Kosmos.

miejsce na dowolną inną dyskusję nie dotyczącą schizofrenii

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Francesco
zaufany użytkownik
Status: jatądrobnącząstkącowieczniezłegochceazawszeczynidobro
Gadu-Gadu: Czarnokrwista

Re: Kosmos.

Post autor: Francesco »

Huge spacecraft and 100 km highway discovered in 1968 moon Photo
http://www.cda.pl/video/229878a/Moon-Ri ... LA-film-PL Jak NASA fałszuje zdjęcia, ja kiedyś słyszałam, że księżyc jest srebrzysto - niebieski, ale nie wiem..może tata mi kity wciskał w przedszkolu :D
Miłość & Muzyka
~ Amen ~
Salieri
zarejestrowany użytkownik

Post autor: Salieri »

[quote="Mati"] Huge spacecraft and 100 km highway discovered in 1968 moon Photo
http://www.cda.pl/video/229878a/Moon-Ri ... LA-film-PL Jak NASA fałszuje zdjęcia, ja kiedyś słyszałam, że księżyc jest srebrzysto - niebieski, ale nie wiem..może tata mi kity wciskał w przedszkolu :D[/quote]

Nie nudzą cie te teorie spiskowe? Bez obrazy madame ale sprawiasz wrażenie osoby mającej lekkiego za*oba na tym punkcie :P
Awatar użytkownika
Bright Angel
zaufany użytkownik

Post autor: Bright Angel »

To nie są teorie spiskowe, to jest prawda. Władza boi się prawdy i robi ludziom matrixa. Większość ludzi na świecie ma wyprane mózgi i sieczkę w głowie. W Biblii jest napisane, że czasach ostatecznych wszystko, co ukryte wyjdzie na jaw. A dzisiaj dzięki internetowi prawda łatwo wychodzi na jaw.
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
Awatar użytkownika
Francesco
zaufany użytkownik

Salieri pisze: Nie nudzą cie te teorie spiskowe? Bez obrazy madame ale sprawiasz wrażenie osoby mającej lekkiego za*oba na tym punkcie :P
Lubię słuchać o takich rzeczach.
Salieri nie musisz czytać, ja nikogo nie zmuszam:P
Miłość & Muzyka
~ Amen ~
Awatar użytkownika
Tal
zaufany użytkownik

Post autor: Tal »

Nie mam złudzeń o istnieniu projektanta https://www.youtube.com/watch?v=hscvqDuHMlY
"Bo wszystko, co się narodziło z Boga, zwycięża świat. A tym zwycięstwem, które zwyciężyło świat, jest nasza wiara." (1 J 5,4)
leonidas
zaufany użytkownik

Post autor: leonidas »

44 pisze:Do tej pory nikt nie przedstawił żadnego dowodu na to, że Ziemia obiega Słońce. Wszyscy powtarzają jak mantrę, że to Ziemia obiega Słońce, ale proszę podać choćby jeden niepodważalny dowód. Kopernik też nie przedstawił żadnego dowodu, tylko pokazał wyliczenia planet, że też są spójne.
A inne układy pokazują, że planety krążą wokół gwiazd.
Awatar użytkownika
Tal
zaufany użytkownik

Mati daruj sobie na tym forum faszystowskie symbole wedle mnie możesz nawet na czole hakenkreuza sobie wytatuować, ale zgodnie z art.256.KK propagowanie nazizmu i totalitaryzmu jest karane. Zgłosiłem już post do moderacji.

ps. taka dumna jesteś z tradycji przodków, ale chyba nie polskich, którzy walczyli za ten kraj, by teraz taka małolata nadęcie propagowała faszyzm.
"Bo wszystko, co się narodziło z Boga, zwycięża świat. A tym zwycięstwem, które zwyciężyło świat, jest nasza wiara." (1 J 5,4)
Awatar użytkownika
Francesco
zaufany użytkownik

arq pisze:Mati daruj sobie na tym forum faszystowskie symbole wedle mnie możesz nawet na czole hakenkreuza sobie wytatuować, ale zgodnie z art.256.KK propagowanie nazizmu i totalitaryzmu jest karane. Zgłosiłem już post do moderacji.

