(Zagmatwane historie biblijne.)
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W dyskusji na tematy religijne oraz duchowości, lecz nie związane ze schizofrenią proszę używać działu tematy dowolne -> filozofia.
W dyskusji na tematy religijne oraz duchowości, lecz nie związane ze schizofrenią proszę używać działu tematy dowolne -> filozofia.
Re: Dlaczego napisano o mnie Pismo święte
Jesteś duchowo martwy jak wszyscy chory i zapełniasz sobie pustkę urojeniami.Eden pisze:Jest pewna sprawa, której zrozumieć nie umiem. Dlaczego zapowiadał mnie Adam Mickiewicz, jako 40 i 4![]()
Po co Stary Testament nazywał mnie Synem Boga, Mesjaszem![]()
Nowy Testament wszystko potwierdzał.
Po 3-cie oczekiwał mnie Islam.
Po 4-te oczekiwał mnie Kościół Satanistyczny.
Kiedy się poczyta te 4-y książki - Stary Testament, Nowy Testament, Koran i Biblię Szatana - wtedy powstaje pełny obraz mojej osoby.
Wiele lat byłem członkiem Kościoła Katolickiego. Jest pewne ale - nigdy nie istniało Niebo, ani Piekło, a Zbawiciel Jezus jest postacią całkowicie fikcyjną, wymyśloną.
Katolicki kraj i co niedzielę msze święte - a tymczasem Jezus z Nazaretu jest to postać całkowicie fikcyjna, a Niebo to świat, który nigdy nie istniał.
Mnie te sprawy zastanawiają. Wiara katolicka, kiedy Jezus i Niebo nigdy nie istnieli.
A mi zadedykowano 4-y książki: Stary i Nowy Testament, koran i Biblię Szatana. Nazywano mnie rozmaicie: Synem Człowieczym, Synem JAHWE, Adamem, Antychrystem, Mesjaszem.
Formy życia z wyższych płaszczyzn egzystencji bawią się twoją religijnością, wykorzystując twoje ciało w celu generowania pokarmu.
- Necro
- zaufany użytkownik
eden ty już trolujesz na tym forum po prostu uważasz chorych za naciągaczy ze renty grupy nie podoba ci się tutaj to po co tu wchodzisz jak za zdrowego się uważasz i leków wo gule nie bierzesz zryty na Maxa jesteś już mi twoja osoba naprawdę wkurza żebym był adminem bym cie zbanował serio ci pisze znajdź se jakaś babę i se poruchaj a człowieku od razu ci ulży na duszy 40 letni prawiczku za dużo na necie przybywasz może jesteś uzależniony od internetu terapia by ci się przydała!!!!!! 

Śmierć Wrogom Ojczyzny
Odczep się od religijności, są ciekawsze scenariusze na psychozę.
Świadomość schizofreniczna. Eden pooglądaj sobie filmy o kosmitach, ciekawsze tematy niż jakieś Jahwy, Bogi, Mesjasze, Azazele. Może będziesz mógł pogadać z szarakami.Eden pisze:Diabeł Azazel dzisiaj przemówił:
- Mi naprawdę potrzeba, abyś tych wróbli z Evotu się nie bał.
Anioł JAHWE powiedział:
- Diabeł ma przetestować stworzony dla ciebie świat. Świat stworzyłem, aby kochać ciebie.
Bóg Ojciec udzielił pełnego poparcia. Ale BÓG zapowiedział - seksu nie będzie z byle kim.
Azazel mówi, że od roku 2006 świat już prawie rozpier**liliśmy.
Zastanawia mnie nasza czwórka:Nad światem pracujemy od roku 2005. I nadal nie wiadomo, czy Diabeł Azazel da radę. Jezus to oczywiście była postać czysto fikcyjna, a Niebo nigdy nie istniało.
- ja, Syn Człowieczy, Mesjasz,
- Bóg Ojciec,
- anioł JAHWE,
- diabeł Azazel.
Diabeł Azazel jest moim wiernym sługą.
Re: Iskrzak: - książka pt. Pismo święte nie istnieje
Ludzkość na przestrzeni dziejów wymyślała różne dziwne rzeczy, inkwizycję i dżihad na przykład.
Książka istnieje jak najbardziej, ale szkoda zachodu wnikać w żydowskie przemyślenia.
Książka istnieje jak najbardziej, ale szkoda zachodu wnikać w żydowskie przemyślenia.