Zloty/spotkania w Warszawie
Moderator: moderatorzy
- zbyszek
- admin
- Status: webmaster
- Kontakt:
Re: Zloty/spotkania w Warszawie - Sylwester
Ja myślę Ralf, że możemy pójść do Marii, jeśli nas zaprasza. A kto miał być jeszcze u nas ? Jeśli nikt więcej, tylko my, to moim zdaniem chodźmy do Marii. Nie wiem, w jakiej dzielnicy mieszka Marii, lecz chętnie przyszedłbym na krótko ze Stasiem, a potem wrócił i położył go spać. A potem zobaczymy. Fajerwerki i zimne ognie przyniosę.
Marii, jaka to dzielnica ? Ew. Podaj adres na priva. Na ile osób masz miejsce ?
Czy wolałbyś Ralf posiedzieć u nas. Przecież też zapraszamy Marii i osoby, które miały u niej być.
Myślę, że odległość zadecyduje, gdzie i kiedy. Ja mieszkam niedaleko Stadionu Narodowego i tam chyba będą największe fajerwerki.
Marii, jaka to dzielnica ? Ew. Podaj adres na priva. Na ile osób masz miejsce ?
Czy wolałbyś Ralf posiedzieć u nas. Przecież też zapraszamy Marii i osoby, które miały u niej być.
Myślę, że odległość zadecyduje, gdzie i kiedy. Ja mieszkam niedaleko Stadionu Narodowego i tam chyba będą największe fajerwerki.
Zbyszku, Ralf zna wszystkie szczegóły.
Ma się z Tobą kontaktować.
Ma się z Tobą kontaktować.
Wasz świat nic mi nie dał, nic nie może mi zabrać
Do Sylwestra pozostało już mało czasu, 4 dni.
Także odpowiadam mariii, że do niej nie przyjedziemy. Spotykamy się u anime ok godziny 19:00. Następnie idziemy do zbyszka ok 20:30-21:00. Tam siedzimy do ok 23:00-23:30 i jedziemy na pokaz sztucznych ogni przy stadionie Narodowym. Myślę, że będzie to bardzo skromny sylwester. Co nie znaczy oczywiście, że to jest jakaś wada. Będzie kameralnie, cicho i spokojnie.
Informuje zbyszka, że ok 24:00 wracamy do domu. Aha! Zbyszku nadal nie odpisałeś mi w kwestii jedzenia. Jak mam to rozumieć? Wykaż proszę trochę inicjatywy...
Także odpowiadam mariii, że do niej nie przyjedziemy. Spotykamy się u anime ok godziny 19:00. Następnie idziemy do zbyszka ok 20:30-21:00. Tam siedzimy do ok 23:00-23:30 i jedziemy na pokaz sztucznych ogni przy stadionie Narodowym. Myślę, że będzie to bardzo skromny sylwester. Co nie znaczy oczywiście, że to jest jakaś wada. Będzie kameralnie, cicho i spokojnie.
Informuje zbyszka, że ok 24:00 wracamy do domu. Aha! Zbyszku nadal nie odpisałeś mi w kwestii jedzenia. Jak mam to rozumieć? Wykaż proszę trochę inicjatywy...

"Żyjemy w świecie przyjemności pozbawionych radości"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
Oki, to udanej zabawy 

Bardzo mi przykro ale nie będzie mnie na imprezie sylwestrowej.
Zostałem przedstawiony przed faktem dokonanym i jest mi bardzo przykro z tego powodu ...
Życzę wszystkim miłej zabawy !
Zostałem przedstawiony przed faktem dokonanym i jest mi bardzo przykro z tego powodu ...
Życzę wszystkim miłej zabawy !
My Way My Generation
"Ludzie wystarczająco szaleni, by sądzić, że mogą zmienić świat, są tymi, którzy go zmieniają."
... najpierw myśleć, potem zmieniać, zawsze kochać...
"Ludzie wystarczająco szaleni, by sądzić, że mogą zmienić świat, są tymi, którzy go zmieniają."
... najpierw myśleć, potem zmieniać, zawsze kochać...
Przykro mi z tego powodu zigi. Widzę że ten sylwester stoi pod dużym znakiem zapytania. Zastanawiam się poważnie czy go jednak nie spędzić w domu, na spokojnie z ukochaną osobą.
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Ralf, co zrobiles z biednym kotem? 

Mi też przykro, zarówno z powodu kłopotów zigiego, jak i Waszego SylwestraRalf pisze:Przykro mi z tego powodu zigi. Widzę że ten sylwester stoi pod dużym znakiem zapytania. Zastanawiam się poważnie czy go jednak nie spędzić w domu, na spokojnie z ukochaną osobą.

Może, wreszcie Nowy Rok będzie lepszy, dla nas wszystkich...
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
A powiadomiliście o tym Zbyszka? Rozmawiałam z nim i on jest przekonany, że do niego przyjdziecie.Ralf pisze: Zastanawiam się poważnie czy go jednak nie spędzić w domu, na spokojnie z ukochaną osobą.
Pozdrawiam.m.
Re: Zloty/spotkania w Warszawie
Nastąpiły pewne zmiany. Zbyszek o nich wie moi, spokojnie.
To już dziś! Do zobaczenia wieczorem!!! 

