAPŁACZE. CZY WY MYŚLICIE, ŻE JA NIE DBAM O WASZE DUSZE. PIELĘGNOWAŁEM WAS PRZEZ TRZY LATA A WY GDY CORAZ BLIŻEJ TEGO WAŻNEGO WYDARZENIA UTRACILIŚCIE SIŁY W MIŁOWANIU MNIE WASZEGO JEZUSA. MÓWIĘ TO TAKŻE DO DZIECI CAŁEGO ŚWIATA W TYM DO DZIECI NA POLSKIEJ ZIEMI. CHCEMY TERAZ WAS ODDZIELIĆ DOBRYCH OD ZŁYCH ABYŚMY MOGLI WAS PROWADZIĆ DROGĄ DO NIEBA. ZOSTAWCIE DZIECI TE WASZE PROBLEMY NA BOKU I PRZYGOTUJCIE SIĘ W SWOICH DUSZACH ROBIĄC PORZĄDEK. TE WSZYSTKIE WASZE KŁOPOTY TO NIC WOBEC TEGO CO MA SIĘ WYDARZYĆ.
OD KILKU MIESIĘCY POKAZYWAŁEM … PÓŁKSIĘŻYC, KTÓRY JEST ZAGROŻENIEM DLA ŚWIATA. JEST TO POZORNY ODŁAM RELIGIJNY, KTÓRY CHCE ZNISZCZYĆ CHRZEŚCIJAŃSTWO NA WASZEJ ZIEMI I NA CAŁYM ŚWIECIE. POWIEDZIAŁEM ODŁAM RELIGIJNY BO ONI UWAŻAJĄ SIĘ ZA RELIGIĘ ALE TO CO ROBIĄ ODDAJĄ HOŁD SZATANOWI I ICH BÓG NIGDY ICH NIE ZBAWI I NIE ZAPROWADZI ICH DO RAJU LECZ DO OTCHŁANI PIEKIELNEJ. POŚWIĘCAJĄ SWOJE ŻYCIE W MYŚL DIABELSKIEJ IDEOLOGII A NIE W IMIĘ BOGA STWÓRCY ŚWIATA. ICH PRZESŁANKI SA TAK BARDZO NIEMIŁE BOGU, BO PRAWDZIWY BÓG KAŻE KOCHAĆ BLIŹNIEGO A NIE GO ZABIJAĆ.
NISZCZYĆ ŻYCIE LUDZKIE, KTÓRE JEST PODAROWANE PRZEZ BOGA JEST GRZECHEM ŚMIERTELNYM I NIKT IM NIE WYBACZY TYCH OKRUTNYCH CZYNÓW.
ZAMACHY WE FRANCJI ODSŁANIAJĄ KIM SĄ CI LUDZIE, JEDNAK CZY FRANCUZI POTRAFIĄ WYCIĄGNĄĆ WŁAŚCIWE WNIOSKI DLACZEGO ICH TO SPOTYKA. BURZYLI MOJE KOŚCIOŁY, SPADAŁY KRZYŻE NA ZIEMIĘ, I MIEJSCA ŚWIĘTE BEZCZEŚCILI. ZNISZCZYLI POSĄG WASZEGO JANA PAWŁA II, BO IM BARDZO PRZESZKADZAŁ TO TERAZ ZBIERAJĄ ŻNIWA NIEWINNIE PRZELANEJ KRWI. PEŁNE MECZETY A PUSTE KOŚCIOŁY I DLATEGO PAN BÓG KARZE FRANCJĘ. NIE DŁUGO PRZYJDZIE KARA NA BEZBOŻNE NIEMCY I PAN BÓG POKAŻE KTO MA DECYDUJĄCE ZDANIE W SWOJEJ SPRAWIEDLIWOŚCI.
DZIECI POLSKIE! ZBLIŻAJĄ SIĘ ŚWIATOWE DNI MŁODZIEŻY, CZY PAMIĘTACIE WAM JAK MÓWIŁEM JAK PAPIEŻ OPUŚCI RZYM TO PRZYJDZIE MIŁOSIERDZIE BOŻE. ROZWAŻCIE TO W SWOICH UMYSŁACH I WYCIĄGNIJCIE WNIOSKI Z TEGO CO DO WAS MÓWIĘ.NIE POZWOLĘ ABY NA ZIEMI POLSKIEJ NIE MÓWIONO OTWARCIE O GRZECHU A O FAŁSZYWYM MIŁOSIERDZIU CO PRZYGARNIA DZIECI BOŻE Z ICH CIĘŻKIMI GRZECHAMI . MÓWIĘ TERAZ O GRZECHU HOMOSEKSUALIZMU, KTÓRY BARDZO MNIE OBRAŻA I JEST GRZECHEM POTĘPIENIA. JEST OBRZYDLISTWEM. KTÓREGO BÓG NIE PRZYJMUJE, BO Z TYCH ZWIĄZKÓW (DWÓCH KOBIET TAKŻE) NIE MA STWORZENIA LUDZKIEGO. BRZYDZĘ SIĘ TAKIMI LUDŹMI ALE GDY ZERWĄ Z TYM GRZECHEM PRZYJMĘ ICH NATYCHMIAST DO SWOJEGO KRÓLESTWA. TAKIE JEST MOJE WŁAŚNIE MIŁOSIERDZIE. NIE BĄDŹCIE DZIECI OBŁUDNIKAMI W SWOJEJ WIERZE , BO NIE DŁUGO ZACZNIECIE MÓWIĆ ŻE MOJE MIŁOSIERDZIE JEST BEZ OGRANICZEŃ W GRZESZENIU I WSZYSTKICH WAS ZBAWIĘ. JEST TO COŚ CZEGO NIE AKCEPTUJĘ. MUSICIE ZROZUMIEĆ, ŻE 10 PRZYKAZAŃ DANYCH PRZEZ PANA BOGA OBOWIĄZUJĄ WAS AŻ DO ŚMIERCI I NIKT NIE MOŻE DOKONAĆ ZMIANY A GDY TAK ROBI TO WAS OSZUKUJE. PRZYKAZANIA ZOSTAŁY MOCNO WYRYTE W KAMIENNYCH TABLICACH .
NIE POZWOLĘ ABY NA ZIEMI GDZIE SĄ TE TABLICE UKRYTE DOKONAŁO SIĘ FAŁSZYWE MIŁOSIERDZIE. DLATEGO TAK BARDZO PŁACZĘ NAD WASZYM NARODEM, ŻE BÓG WAS WYZNACZYŁ DO WIELKIEGO DZIEŁA A WY GO BARDZO OBRAŻACIE, CHCĄC ZNISZCZYĆ TO CO JEST W MOJEJ ARCE PRZYMIERZA.
DZIECI! TO NA TO JUŻ PAN BÓG NIE POZWOLI ABY ZNISZCZYĆ JEGO DZIEŁO NA KTÓRYM OPIERA SIĘ PANOWANIE PANA BOGA NAD ŚWIATEM.
ZA DALEKO POSUNĄŁ SIĘ CZŁOWIEK W NISZCZENIU BOŻEGO DZIEŁA. DLATEGO WYROKI BOSKIE BĘDĄ WYDANE JUŻ NIE DŁUGO NA ŚWIAT , KTÓRY OSIĄGNĄŁ APOGEUM BLUŹNIERSTWA PRZECIWKO PANU BOGU.
ZROZPACZONY JEZUS.
Źródło: https://mariusz2015.wordpress.com/
Awatar użytkownika
pawel534
zaufany użytkownik

