Zloty/spotkania w Warszawie

Moderator: moderatorzy

W jakim mieście chcielibyście urządzić zlot forum?

Warszawa
8
21%
Toruń
2
5%
Poznań
4
11%
Gdańsk
7
18%
Szczecin
0
Brak głosów
Świnoujście
0
Brak głosów
Zielona Góra
1
3%
Wrocław
4
11%
Kraków
5
13%
Rzeszów
3
8%
Lublin
2
5%
Białystok
2
5%

Liczba głosów: 38

Awatar użytkownika
Ralf
zaufany użytkownik

Re: Zloty 2014 Warszawa - 4/5.10.2014

Post autor: Ralf »

pawel534 pisze:Jaki macie program na zlot ?
Spotykamy się ok 12:10 w Centrum, przy Rotundzie. Idziemy do Admina (do Zbyszka) do domu na kawę/herbatę, po drodze kupimy lody.
Po spotkaniu ze Zbyszkiem idziemy do Centrum po odbiór jeszcze jednego uczestnika zlotu, Marcina. Po zakooptowaniu tej osoby do naszego miłego grona idziemy do pubu/knajpki posiedzieć coś zjeść/czegoś się napić. Dołączy wtedy do nas jeszcze jedna uczestniczka z czego bardzo się cieszę, że będę miał przyjemność poznać.
Zlot kończy się najpóźniej/maksymalnie o godzinie 19.

Jeśli chodzi o knajpki to jest kilka do wyboru. Myślę że to będzie Mexicana ale jestem otwarty też na inne propozycje typu Kebab King, Pizza hut czy inne bardziej klimatyczne.

DO ZOBACZENIA JUTRO! :D
"Żyjemy w świecie przyjemności pozbawionych radości"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
Awatar użytkownika
sophie
zaufany użytkownik

Post autor: sophie »

milego zlotu, napiszcie jak bylo :)
:icon-mrgreen: :: https://mojelinki.pl - Kreator stron ::::: https://schizo.pl - Forum Schizofrenia :: :icon-mrgreen: https://randki.cc - Randki
Awatar użytkownika
Piotrmanowy-Nick
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: Usunięte

Post autor: Piotrmanowy-Nick »

Nie wiem jak tam z tymi zapisami. Chcę sie zapisać, ale też nie wiem czy dzisiaj się wyrobię tam dotrzeć na 12:05. Moglbym byc do okolo 15:00 dzisiaj. Gdybym byl o 13-14 godz to moglbym prosic ( np na priv) o miejsce w ktore powinienem się kierowac? Albo moze jakis numer? (tylko w orange bo nie mam nic na koncie :( ) Nie wiem o ktorej się kończy spotkanie u Zbyszka :).( chyba nie ma nic przeciwko mowieniu na Ty przez forumowiczow, no ale młody jestem i czasem wypada :P)

Wiem, ze trochę pozno, ale dopiero przed chwilą sie dowiedziałem. Dzięki czatowi i Ralfowi
Najbardziej niezrozumiałe jest to, że w ogóle cokolwiek daje się zrozumieć - Albert Einstein w odniesieniu do Wszechświata
Awatar użytkownika
Ralf
zaufany użytkownik

Piotr - wysłałem Ci PW. Już niedługo spotkanie. Pogoda dopisuje!!! Będzie fajnie ;)
Awatar użytkownika
sophie
zaufany użytkownik

Post autor: sophie »

kurcze, mam nadzieje ze jeszcze mi sie uda pojechac na nastepny zlot do Warszawy, zazdroszcze wam ...
:icon-mrgreen: :: https://mojelinki.pl - Kreator stron ::::: https://schizo.pl - Forum Schizofrenia :: :icon-mrgreen: https://randki.cc - Randki
Awatar użytkownika
Zabłąkany
zaufany użytkownik
Status: Aktualnie się opierdalam
Gadu-Gadu: 42765946
Kontakt:

Post autor: Zabłąkany »

Kurcze, niestety mnie nie będzie, strasznie żałuję. Brak kasy... Może następnym razem, jak już będę miał robotę to wreszcie mi się uda poznać ludzi z forum. A tak mi zależało poznać jakieś dziewczyny :)
Cel: Nic nie robiąc - osiągasz mnie. Idąc przed siebie - osiągasz mnie. Sukces zależy od tego, czy stoisz czy idziesz. Zatem jaki jest Twój cel?
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Status: webmaster
Kontakt:

Post autor: zbyszek »

Dziękuję Ralfowi za miłe, fajnie zorganizowane spotkanie.
Awatar użytkownika
Ralf
zaufany użytkownik