ps. taka dumna jesteś z tradycji przodków, ale chyba nie polskich, którzy walczyli za ten kraj, by teraz taka małolata nadęcie propagowała faszyzm.
A ty propagujesz NWO tylko tego nie widzisz, bo nie chcesz znać przeszłości.
Jak mnie tak nie lubisz to mi nie pisz postów skierowanych do mnie. Jesteśmy różnych ras i nie powinniśmy sobie w drogę wchodzić. A ten wątek ja założyłam więc po co się tu spinać?
Czy tak trudno zrozumieć moje poglądy? Pisze tu wprost czym jest biblia i dla kogo zostały stworzone religie, a od Słowian (Ariosłowian czystych, w Polsce jest ich zaledwie 20%) odczep się i zostaw ich tradycję jak nie znasz symboliki swastyki i tego, że Onkel Hitler ją sobie ukradł jak poznał moc symboli i jej historię.
Biblia jest dziełem oświeconych ... I jej przekaz i przekład jest formą instrukcji dla kreacji nwo ... Warto zwrócić kto ją napisał , kto ją zmieniał na przełomie wieków ... Zawsze robili to ludzie związani z tajnymi bractwami m.in. jezuici i wyznawcy Priama. Wizje Bibli są realne ponieważ za ich pomocą realizuje się program nwo ... Religie to zaraza i duchowe zagospodarowanie człowieka ...
Miłość & Muzyka
~ Amen ~
Awatar użytkownika
Tal
zaufany użytkownik

Mati pisze:Spierdalaj ze swoja nietolerancją rasisto.
Widzę, że pogaństwo nieźle się zakorzeniło i niestety, ale to Twoje ideały są rasistowskie.
Art. 256. Propagowanie faszyzmu lub totalitaryzmu

Dz.U.1997.88.553 - Ustawa z dnia 6 czerwca 1997 r. - Kodeks karny

§ 1. Kto publicznie propaguje faszystowski lub inny totalitarny ustrój państwa lub nawołuje do nienawiści na tle różnic narodowościowych, etnicznych, rasowych, wyznaniowych albo ze względu na bezwyznaniowość,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

§ 2. Tej samej karze podlega, kto w celu rozpowszechniania produkuje, utrwala lub sprowadza, nabywa, przechowuje, posiada, prezentuje, przewozi lub przesyła druk, nagranie lub inny przedmiot, zawierające treść określoną w § 1 albo będące nośnikiem symboliki faszystowskiej, komunistycznej lub innej totalitarnej.

§ 3. Nie popełnia przestępstwa sprawca czynu zabronionego określonego w § 2, jeżeli dopuścił się tego czynu w ramach działalności artystycznej, edukacyjnej, kolekcjonerskiej lub naukowej.

§ 4. W razie skazania za przestępstwo określone w § 2 sąd orzeka przepadek przedmiotów, o których mowa w § 2, chociażby nie stanowiły własności sprawcy.
źródło - http://www.arslege.pl/propagowanie-fasz ... u/k1/a292/
Mati pisze:A ty propagujesz NWO tylko tego nie widzisz, bo nie chcesz znać przeszłości.
Propaguję filmy i materiały obnażające NWO, a to różnica.
Mati pisze:.. zostaw ich tradycję jak nie znasz symboliki swastyki i tego, że onkel Hitler ją sobie ukradł jak poznał moc symboli i jej historię.
Akurat symbolika to jeden z moich ulubionych tematów i dobrze wiem kim był onkel Hitler, też uważał się za oświeconego ;)
Mati pisze:Biblia jest dziełem oświeconych ... I jej przekaz i przekład jest formą instrukcji dla kreacji nwo ... Warto zwrócić kto ją napisał , kto ją zmieniał na przełomie wieków ... Zawsze robili to ludzie związani z tajnymi bractwami m.in. jezuici i wyznawcy Priama. Wizje Bibli są realne ponieważ za ich pomocą realizuje się program nwo ..
Sprytne kłamstwo propagandy NWO, jedno z lepszych, którym niestety przesiąknęłaś, ale po wnikliwej weryfikacji pozbawione sensu i bez autentycznych dowodów.
Awatar użytkownika
Francesco
zaufany użytkownik

No to dzwoń na policję jak taki jesteś to się łasisz na takie zagrywki, więc czekam odważniaku.
Miłość & Muzyka
~ Amen ~
Awatar użytkownika
Tal
zaufany użytkownik

