kącik rzeczy nieudanych. tęsknota za umysłem COMEBACK.
Moderator: moderatorzy
-
- nadużywający
Re: kącik rzeczy nieudanych. tęsknota za umysłem COMEBACK.
"wpadłem tylko sprawdzić czy jesteeś szczęśliwa"

Ostatnio zmieniony śr mar 02, 2016 5:09 pm przez Błądząc Wśród Znaków, łącznie zmieniany 1 raz.

-
- nadużywający
-
- nadużywający
-
- nadużywający
-
- nadużywający
- DZIECKO ZDROWIE
- zaufany użytkownik
To wymaga głębszego wytłumaczenia. Postaraj się Błądzący i daj się ludziom zrozumieć.Błądząc Wśród Znaków pisze:jestem świrem tylko dla ogóły. wtajemniczeni wiedzą, że jestem ich ofiarą.
-
- nadużywający
zrozumienie to dość itymna rzecz. pomimo, że jestem wylewny i pisze duzo o sobie tak naprawde poznajecie nie mnie tylko osobe o ktorej pisze. teraz zauważ poznajesz osobe o ktorej pisze myslac, ze poznajesz mnie xD
nie oczekuje zrozumienia, bo ludzie to idioci.
dlatego pogodziłem się i nie winie nikogo, bo ciężko winić kogoś, że jest za głupi, żeby zrozumieć, że postępuje niesłusznie. czuje tylko współczucie.
nie oczekuje zrozumienia, bo ludzie to idioci.

-
- nadużywający
- DZIECKO ZDROWIE
- zaufany użytkownik
W rysowaniu też kiepski jesteś, cóż.
Ty jesteś głupi. Bo to nie żadna sztuka to co ty robisz i sobą reprezentujesz. Podejście matematyczne do stosunków z ludźmi oznacza, że co najmniej nie wiesz o co chodzi. Ty myślisz że jestem taki naiwny jak w tych twoich głupkowatych rozważaniach, hehe ? Ty jesteś największym idiotą i głupkiem a współczuj to ty tym którzy muszą z tobą żyć i przebywać. Życie i stosunki międzyludzkie to nie matematyka. Idz do psychologa pedagoga, niech nad tobą popracują.Błądząc Wśród Znaków pisze:zrozumienie to dość itymna rzecz. pomimo, że jestem wylewny i pisze duzo o sobie tak naprawde poznajecie nie mnie tylko osobe o ktorej pisze. teraz zauważ poznajesz osobe o ktorej pisze myslac, ze poznajesz mnie xD
nie oczekuje zrozumienia, bo ludzie to idioci.dlatego pogodziłem się i nie winie nikogo, bo ciężko winić kogoś, że jest za głupi, żeby zrozumieć, że postępuje niesłusznie. czuje tylko współczucie.
-
- nadużywający
pedagog psycholog sprawią że wyjdę na "ludzi" pójde do pracy, skończe studia. to jest tak smutna wizja, jak zakończenie piotrusia pana.

- DZIECKO ZDROWIE
- zaufany użytkownik
Nie wiadomo jak do ciebie pisać bo nie dajesz ludziom prawdy o sobie. Czytałem kiedyś nawet jakiś post co się jako kobieta wypowiadasz.... Psycholog z pedagogiem ułożyli by ci w głowie, bo dobrze nie jest tam u ciebie. Oni od tego są. Są również dla ciebie.
-
- nadużywający
Wystarczy że mam status ostrego po.jeba, co budzi we mnie taka złość, że taki wizerunek kreuje. Skoro jestem świrem to tak się zachowuje.

-
- nadużywający
Mam złość do pani z podstawówki bo faforyzala mojego kolegę uważając go za geniusza z matmy, przez nią nie odkryto mojego.
Pani od historii nie dała mi 6 pomimo finału wojewódzkiego a gdyby ta olimpiada była na zasadzie konkursu to byłbym laureatem.
Z chemii nauczyciel powiedział ze najczęściej białe osady tworzą krzeemiany, no i było pytanie za 15 pkt o biały osad to ja se myślę krzemień chociaż zdrowy rozsądek podpowiada siarczan. No i brakło 6 pkt do finału.
Pisałem do niego ze odkryłem sposób jak rozpoznać substancje odpowiadając za oburzenie w dopalaczami ale nie był zainteresowany.
Pani od historii nie dała mi 6 pomimo finału wojewódzkiego a gdyby ta olimpiada była na zasadzie konkursu to byłbym laureatem.
Z chemii nauczyciel powiedział ze najczęściej białe osady tworzą krzeemiany, no i było pytanie za 15 pkt o biały osad to ja se myślę krzemień chociaż zdrowy rozsądek podpowiada siarczan. No i brakło 6 pkt do finału.
Pisałem do niego ze odkryłem sposób jak rozpoznać substancje odpowiadając za oburzenie w dopalaczami ale nie był zainteresowany.

-
- nadużywający
Pani od polskiego zrobiła ze mnie inwalidzkie bo zrobiła ze mnie dysleksja.

-
- nadużywający
-
- nadużywający
Mam złość o jestem ofiara swojego cienia. Mielismy takie opowiadanie na Religi ze był człowiek prawy i miał swoje zasady i poznał znajomego czyli ja mojego cienia. W barze in pił z brudnych szklanek prawy początkowo się brzydzi. W klubie ze striptiz em siedzi nie wchodzi później siedzi odwrócony tyłem. No a potem prawy zamienia się w swój cień.
Nie wiem jakie jest zakończenie.
Nie wiem jakie jest zakończenie.

-
- nadużywający
mam złość mój cień to nikczemny przestępca w białych rękawiczkach. maskuje się i przybiera rozne postacie znanych mi osob i mi robi tak, że mam złość. mój cień siągnął swój cel czyli pozbawił mnie sensu i celu i teraz świentuje w postaci znanych mi wrogów bawiąc się życiem kiedy mnie zamknał w pokoju i stara się ze mnie zrobić sfrustrowanego psychopate, który cierpi na syndrom tego, że jest geniuszem. a może był, a może mógł być.

-
- nadużywający
mam złość mój cień przybierał też postacie kobiet. ale ja wiedziałem że to cień i zakańczałem znajomości, bo nie bedzie cień pluł nam w twarz.

-
- nadużywający
pani w mc donaldzie sie zaczerwieniła ja wiem, ze to sprawka cienia, ktory chcial zebym sobie pomyslal, ze sytuacja byla niezreczna. ale ja nie jestemtaki chory a gdybym tak pomyslal to cien by triumowal, bo wyszlo bym, zem tak chory jak on to przewidzial. jestem tak chory ze sytuacja byla nie zreczna i cien wiedzial ze ja dojde do takiego wniosku jak odrzuce ten pierwszy. cien to cwany sadysta.

-
- nadużywający
specjalnie pisze tak smiesznie, zeby wszyscy mysleli zem chory.bo gdybym pisal inaczej to cien by sie na mnie zemscil. mam zlosc.