pochytałem w moim atrioficznym mózgu już wszystko
teraz już brother wie co to zdrowa słusznie pojęta lewicowość
to Apfia i papież Franciszek który to nie jest przeciwny cywilizacji ale naucza u mnie macie w skrócie naucza w Encyklice " Czyńcie sobie ziemie poddaną " - ale nie w taki sposób jak USA Chiny najwięksi truciciele świata widzieli wy kiedy wróbelka nie ma wygineły myśle że nie musze wstawiać linku o wymieraniu większym niż wymieranie kredowe teraz żyją tylko świnie i to o co człowiek dba by żyło reszta zwierząt ginie po za tym ocieplenie klimatu el nino którego to ocieplenie jest skutkie
Co do Apfi okazuje się bardzo ważna we wspólnocie i to u św Pawła który to w innym miejscu kobietom podpowiada by te dopytały swoich mężów co by nie zrozumiały czego z nauk na spotkaniu tak samo jak każdy jest ważny ważne by jednak nie zmieniać sytuacji społeczno-ekonomiczno-naturalnej człowieka tak naturalnej bo gender potocznie przerabianie bab na chłopy i na odwrót walka klas chory feminizm jest złą lewicowością co nie znaczy że nawet przerobionego transeksualisty można wyrzucić z kościoła on też może zostać zwrócony Chrystusowi tak to aluzja do telefonu papieża Franciszka do pokrzywdzonego transseksualisty którego to skrzywdziła pseudonauka Gender to jest to samo co Marksizm walka klas i zawracanie kijem Wisły czy tam Wołgi tzn. z chłopa baby nie zrobisz a Paweł nie jest lepszy od Apfi do czego innego po-prostu tak Moi jestem w stanie wyobrazić sobie durnego Pawła co Apfie po spotkaniu sam będzie dopytywał o co tam chodziło ale wy kobiety jesteście po-prostu inne niż mężczyźni i nie zmieniajmy tego
ps. Zbyszek tak się kiedyś zastanawiałem który tekst w piśmie Świętym ( bo w pełnym Objawieniu czyli w Nowym i Starym Testamencie jest wszystko - to wiedziałem ) byłby dobry dla antyfeudalisty i teraz wiem list do Filemona który to prosi o łagodne potraktowanie niewolnika który to potem zostaje biskupem
a takie to było proste wystarczyło zaprorokować a potem pochytać swoim atrioficznym mózgiem
rozterki współczesnego Onezyma
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W dyskusji na tematy religijne oraz duchowości, lecz nie związane ze schizofrenią proszę używać działu tematy dowolne -> filozofia.
W dyskusji na tematy religijne oraz duchowości, lecz nie związane ze schizofrenią proszę używać działu tematy dowolne -> filozofia.
Re: rozterki współczesnego Onezyma
Ostatnio zmieniony ndz wrz 13, 2015 2:07 pm przez piotr 84, łącznie zmieniany 3 razy.
nie będzie nowinek na Synodzie
i Chwała Panu Bogu Jahwe w Trójcy Jedynemu
https://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q= ... hfdKp3lwZA
i Chwała Panu Bogu Jahwe w Trójcy Jedynemu
https://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q= ... hfdKp3lwZA
Ostatnio zmieniony ndz wrz 13, 2015 2:08 pm przez piotr 84, łącznie zmieniany 1 raz.
i o komunie dla rozwodników najmniej tu chodzi
niektórzy nie nadają się do małżeństwa
niektórzy nie nadają się do małżeństwa