VADEMEKUM VARIATA
Moderator: moderatorzy
-
- zaufany użytkownik
VADEMEKUM VARIATA
Nic szczególnego nie miałam tu do powiedzenia. Zbysiu, Zbysiu, ile razy mam się prosić o x przy moich postach!!!!!????? Niesubordynacja zawodowa! Nie lubię pracy wśród nieinteligentnych U-sług! Jak ten post skasować? Gdzie x?!!!!!!!!
Ostatnio zmieniony pn maja 19, 2008 12:09 am przez Kasia Karmecita, łącznie zmieniany 2 razy.
Kasia
let's do it!!!!!!!!!!!!!!!na co czekać??Zastanóv się, co v Tobie jest variactvem, kto Ci to vymyślił i vprogramovał, dlaczego tak Cię określą, a jeśli rzeczyviście mają povód, to zmień v svoim zachovaniu vszystko, co może być uznane za Variactvo i poszukaj, usuń przyczyny!
. Vyobraź sobie, że jesteś totalnie zdrovy i normalny, postav się vszystkim vokół i poviedz Wara! Jadem ich własnym nasącz tak, aby skręcali się z vłasnej głupoty i hamstva. Poviedz im wara, ja daje tu pravo i pozvolenie do określania mojej osoby, nie rodzina, sąsiedzi lub setki lekarzy, ode mnie zależy moje zdrovie i variactva, ja sam tvorzę vłasny vizerunek!
tu to przesadzilas, ten jad nasączanie i chamstwo to ostre przegięcie, a co do prawa do wizerunku , to masz taki jaki sobie stworzylaś, o co pretensje do ludzi????[/quote]
-
- zaufany użytkownik
Nic szczególnego nie miałam tu do powiedzenia. Zbysiu, Zbysiu, ile razy mam się prosić o x przy moich postach!!!!!????? Niesubordynacja zawodowa! Nie lubię pracy wśród nieinteligentnych U-sług! Jak ten post skasować? Gdzie x?!!!!!!!!
Ostatnio zmieniony pn maja 19, 2008 12:10 am przez Kasia Karmecita, łącznie zmieniany 2 razy.
Kasia
-
- zaufany użytkownik