Dobry psychiatra we Wrocławiu
Moderator: moderatorzy
- MAdzialena
- zaufany użytkownik
Dobry psychiatra we Wrocławiu
Czy ktoś zna jakiegoś normalnego psychiatrę z Wrocławia, który przyjmuje na NFZ? 

Re: Dobry psychiatra we Wrocławiu
nie wazne skad musi byc prywatny
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Polecam specjalistów z przychodni psychologiczno-lekarskiej PERSONA we Wrocławiu:
http://www.persona.wroclaw.pl/index.php?p=specjalisci
Wizyta kosztuje 100 zł, ale warto zainwestować.
Pozdrawiam.m.
http://www.persona.wroclaw.pl/index.php?p=specjalisci
Wizyta kosztuje 100 zł, ale warto zainwestować.
Pozdrawiam.m.
- MAdzialena
- zaufany użytkownik
Nie mam tyle pieniędzy, żeby płacić za wypisanie recepty.
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Nie płacisz za wypisanie recepty, tylko za diagnozę, zaordynowanie leków i rozmowę. Wizyta trwa różnie - od pół godziny do godziny. Ja np. bardzo lubię rozmawiać ze swoją lekarką od kiedy znam ją dłużej.MAdzialena pisze:Nie mam tyle pieniędzy, żeby płacić za wypisanie recepty.
- MAdzialena
- zaufany użytkownik
Polecam doktora Dawida Plutę-Plutowskiego, przyjmuje w przychodzi Baby Vita przy ul. Zelwerowicza
- MAdzialena
- zaufany użytkownik
oczywiście na NFZ
Jeśli potrzebowałam, mogłam być u niego nawet co tydzień, empatyczny, miły i przystojny
Jeśli potrzebowałam, mogłam być u niego nawet co tydzień, empatyczny, miły i przystojny

-
- zarejestrowany użytkownik
- Status: aaaa
- Gadu-Gadu: a
Wizyta trwa różnie - od pół godziny do godziny. Ja np. bardzo lubię rozmawiać ze swoją lekarką od kiedy znam ją dłużej.
testkingworld http://testkingworld.com
PK0-003 PK0-003 practice test
SK0-003 SK0-003 practice test
000-956 000-956 practice test
PK0-003 PK0-003 practice test
SK0-003 SK0-003 practice test
000-956 000-956 practice test
a czy ktoś z was korzystał z porad w pracowni Alter Ego przy Legnickiej? Ja słyszałem dobre opinie, ale nie znam nikogo, kto by się tam leczył osobiście, a moja lekarka z poradni państwowej to dramat ;/
moja znajoma chodzi do Alter Ego, za wiele nie mówiła, ale gdyby się jej nie podobało to zrezygnowałaby po drugiej wizycie, tak jak zawsze miała to w zwyczaju, a teraz mija 4 miesiąc odkąd jest pod opieką tej poradni, więc wnioskuję, że jest tam ok
witam, ja także chciałem się wypowiedzieć - jeśli chodzi o psychiatrę to nie wiem, ale w poradni alter ego warto iść do psychologa, p. Izabelii Boryczko. Leczę się u niej z nerwicy natręctw oraz schizofrenii, część najgorszych objawów udało mi się pokonać.
co do psychiatrów, warto szukać osoby, która stara się do problemu podejść całościowo, a nie tylko farmakologicznie. Mi się na razie nie udało nikogo takiego znaleźć, a szkoda
co do psychiatrów, warto szukać osoby, która stara się do problemu podejść całościowo, a nie tylko farmakologicznie. Mi się na razie nie udało nikogo takiego znaleźć, a szkoda
- MAdzialena
- zaufany użytkownik
poznałam w szpitalu we Wrocławiu świetną panią dr, konkretną i miłą, profesjonalną!
dr Agnieszka Stępień
przyjmuje na Powstańców Śląskich, prywatnie
dr Agnieszka Stępień
przyjmuje na Powstańców Śląskich, prywatnie
Dr Duszynska Joanna...przyjmuje na Armii Krajowej 1 polecam
Nie tak łatwo jest rzecz: chcę być człowiekiem..
Zycie nie czeka na nikogo.
Zycie nie czeka na nikogo.
Na Krynickiej w przychodni Ikar przyjmuje Anna Komorowska i Ewa Lachowska.Obie są ok.Przyjmują na nfz i prywatnie,różnica taka,że na nfz dłużej się czeka.W przychodni Kosmonałtów na ul.Drzewieckiego przyjmuje doktor Skiba,też jest ok.Nie polecę natomiast prywatnego gabinetu Spokojna głowa na ul.Bobrzej12-zwykłe olewatorstwo,nawet dobrze recepty nie wypiszą,zaszkodzą.