Udanej zabawy 

Spotkanie Sylwestrowe było BARDZO udane. Spotkaliśmy się, popiliśmy, pojedliśmy a na końcu był pokaz sztucznych ogni. Z ankiety wynika że Warszawa byłaby dobrym miejscem na następne spotkanie, tak? Zachęcam do dalszego głosowania. Myślę że integrowanie się, spędzenie czasu w miłej atmosferze dla nas, osób chorych to bardzo ważne. Także zachęcam, proszę piszcie swoje propozycje miejsc spotkań i dat. Wspólnie dojdziemy do kompromisu i coś wybierzemy. To nie jest łatwe ale wierze że wspólnymi siłami uda nam się zrealizować kolejny ZLOT z forum evot.
Idzie wiosna, dni coraz dłuższe i cieplejsze także to dobry czas na SPOTKANIE.
ZAPRASZAM. Jeśli ktoś woli pisać PW to na każdą wiadomość odpisze.
Ralf
Idzie wiosna, dni coraz dłuższe i cieplejsze także to dobry czas na SPOTKANIE.
ZAPRASZAM. Jeśli ktoś woli pisać PW to na każdą wiadomość odpisze.
Ralf
Myślę że jest trochę chętnych na spotkanie w Stolicy.
Mogę się podjąć jego zorganizowania gdyby była taka potrzeba.
cezary123 wstępnie zadeklarował swój udział. Trochę ludzi z Krakowa a nuż uda się zachęcić.
Proszę wypowiedzcie się czy byłoby zapotrzebowanie a jeśli tak to kiedy Wam pasuje taki zlot/spotkanie z forum evot.
Jeśli ktoś by chciał przenocować też znajdziemy rozwiązanie.
Miasto jest bardzo bogate jeśli chodzi o miejsca które warto zobaczyć także spotkanie byłoby też w części poświęcone zwiedzaniu.
Pozdrawiam,
Ralf
Mogę się podjąć jego zorganizowania gdyby była taka potrzeba.
cezary123 wstępnie zadeklarował swój udział. Trochę ludzi z Krakowa a nuż uda się zachęcić.
Proszę wypowiedzcie się czy byłoby zapotrzebowanie a jeśli tak to kiedy Wam pasuje taki zlot/spotkanie z forum evot.
Jeśli ktoś by chciał przenocować też znajdziemy rozwiązanie.
Miasto jest bardzo bogate jeśli chodzi o miejsca które warto zobaczyć także spotkanie byłoby też w części poświęcone zwiedzaniu.
Pozdrawiam,
Ralf
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Musze powiedziec,ze mialem sen,w ktorym bylem na zlocie w Warszawie 

- Piotrek007
- zaufany użytkownik
.
Ostatnio zmieniony wt sie 04, 2015 8:05 pm przez Piotrek007, łącznie zmieniany 1 raz.
"Nie mów mi jak mam żyć
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
Nie miej obiekcji, każdy jest mile widziany na takim spotkaniu, no, przynajmniej takie mam nadzieje
. Ja co prawda na żadnym nie byłam, ale z relacji wnioskuję, że trudno o nudę
- pogadasz, popijesz i pozwiedzasz, a w miesiące letnie też popływasz
.

Człowiek ma żal do człowieka, a życie jak osioł ucieka.
Pain makes people change.
Zobaczysz, jeszcze przejdę Ci dzisiaj przez myśl.
Pain makes people change.
Zobaczysz, jeszcze przejdę Ci dzisiaj przez myśl.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Ja pojade na kolejny zlot ale gdy bedzie zamowione whisky
bo wtedy jestem w stanie z wami gadac na legalu na tym towarze 

- zbyszek
- admin
- Status: webmaster
- Kontakt:
Witam, mam w sobotę tj. 17-tego urodziny kolegi mojego synka Stasia, lecz liczę że do 16-tej się skończą i na zapowiadaną przez Ralfa 16:30 chciałbym zdążyć. Ralf wspominał coś o miejscu spotkania przed synagogą na Tłomackim.
....
Oj,sorry. Synagoga została wysadzona przez Juergena Stroopa w 1943. Kto zna Warszawę ten trafi. Może Ralf zechce podać miejsce wg. dzisiejszych drogoskazów, a dla zinteresowanych: http://archiwum.evot.org/wawa/pocztowki ... goga02.jpg
....
Oj,sorry. Synagoga została wysadzona przez Juergena Stroopa w 1943. Kto zna Warszawę ten trafi. Może Ralf zechce podać miejsce wg. dzisiejszych drogoskazów, a dla zinteresowanych: http://archiwum.evot.org/wawa/pocztowki ... goga02.jpg
Do zobaczenia. Spotkanie zaczyna się już od godziny 15:00, potem dołączy do nas Zbyszek.
Ponawiam wiadomość dla osób wahających się by śmiało pisali o swoich wątpliwościach i zadawali inne pytania odnośnie tego spotkania.
Zapraszam,
R.
Ponawiam wiadomość dla osób wahających się by śmiało pisali o swoich wątpliwościach i zadawali inne pytania odnośnie tego spotkania.
Zapraszam,
R.