telepatia
Moderator: moderatorzy
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
Re: telepatia
Telepatia działa tylko na poziomie komórkowym, jeżeli komórki organizmu odbierają stres z nieokreślonego źródła to można mieć przeczucie że coś złego się dzieje, podobny mechanizm działa jeżeli ludzie czują miłość do siebie, ma się przeczucie że ktoś ciebie kocha.
To bardziej empatia niż telepatia.
To bardziej empatia niż telepatia.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
awatary z obcymi czasami są, te awatary kojarzą się mi z tzw obcymi boje się ich
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
Ci którzy nazywają siebie telepatami przeważnie rozumieją dobrze mowę ciała człowieka, ponieważ aż 55% przekazu człowiek przekazuje drugiemu mową ciała.
Szaraki są nie groźne, przeszły na dobrą stronę.
Szaraki są nie groźne, przeszły na dobrą stronę.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
BlueLotos dzięki za info, nie wiele rozumiem z tego, a takie infa wydają się ciekawe i stopniowo pozwalają poznać albo zrozumieć
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
http://septem.pl/ksiazki/mowa-ciala-dla ... m#format/e
Mowa ciała jest umiejętnością której można się nauczyć i warto ponieważ w wyniku choroby ma się jej przeważnie deficyty. Czas poszukać sobie dziewczyny z którą zbuduję związek a do tego potrzebuję paru poradników psychologicznych.
Mowa ciała jest umiejętnością której można się nauczyć i warto ponieważ w wyniku choroby ma się jej przeważnie deficyty. Czas poszukać sobie dziewczyny z którą zbuduję związek a do tego potrzebuję paru poradników psychologicznych.
BlueLotos dzięki za info 

-
- zaufany użytkownik
- Status: Schizo
- Kontakt:
Zapytaj o to kogoś ze stopzetu, na pewno wyjasnia ten problem. ;-)
''Insanity - a perfectly rational adjustment to an insane world.'' http://chomikuj.pl/Antypsychiatra
Zapraszam wszystkich popierających antypsychiatrie do dołączenia: http://www.digart.pl/grupy/16361/Anty-psychiatria/ moja grupa ma charakter otwarty.
Zapraszam wszystkich popierających antypsychiatrie do dołączenia: http://www.digart.pl/grupy/16361/Anty-psychiatria/ moja grupa ma charakter otwarty.
co to stopzet?
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
Stowarzyszenie przeciwko nękaniu elektronicznemu oparte na teoriach spiskowych.
tylko mi nie chodzi o nękanie, a o rozmowy w myślach między dwoma osobami
sheche, po pierwsze, nie jestem do Ciebie wrogo nastawiona i nie chcę Cię urazić...
Po drugie, telepatia nie istnieje... To co słyszysz to omamy słuchowe i towarzyszą temu urojenia, czyli przekonanie o telepatii...
Po trzecie, sama też wierzyłam przez całe lata w telepatię, a o tym że nie istnieje przekonałam się najdotkliwiej jak tak niefortunnie przechodziłam przez furtkę, że zahaczyłam o nią swetrem i skaleczyłam w pierś i w myślach wzywałam pomocy... Oczywiście nikt nie przyszedł... Sama jakoś sobie poradziłam, ale potem i tak byłam zmuszona przejść przez tamtą furtkę ponownie... (Oczywiście to było, nim zaczęli mnie leczyć i miałam tylko lekką nadwagę i byłam całkiem sprawna.
)
Dobrze, że nie masz urojeń, że ktoś Ciebie prześladuje, nęka, itp.
Po drugie, telepatia nie istnieje... To co słyszysz to omamy słuchowe i towarzyszą temu urojenia, czyli przekonanie o telepatii...
Po trzecie, sama też wierzyłam przez całe lata w telepatię, a o tym że nie istnieje przekonałam się najdotkliwiej jak tak niefortunnie przechodziłam przez furtkę, że zahaczyłam o nią swetrem i skaleczyłam w pierś i w myślach wzywałam pomocy... Oczywiście nikt nie przyszedł... Sama jakoś sobie poradziłam, ale potem i tak byłam zmuszona przejść przez tamtą furtkę ponownie... (Oczywiście to było, nim zaczęli mnie leczyć i miałam tylko lekką nadwagę i byłam całkiem sprawna.

Dobrze, że nie masz urojeń, że ktoś Ciebie prześladuje, nęka, itp.
To, że jakiś lek komuś służy, nie znaczy że nie zaszkodzi innej osobie.