Na stronie http://viviflaminis-deogracias.pl.tl/2016.htm pojawiły się nowe orędzia lipcowe.
Awatar użytkownika
pawel534
zaufany użytkownik

Pojawiły się na stronie Żywego Płomienia nowe orędzia z września.
pogrzebany żywcem
bywalec

Post autor: pogrzebany żywcem »

pawel534 pisze:Słyszał ktoś o polskim proroku Żywym Płomieniu. Ma dosyć ciekawe orędzia na swojej stronie:
To kolega Wróża Macieja czy może jakiś znajomy z psychiatryka?
Awatar użytkownika
pawel534
zaufany użytkownik

Na stronie http://viviflaminis-deogracias.pl.tl/2016.htm pojawiły się nowe orędzia z października. Oto co te orędzia mówią o planowanej intronizacji Pana Jezusa oraz o antychryście.
Przyjmę intronizację od waszego Narodu, którą zaproponowali wasi biskupi. Jest wielu ludzi nieuznających tej przygotowanej formy, Ja jednak zapewniam was, że forma tego Aktu jest przeze Mnie akceptowana. Gdy nastąpią w swoim czasie, w Narodzie i hierarchii stosowne zmiany, których oczekuję, wówczas powtórzycie Intronizację, ulepszając Ją o brakujące szczegóły.
...
Niebawem ujawni się syn zatracenia, Antychryst. Wyłączy on słowa konsekracji ze Mszy Świętej. Nikt wierny Bogu nie powinien uczestniczyć w takich nabożeństwach. Prawowierni kapłani i biskupi działać powinni bardzo skrycie. W tym czasie Mój Kościół przejdzie mistyczną Golgotę. Będzie wiele, wiele ofiar pośród prawdziwie wierzących. Dla tych letnich będzie to obojętne, służyć będą Antychrystowi i przyjmą znamię bestii. Po tym fakcie działać będą bezwolnie. Pokusie tej ulegnie bardzo wielu kapłanów i biskupów. W tym czasie działajcie w głębokiej konspiracji, ci nieostrożni padną ofiarą ludzi Antychrysta.
To tylko fragment październikowych orędzi. Całe na podanej stronie.
Awatar użytkownika
pawel534
zaufany użytkownik

Na stronie http://viviflaminis-deogracias.pl.tl/2017.htm pojawiły się nowe orędzia przekazywane przez Żywego Płomienia z grudnia i stycznia.