Jako skromny organizator chciałem podziękować wszystkim uczestnikom zlotu. Pogoda dopisała a zlot był jednym z lepszych na którym byłem w Stolicy o ile nie najlepszym.
Przede wszystkim chciałem podziękować Ewie, Marcinowi (który przyjechał aż ze Śląska) oraz Piotrowi za przybycie - miło było was poznać. Uwielbiam poznawać nowe twarze. Podziękowania także należą się Zbyszkowi za ugoszczenie naszego zlotu (już po raz drugi!) u siebie w domu. Masz cudownego synka! Dziękuje też pozostałym uczestnikom za przybycie. To dzięki Wam zlot się udał. Uczestnicy tworzą zlot. Ja tylko sklejam przestrzeń skromnie by wszystko pasowało do siebie.

Mam nadzieje, że na następne spotkanie pojawią się nowe twarze. Już dziś zapraszam obecnych zlotowiczów ale też i w szczególności Ulę, Olę i Marysię z Krakowa - mam nadzieje, że dziewczyny następnym razem przyjedziecie. Koniecznie też wyczekuje panica i cezarego123. Kolejne nowe osoby koniecznie dajcie o sobie znać!

Czekajcie na kolejne informacji o zlocie.

Myślę teraz by coś skromnego urządzić w Sylwestra. To taka wstępna luźna propozycja. Co Wy na to? ZAPRASZAM do dyskusji osoby które jeszcze nie mają planów na ten dzień :)
Awatar użytkownika
Zabłąkany
zaufany użytkownik
Status: Aktualnie się opierdalam
Gadu-Gadu: 42765946
Kontakt:

Post autor: Zabłąkany »

Sylwester jest bardzo dobrym pomysłem, mam nadzieję że do tego czasu znajdę pracę i będę mógł brać udział na zlocie. Pozdro.
Cel: Nic nie robiąc - osiągasz mnie. Idąc przed siebie - osiągasz mnie. Sukces zależy od tego, czy stoisz czy idziesz. Zatem jaki jest Twój cel?
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Kontakt:

Też myślę, że Sylwester to dobry pomysł. Ralf czekamy na Twoją pracę organizacyjną.
Gehenna
zaufany użytkownik

Post autor: Gehenna »

a bobry? gdzie w stolicy mieszkają bobry?
Awatar użytkownika
maniek123
nadużywający
nadużywający
Gadu-Gadu: 560878

Post autor: maniek123 »

kurde byscie przyjechali do bielska podlaskiego taka bibe bym wam u mnie w domu odjebal ze ulala :clap:
Awatar użytkownika
zaklinacz
bywalec

Post autor: zaklinacz »

Ralf pisze:Jako skromny organizator chciałem podziękować wszystkim uczestnikom zlotu. Pogoda dopisała a zlot był jednym z lepszych na którym byłem w Stolicy o ile nie najlepszym.
Przede wszystkim chciałem podziękować Ewie, Marcinowi (który przyjechał aż ze Śląska) oraz Piotrowi za przybycie - miło było was poznać. Uwielbiam poznawać nowe twarze. Podziękowania także należą się Zbyszkowi za ugoszczenie naszego zlotu (już po raz drugi!) u siebie w domu. Masz cudownego synka! Dziękuje też pozostałym uczestnikom za przybycie. To dzięki Wam zlot się udał. Uczestnicy tworzą zlot. Ja tylko sklejam przestrzeń skromnie by wszystko pasowało do siebie.

Mam nadzieje, że na następne spotkanie pojawią się nowe twarze. Już dziś zapraszam obecnych zlotowiczów ale też i w szczególności Ulę, Olę i Marysię z Krakowa - mam nadzieje, że dziewczyny następnym razem przyjedziecie. Koniecznie też wyczekuje panica i cezarego123. Kolejne nowe osoby koniecznie dajcie o sobie znać!

Czekajcie na kolejne informacji o zlocie.

Myślę teraz by coś skromnego urządzić w Sylwestra. To taka wstępna luźna propozycja. Co Wy na to? ZAPRASZAM do dyskusji osoby które jeszcze nie mają planów na ten dzień :)
Witam,
Bardzo dziękuję za spotkanie,które odbyło się 4paź..w Warszawie. :D Było mi niezmiernie miło poznać osoby z forum jak i Admina.
Żałuję tylko,że miałem tak mało czasu-niestety godziny powrotu do domu,zmusiły mnie do tego..

