.

Moderator: moderatorzy

Gehenna
zaufany użytkownik

.

Post autor: Gehenna »

.
Ostatnio zmieniony sob sty 02, 2016 12:11 pm przez Gehenna, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
mei
zaufany użytkownik

Re: Łódż psychiatra prosba o pomoc

Post autor: mei »

.
Ostatnio zmieniony wt lut 04, 2014 11:49 am przez mei, łącznie zmieniany 1 raz.
Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Awatar użytkownika
jojo
zaufany użytkownik

Post autor: jojo »

Atunia, nie ma żadnego spisku, nikt nie próbował Cię otruć, dostawałaś na receptę neuroleptyki, nie truciznę. Kim jesteś, aby lekarze i aptekarze starali się Ci zaszkodzić? :mrgreen:
To, że jakiś lek komuś służy, nie znaczy że nie zaszkodzi innej osobie. :(
Bodhisatwa
bywalec

Post autor: Bodhisatwa »

Przeczytaj w internecie różne opisy różnych leków. Otrzymaną wiedzę użyj do wybrania sobie leku. Jest to ważne bo niektóre środki psychotropowe nie nadają sie do leczenia bo trują ,a inne leczą nie pozostawiając ubocznych skutków. Lekarzowi możesz powiedzieć żeby Ci przepisał lek jaki tylko chcesz i on Cie posłucha. Aptekarze i lekarze nie posiadają dużej wiedzy i samo to jest dla Ciebie zagrożeniem. Aptekarz specyjalnie dla ciebie nie przyrządza trucizny. Zapraszam do przeczytania tematu Leczę wisiorkiem z Buddą i skorzystania z leczenia nim.
Nobody-333
zaufany użytkownik

Post autor: Nobody-333 »

atunia pisze: Wiem,że na Lnianej byłam cały czas oszukiwana, nie wiem jaki mieli powód. może lekarz za pacjenta z taką diagnozą dostaje większą kasę, może mój lekarz prowadzący jest w zmowie z T, której wyrządziłam wielką krzywdę. może to ich wspólny sposób na ukaranie mnie. Wiem,że próbowali mnie otruć,moje recepty były znaczone, dostawałam w aptece nie neuroleptyki ale powoli odkładającą się w organizmie truciznę która miała mnie wykończyć.Przestałąm brac leki, czuję się bardzo dobrze, ale chcę wiedzieć na sto procent,że jestem zdrowa,że nie ma F20.
Jeśli ktoś jest z Łodzi i może mi polecić dobrego psychiatrę który mnie zdiagnozuje i nie będzie sugerował się opinia innego lekarza to będę wdzięczna.
po tym co sie mówiło kilka lat temu o lekarzach z Łodzi - (łowcy skór itp) , to twoja historia może być nawet prawdziwa ... , ... a jakie dostawałaś leki ... podaj nazwy...

PS .
ź - pisze sie -... Alt + x ....
Gehenna
zaufany użytkownik

Post autor: Gehenna »

.
Ostatnio zmieniony sob sty 02, 2016 12:11 pm przez Gehenna, łącznie zmieniany 1 raz.
Nobody-333
zaufany użytkownik

Post autor: Nobody-333 »

atunia pisze: czy ktoś z Łodzi zna dobrego psychiatrę.
Psychiatra:

- magister - słaby
- doktor - dobry
- profesor - bardzo dobry

... teoretycznie tak to wyglada ...

praktycznie ... profesor psychiatra jest najlepszy z najgorszych...
kuni
zaufany użytkownik

Post autor: kuni »

Czlowiek zdrowy nie chodzi do psychiatry po diagnoze ze jest zdrowy. Jesli uwazasz ze jestes zdrowa po co ci dobry psychiatra? Co chcesz sobie udowodnic albo komus? Leczenie psychiatryczne zdrowych to blad lekarski. Udowodnic bedzie ci ciezko wrecz niemozliwe. Zdarza sie ze pacjent mowi ze to lekarz jest chory. Jestem tu przypadkowo ale jestem zdrowy. Czasami trwa dlugo az sie zrozumie swoj problem.Lekarz studiowal psychiatrie. Posiada jakas tam wiedze. Diagnoze sie stawia zeby kogos leczyc i recepte wystawic. Zdrowy nie szuka u psychiatry.
Miś Uszatek
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 72943962

Post autor: Miś Uszatek »

Cześć Atunia

Jestem łodzianinem więc moge ci pomóc. Szukasz dobrego lekarza? Nie wiem za bardzo czy zgodnie z prawem moge podawać nazwiska lekarzy, no ale cóż zaryzykuje. Bardzo dobrym, najlepszym jakiego miałem, jest dr Kwiecińska z Czechoslowackiej. Problem w tym że jest ona ordynatorem na czeskiej i nie każdego co chce przyjmuje gdyż na to nie zawsze ma czas. Z innych lekarzy Polecam panią dr Wiatrowską z czeskiej. Jak byłem w szpitalu to ona mnie prowadziła. Super babka. Obecnie lecze się u dr Siudy i jestem bardzo zadowolony. Też bardzo dobry lekarz. Przyjmuje ona w przychodni psychiatrycznej Trimed na Zawiszy czarnego. O złych lekarzach nie będe pisał bo nie chce być ciągany po sądach za pomówienie.
Awatar użytkownika
yvette 26
zaufany użytkownik

Post autor: yvette 26 »

moim autorytetem z lodzi jest dr A.Grams ps chyba najlepszy lekarz ktorego znam z lodzi, tez pracuje na czechoslowackiej na oddziale S
...i znowu sie pogubilam...
Miś Uszatek
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 72943962

Post autor: Miś Uszatek »

Owszem Grams jest dobrym lekarzem ale bezapelacyjnie the best jest dr. Kwiecińska, która jest ordynatorem S.

P.S.

Yvette widze że byłaś na czeskiej, ja ostatnim razem byłem rok temu od stycznia do kwietnia(w 2010 roku) na oddziale dziennym na S -ce. Może byłaś wtedy w szpitalu?
Awatar użytkownika
yvette 26
zaufany użytkownik

Post autor: yvette 26 »

nie nie bylam , ja bylam kilka razy ale tylko na stacjonarnym, raz nawet prawie rok...wszystko jest mozliwe..
...i znowu sie pogubilam...
redaktor
bywalec

Post autor: redaktor »

- Dr. Ewa Kwiecińska z Czechosłowackiej ( ordynatorka oddziału S )
- Dr. Tomasz Nowakowski ( kiedyś Aleksandrowska, teraz prywatnie )
- Dr. Anna Urbańczyk ( kiedyś Towarzystwo Przyjaciól Niepełnosprawnych, teraz w lecznicy na Szparagowej )
- Dr. Marcin Flirski ( kiedyś Czechosłowacka, teraz w lecznicy na Bazarowej ).
arek77
zaufany użytkownik

Post autor: arek77 »

Kto może polecić dobrego psychiatrę z Łodzi który przyjmuje na NFZ?Bo sporo ich jest,boję się trafić na jakiegoś słabego który pogorszy jeszcze mój stan zdrowia.
ODPOWIEDZ

Wróć do „lekarze”