Mati pisze:I nie pisz w moim wątku. Nie odpisuj na moje posty jak ci się nie podobają konfidencie. Jakbyś się trochę zastanowił to byś to uznał za wiedzę historyczną co wkleiłam, ale widać pewne rasy wszytko boli i uwiera to latają zgłaszać bo się boją. Mocy :)
Za młoda jesteś, byś mówiła mi co mam robić to po pierwsze, a po drugie jakbyś się trochę zastanowiła to Twoja wiedza historyczna jest żadna.
Awatar użytkownika
Francesco
zaufany użytkownik

arq pisze:
Mati pisze:No to dzwoń na policję jak taki jesteś to się łasisz na takie zagrywki, więc czekam odważniaku.
:lol: tylko utwierdziłaś mnie, że jesteś smarkulą i małolatą.
No i co? A czego chciałeś się utwierdzić? W czym?
Miłość & Muzyka
~ Amen ~
Awatar użytkownika
Tal
zaufany użytkownik

Mati pisze:
arq pisze:
Mati pisze:No to dzwoń na policję jak taki jesteś to się łasisz na takie zagrywki, więc czekam odważniaku.
:lol: tylko utwierdziłaś mnie, że jesteś smarkulą i małolatą.
No i co?
No i że nie masz pojęcia o czym piszesz.
Awatar użytkownika
Francesco
zaufany użytkownik

Polecam ci przystawać z podobnymi sobie ;)
Miłość & Muzyka
~ Amen ~
Awatar użytkownika
Tal
zaufany użytkownik

Mati pisze:Polecam ci przystawać z podobnymi sobie ;)
To na pewno, nie inaczej, a Tobie polecam zmienić towarzystwo ;)
Awatar użytkownika
Francesco
zaufany użytkownik

Ja nie zmienię towarzystwa ;) A ty odejdź od mojego, ja się tobie nie wtrącam do twojego.
Miłość & Muzyka
~ Amen ~
Awatar użytkownika
Francesco
zaufany użytkownik

arq pisze:Akurat symbolika to jeden z moich ulubionych tematów i dobrze wiem kim był onkel Hitler, też uważał się za oświeconego
Oświeceni dzielą się na dwa typy, jedni wybrali prawą drogę uzdrawiającą, a drudzy dali się we władania niszczycielskiej. Jak Hiperborejczycy z symbolu golden sun (prawa) lub black sun i Atlantydzi tylko Atlantom podszczepiono pasożytów, (Atlanci-oni zbudowali piramidy). :)
Miłość & Muzyka
~ Amen ~
Awatar użytkownika
Tal
zaufany użytkownik

Mati pisze:.. odejdź od mojego, ja się tobie nie wtrącam do twojego.
To wolny kraj, ale tylko dlatego, bo nasi przodkowie przelali swoją krew, byś mogła w spokoju siedzieć i klikać, ale nie po to byś szerzyła faszystowską symbolikę.
Awatar użytkownika
Tal
zaufany użytkownik

Mati pisze:
arq pisze:Akurat symbolika to jeden z moich ulubionych tematów i dobrze wiem kim był onkel Hitler, też uważał się za oświeconego
Oświeceni dzielą się na dwa typy, jedni wybrali prawą drogę uzdrawiającą, a drudzy dali się we władania niszczycielskiej. Jak Hiperborejczycy z symbolu golden sun (prawa) lub black sun i Atlantydzi tylko Atlantom podszczepiono pasożytów, (Atlanci-oni zbudowali piramidy). :)
Daruj sobie te bajarki.
Awatar użytkownika
Francesco
zaufany użytkownik

Tajemnice piramid, które budowaliśmy po ewakuacji z Atlantydy, zostały już dawno wyjaśnione. Gdyby nie Juliusz Cezar, który kazał skuć z piramid w Gizie zewnętrzną warstwę szlifowanych płyt wapiennych, działały by pełną mocą do tej pory. Na filmiku Egipcjanin wyjaśnia zasadę implozji. Ten Egipcjanin ma cechy fizjonomi naszych praprzodków którzy uciekli tam 7.500 lat temu. Tak to właśnie wygląda prawdziwa technologia, a nie ta dzisiejsza pseudotechnologia.
[youtube]HEdn-qKICOk[/youtube]
Miłość & Muzyka
~ Amen ~
ODPOWIEDZ

Wróć do „inne”