Mam nadzieję na następne spotkanie :D

Pozdr.zaklinacz
Awatar użytkownika
Ralf
zaufany użytkownik

Re: Zloty Warszawa - Sylwester 2014/2015

Witam,

Spotkanie Wigilijno-Sylwestrowe odbędzie się w grudniu 2014 roku. Zamieściłem ankietę byście mogli oddać głos kiedy mniej więcej Wam pasuje na przyjście na takie spotkanie. Widzę, że już 2 osoby wstępnie wyraziły zgodę z czego bardzo się cieszę. :) Spotkanie w zależności od ilości osób może odbyć się u mnie w domu (byłaby niewielka zaliczka bym mógł przygotować symboliczne potrawy Wigilijne). Ewentualnie jak ktoś by miał większy dom i byłby z Warszawy lub okolic to fajnie by było gdyby Nas o tym poinformował. Byłyby lepsze warunki na spotkanie. To jest jedna z opcji - spotkanie domowe.

Druga opcja to spotkanie: na mieście w restauracji na wzór dotychczasowych spotkań.

Zapraszam serdecznie do dyskusji.
Awatar użytkownika
zigi
zaufany użytkownik

Post autor: zigi »

A czy na tym że spotkaniu będzie również admin naszego forum ??
My Way My Generation
"Ludzie wystarczająco szaleni, by sądzić, że mogą zmienić świat, są tymi, którzy go zmieniają."
... najpierw myśleć, potem zmieniać, zawsze kochać...
ocean
zaufany użytkownik

Post autor: ocean »

Ralf,
gratulacje i powodzenia, widze że się odnadujesz jako oragnizator i robisz dużo dobrej roboty, takie zloty są naprawdę fajne i ważne, integrują.
Awatar użytkownika
Ralf
zaufany użytkownik

zigi pisze:A czy na tym że spotkaniu będzie również admin naszego forum ??
Admin już był na ostatnim spotkaniu ale z tego co pisał kilka postów wyżej należy się spodziewać jego obecności. A Ty chciałbyś poznać naszego admina? Przybędziesz na spotkanie grudniowe? ZAPRASZAM.
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Kontakt:

Nie obiecuję na pewno, ale raczej tak.
Awatar użytkownika
zigi
zaufany użytkownik

Post autor: zigi »

Termin grudniowy jest właściwie tym terminem w którym byłoby mi najwygodniej wybrać się wawy :) przede wszystkim przemawia za tym fakt poznania Was jak i zwiedzenia stolicy ... Jeśli byłoby to w okolicach sylwestra to byłoby jeszcze lepiej gdyż nie spędziłbym go samotnie w domu ... Także wszystko zmierza ku temu abym przybył do Was ! :P
My Way My Generation
"Ludzie wystarczająco szaleni, by sądzić, że mogą zmienić świat, są tymi, którzy go zmieniają."
... najpierw myśleć, potem zmieniać, zawsze kochać...
Awatar użytkownika
Ralf
zaufany użytkownik

zigi pisze:Także wszystko zmierza ku temu abym przybył do Was ! :P
Super by było jakbyś przybył to mojego kochanego miasta jakim jest Warszawa. Z miłą chęcią Cię poznam jak i oprowadzę po mieście. Lubie poznawać nowe osoby a z tego co się orientuje szykuje się drugi udany zlot na grudzień! Przypominam że ostatni zlot był bardzo wyjątkowy i ciekawy.

Jak na razie zdeklarowały się następujące osoby:

1. Ralf,
2. narzeczona Ralfa - Ania,
3. Jarosław z Łowicza,
4. Karol z Łodzi,
5. Zigi,
6. Zabłąkany,
7. Zbyszek, nasz kochany Admin ;)
8. Mei (o ile będzie w Warszawie - mam nadzieje, że będziesz!)

Zapraszam kolejne osoby!

P.S. Jak te osoby wszystkie będą to raczej Was nie będę mógł zaprosić do siebie do domu na obiad. Nie mam tyle miejsca ale oczywiście znajdę przytulne miejsce z dobrym jedzeniem w przystępnej cenie i spędzimy miło czas na mieście. Oczywiście będzie też okazja by zobaczyć coś ciekawego w Stolicy. Osoby które by nocowały proszone są o wcześniejszy kontakt ze mną to zorganizuje jakiś wspólny nocleg w hostelu. Oczywiście cały czas będę do Waszej dyspozycji, odbiorę Was z dworca jak i odprowadzę.

Panie i Panowie szykuje się kolejny ekscytujący zlot świąteczno-sylwestrowy 2014/2015! ZAPRASZAM serdecznie. :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „nasze środowisko”