czy ktos znał by me myśli
Moderator: moderatorzy
czy ktos znał by me myśli
Ma do was taki pytanie jak cos napisza w telefonie to zaras co albo w radiu albo tv mi gadało że wie co ja pisza i mi odp gupio i pytaja gdzie jesta a niedos tego to ten w radi i te glosy wiedza co ja muwia i pisza z kims a jak z tym głosem prubia rozmawias to sie staje dlamnie wredny i inne głosy i chsiala was spytac czy takie komentaze istnieja czy nie i co to takiego
-
- bywalec
Re: czy ktos znał by me myśli
Takie głosy nie istnieją. To szajba, tak się to potocznie nazywa.
od kilku dni mam wrażenie, że ktoś czyta moje myśli i zna przeszłość a z radia i telewizora mówią do mnie
Gdy ja miałem takie wrażenie... cierpiałem...sheche pisze:od kilku dni mam wrażenie, że ktoś czyta moje myśli i zna przeszłość a z radia i telewizora mówią do mnie
A jak Ty to znosisz???
ja cierpię
rozumiem ze to schizofrenia a jak sam do ciebie gadam a ten głos mi muwi to co muwiłem a ludzie o tym opowadja tak jak by ta osoba mi cos robiła beż przerwy i czy ja by był z kims telepatyczny jak te głos wredne z tymi ludzmi na odległos twierdza mi ze to mam na prawde ?
Jblazys niemożliwością jest wyczuć co drugi człowiek myśli w danej chwili. Jak przestałem brać leki miałem podobny problem.
Pracowałem i myślałem, że inni pracownicy wiedzą o czym myślę, że mi te myśli wykradają. Zacząłem przyjmować lek i przestałem tak myśleć.
Pracowałem i myślałem, że inni pracownicy wiedzą o czym myślę, że mi te myśli wykradają. Zacząłem przyjmować lek i przestałem tak myśleć.
No własnie czuję jak by miał napastnik leki biera regularnie miałem napad panki bo ktoś coś żle omnie powiedził jak by do niej niemug by znią byś ja się jej boja ona chse muj związek rozwaliś bo myśli że jest skim inym jak na ciłe się namnie sićnie