Valdoxan (agomelatyna)
Moderator: moderatorzy
Valdoxan (agomelatyna)
Brał ktoś z Was ten specyfik?
Jest to antydepresant o strukturze podobnej do melatoniny. Oprócz działania p/depresyjnego ma działanie normujące rytm dobowy snu i czuwania.
Jest to antydepresant o strukturze podobnej do melatoniny. Oprócz działania p/depresyjnego ma działanie normujące rytm dobowy snu i czuwania.
- seebek
- zaufany użytkownik
Re: Valdoxan (agomelatyna)
Trochę drogi ten lek, jest odpłatny na 100% i 28 tabl. kosztuje 175 zł.
"Zycie ludzkie jest jak paczka kredek ... Raz kolorowe, a raz czarne, raz ostre, a raz tepe, raz dlugie, a raz krótkie, raz proste, a raz połamane...
Ale to niewazne. Najwazniejsze jest to, jaki obraz nimi namalujesz..."
Ale to niewazne. Najwazniejsze jest to, jaki obraz nimi namalujesz..."
Strasznie drogi. Na szczęście podstawowe psychotropy są po 3.20 za opakowanie.
A kiedyś nawet nic nie kosztowały pacjenta. Dobre minęło. Może być tylko gorzej.
A kiedyś nawet nic nie kosztowały pacjenta. Dobre minęło. Może być tylko gorzej.
No niestety, u mnie w aptece kosztuje 120 zł ale dałem się skusić na próbę.
Ja biorę już 2 tygodnie i czekam na jej działanie. Obecnie kosztuje 65 zł 100%.
Mam depresję w schizofrenii, taką anhedonię oraz jeszcze inne zaburzenie. Może na coś pomoże.
Pozdrawiam
Mam depresję w schizofrenii, taką anhedonię oraz jeszcze inne zaburzenie. Może na coś pomoże.
Pozdrawiam
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 72943962
Moja przygoda z antydepresantami to właściwie tylko cital, na niego jako tako reagowałem. Na reszte innych antydepresantów już bardzo żle. Może dlatego że nie mam totalnej depresji tylko namiastki anchedonii. Ale życze wszystkim powodzenia z tym Valdoxanem.