Oto fragment styczniowych orędzi:
W niedługim czasie nasilać się będzie wiele groźnych w skutki konfliktów. Poleje się krew bardzo obficie, a kataklizm i katastrofa gonić będą jedna drugą. Mnogość żywiołów niszczyć będzie całą zamieszkałą, grzeszną ziemię. Wszędzie tam, gdzie było najwięcej grzechów, a przy tym były one niezwykle destrukcyjne, w tych miejscach będzie najwięcej trwogi i zniszczenia. Ci, co do tej pory byli bogaci, zbiednieją w jednym momencie. Kataklizmy pochłoną większość upraw ziemi, a zwłaszcza uprawy GMO. Będzie wiele pożarów miast i upraw. Woda z mórz i oceanów wdzierać się będzie głęboko we wszystkie lądy. Z minuty na minutę ginąć będą miliony ludzi, zwłaszcza tam, gdzie grzech był największy.

Mój Boski Syn, Jezus Chrystus, oczyści swój Kościół do podstaw, do jego fundamentów. Żydowska masoneria i iluminaci, od dawna już przeniknęli struktury Kościoła. Przejęli stanowiska w najważniejszych strukturach Kościoła psując go od samej góry, stali się zgniłym owocem. Już niewiele brakuje, aby Kościół Święty przestał istnieć.

Jeszcze w tym roku powstanie w Kościele wiele jawnych herezji i niewielu będzie na nie reagowało. Świętość Kościoła została jedynie w maluczkich i niewielu hierarchach.
Źródło: http://viviflaminis-deogracias.pl.tl/2017.htm
Ale tak jak podawane już było wcześniej tak i w tych orędziach jest napisane że nie wszystko co podawane jest w orędziach musi się wypełnić.
Nie wszystko to, co było zapowiadane, musi się wypełnić, bo jest uwarunkowane od waszego szczerego, dogłębnego nawrócenia.
Awatar użytkownika
pawel534
zaufany użytkownik

Na stronie http://viviflaminis-deogracias.pl.tl/2017.htm pojawiły się nowe orędzia z lutego. Oto fragment jednego z nich:
Wzywam was, jako Naród do modlitwy i wzmożonej ofiary. Masoneria i iluminaci wyznaczyli cel, jesteście nim Wy, czyli mają na celu zniszczenie Polski. Czynią to już poprzez zbrodnicze opryski (hemistral), przez szkodliwe szczepienia, przez toksykację waszej żywności, przez trucie ujęć wody i szereg innych. Gdy to nie pomoże, użyją armii i nowej techniki wojennej. Odwróci się od was większość waszych sojuszników. Pomoc otrzymacie z najmniej oczekiwanej strony. Niebawem wielu ludzi dzierżących władzę finansową na świecie i w Polsce wywołają kryzys finansowy taki, jakiego do tej pory nie było.

Większość gospodarek świata upadnie. Pośród strat, wielu niewierzących zacznie się targać na swoje życie. Fortuny wielu bogatych będą im zabrane. W krótkim czasie rozpocznie się rzeź w wielu miejscach na ziemi, zwłaszcza w Europie zachodniej. Armie rozpoczną boje, lecz będą ich skutecznie obezwładniać ci, którzy do tych krajów niedawno przybyli, szybko okażą swoje prawdziwe oblicze. Liczni wrogowie wtargną do Polski z kilku stron naraz i poleje się krew. Muzułmanie wtargną do wielu kościołów w Polsce plądrując je i niszcząc. Muzułmanie będą niszczyć polskich kapłanów i biskupów, brutalnie mordować.

W tym czasie praktycznie przestanie funkcjonować Polska gospodarka. Pośród zamieszek, nie będzie miał kto pracować. W czasie rozruchów należy ukryć się w domu, starannie go zabezpieczając. Zapasy żywności przez was zgromadzone szybko się skończą, głodować i umierać z głodu będą ci, którzy nic nie mają.

Żyjący bez Boga, kontestujący Boże życie będą masowo ginąć. W tym czasie panować będzie wielki chaos, zginie wielu polityków. Chaos ten ogarnie wiele narodów. Na domiar złego eksploduje wiele wulkanów na świecie, Ziemia trząść się będzie w konwulsjach w wielu miejscach.

Pośród wojen i zamieszania na arenę dziejów wkroczy Antychryst. Ogłosi się „Mesjaszem”, człowiekiem pokoju. Uruchomi przymus przyjęcia znamienia bestii. Kto to przyjmie, nie będzie już mógł być zbawiony. To co teraz wam nakreśliłem, nie musi się zrealizować w takim stopniu i w takiej mierze. O, Polacy! Oto kładę przed wami wybór chcę, abyście jego dokonali.
Awatar użytkownika
coś
zaufany użytkownik

Post autor: coś »

Żywy ogień jeszcze parę lat temu zapowiadał koniec świata , i co ? ano nic :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „przeżycia religijne”