farmakologia czyli jakie leki bierzecie
Moderator: moderatorzy
Re: farmakologia czyli jakie leki bierzecie
tomsoul bierzesz bisocard na serce?a co konkretnie masz z sercem?ja również mam małe problemy z sercem,za szybkie bicie,niby nic poważnego ale lekarz przepisał mi propranolol lub metocard ale biorę tylko doraźnie(przed snem)
a leki biorę:600 mg ketrelu,10 mg zolaxy i 40 mg bioxetin,ostanio mi się pogorszyło,psychiatra kazał mi doraźnie brać afobam ale chodzę po nim jak pijany.położe się tylko na łóżku i śpie do następnego dnia i zapominam nawet brać moje podstawowe leki
a leki biorę:600 mg ketrelu,10 mg zolaxy i 40 mg bioxetin,ostanio mi się pogorszyło,psychiatra kazał mi doraźnie brać afobam ale chodzę po nim jak pijany.położe się tylko na łóżku i śpie do następnego dnia i zapominam nawet brać moje podstawowe leki
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 72943962
Czesc Arek
Brałem bisocard na serce ponieważ biore klozapol i mam skoki ciśnienia a przede wszystkim pulsu. A pozatym(pisałem o tym w dziale o clozapinie) mam poczucie wczuwania się w bicie serca. Tak po prostu mam, zanim zacząłem brać klozapol a byłem na samym zeldoxie to wszystko było ok. No bo normalnie człowiek nie wczuwa się w bicie serca a mnie się właśnie po klozapolu że czuje i przede wszystkim BOJE się że coś się stanie. Że będę miał zawał itd.
P.S.
Metocard to CHYBA to samo co bisocard.
Brałem bisocard na serce ponieważ biore klozapol i mam skoki ciśnienia a przede wszystkim pulsu. A pozatym(pisałem o tym w dziale o clozapinie) mam poczucie wczuwania się w bicie serca. Tak po prostu mam, zanim zacząłem brać klozapol a byłem na samym zeldoxie to wszystko było ok. No bo normalnie człowiek nie wczuwa się w bicie serca a mnie się właśnie po klozapolu że czuje i przede wszystkim BOJE się że coś się stanie. Że będę miał zawał itd.
P.S.
Metocard to CHYBA to samo co bisocard.
Pernazyna: 0 - 25 - 75
Tranxene: 0 - 0 - 5
Do w/w witaminy oraz leki na przewód pokarmowy i wątrobę.
Tranxene: 0 - 0 - 5
Do w/w witaminy oraz leki na przewód pokarmowy i wątrobę.
witam
ja biore ketrel - 100mg wieczorem
lamitrin
seronil 1-0-0
ja biore ketrel - 100mg wieczorem
lamitrin
seronil 1-0-0
Ostatnio zmieniony ndz maja 30, 2010 1:33 pm przez yvette 26, łącznie zmieniany 1 raz.
...i znowu sie pogubilam...
Witam ja biorę następujące leki:
Ketrel 100-100-200
Abilify 15-0-0
I ta mieszanka dała mi po raz pierwszy remisję. (po 5 latach
)
Ketrel 100-100-200
Abilify 15-0-0
I ta mieszanka dała mi po raz pierwszy remisję. (po 5 latach

Przeczytałem twój długi post, który nie okazał się startowym i widzę, że jesteś/nie jesteś tutaj od dawna. Zwróciłem uwagę na datę tego postu na którym (nie)odpowiadam, tylko się podczepiam ( Cz mar 19, 2009 5:02 pm). Dla mnie to ważna data, wtedy jeszcze tego nie wiedziałem, ale wówczas, kiedy pisałeś ten post, moje życie zaczęło się zmieniać pod wpływem kogoś. Taka uwaga. Zawsze ten rok i miesiąc rzucają mi się w oczy.Gahan pisze:Nie biorę żadnych leków, unikam ich jak Diabeł wody święconej.
- AniaNieIstnieje
- zaufany użytkownik
Clopixol 0-0-75 mg
Zipragen 0-0-160 mg
Trittico CR 0-0-150 mg
Propranolol 0-0-10 mg
Pridinol 5-0-0 mg
Leki likwidują wszystkie objawy po za problemami ze snem.
Zipragen 0-0-160 mg
Trittico CR 0-0-150 mg
Propranolol 0-0-10 mg
Pridinol 5-0-0 mg
Leki likwidują wszystkie objawy po za problemami ze snem.
Najsmutniejsza jest świadomość, że najgorsze w tym wszystkim nie jest to czego nie ma a to co jest...
- gold
- zaufany użytkownik
rispolept 4mg-0 - 0
cital 20mg - 0 - 0
nootropil 1200mg - 0 - 0
+ leki na cukrzyce i insulina
btw. nie mam schizofrenii tylko zaburzenia schizoafektywne typ mieszany
cital 20mg - 0 - 0
nootropil 1200mg - 0 - 0
+ leki na cukrzyce i insulina
btw. nie mam schizofrenii tylko zaburzenia schizoafektywne typ mieszany
Prawdziwa siła człowieka tkwi nie w uniesieniach, lecz w niewzruszonym spokoju.