(Czyściec a życie.)
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W dyskusji na tematy religijne oraz duchowości, lecz nie związane ze schizofrenią proszę używać działu tematy dowolne -> filozofia.
W dyskusji na tematy religijne oraz duchowości, lecz nie związane ze schizofrenią proszę używać działu tematy dowolne -> filozofia.
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Re: Bóg się do mnie odezwał i powiedział ...
Poza tym wszyscy zdrowi?
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
Eden kiedyś pisałeś że odstawiłeś leki, bierzesz czy nadal nie ? A tak poza tym w czyśćcu nie znikają krzywdy doznane na ziemi tylko musisz odpokutować swoje grzechy.
-
- bywalec
Odezwał się ten któremu nic nie dolega.44 pisze:Poza tym wszyscy zdrowi?
To nie bóg a twoja podświadomość manifestuje swoje lęki przed seksem jak już masz wyjść na prostą w tej sferze. Nie stworzysz płci przeciwnej w swoim świecie jak jej nie poznasz.Eden pisze:Bóg powiedział, że na pewno zostanę z Ziemi zabrany. Żadnego Nieba, żadnego Królestwa Bożego. Ani JAHWE, ani Michała. Całkowicie poza te światy.
Żaden 444, ani Syn Boży, żaden Mesjasz. Nigdy nie powrócę na te światy.
Zostanę umieszczony w jednoosobowym Czyśćcu, jako mieszkaniec. Jednoosobowy świat - mieszkaniec Eden i BÓG. Tak długo, dopóki nie zniknie najmniejsza krzywda doznana na Ziemi.
Ja się ciągle zastanawiam - ja podobno byłem aniołem Boga Ojca - ale ja naprawdę prawie nic nie pamiętam. Wiem tylko tyle, że mam otrzymać świat do stworzenia. Ale zanim to zrobię, Bóg musi mi pokazać kilka światów i wytłumaczyć, jakich da mi mieszkańców.
Bóg dzisiaj powiedział, że ten zakaz seksu nie przestaje obowiązywać - jak był od urodzenia, tak nie wolno mi dotknąć żadnej kobiety. Sprawa jest o tyle dziwna, że Bóg nadal prowadzi dyskusje z JAHWE.
Pycha czy Prawda?Eden pisze:Leki na copawel534 pisze:Eden kiedyś pisałeś że odstawiłeś leki, bierzesz czy nadal nie ? A tak poza tym w czyśćcu nie znikają krzywdy doznane na ziemi tylko musisz odpokutować swoje grzechy.Ja jestem idealnie zdrowy psychicznie. Nie rozumiecie co się stało. Jestem głównym bohaterem Pisma świętego, gdzie nawet Jezus nazywał mnie Synem Człowieczym, Synem Boga, Mesjaszem. Adam Mickiewicz w książce "Dziady" nazywał mnie 40 i 4.
Oglądaliście film Matrix? Neo otrzymuje do wyboru 2 tabletki - pierwsza jest od psychiatry, tabletka zapomnienia i nędzy - jeśli wybierzesz prawidłowo tabletkę prawdy, dowiesz się całej prawdy i opuścisz Matrix Ziemi.
No naprawdę - ktoś myśli, że ja będę grał takie wasze komedie - typu choroba mózgu i za wysoki poziom dopaminy?
Odpokutować grzechyZawsze byłem 100 % święty i nigdy ani jednego grzechu.
Na Ziemi reprezentuję Boga Ojca - jeśli chcecie, mówcie do mnie Boże Ojcze.![]()
Anioły nie przeżywają 30stki z powodu słabej kompatybilności z materią ziemską i najczęściej chorują co prowadzi do ich śmierci.
Więc aniołem nie jesteś.
Więc aniołem nie jesteś.
Re: 40 i 4 Mickiewicza i Syn Boga wg Starego Testamentu JAHW
Być może jesteś bohaterem Starego Testamentu jako nie żyd którym żydzi chcą rządzić ponieważ są narodem wybranym.
Mickiewicz natomiast musiał brać niezłe psychodeliki.
To zrób dziecko i zaludniaj.Eden pisze:Mickiewicz trafnie opisał moje życie i trafnie zaakcentował: 40 i 4. A ja Stary Testament opisywałem. Jezus w Ewangeliach wielokrotnie podkreślał, że nie jest Mesjaszem i nigdy nie powróci na Ziemię. Stary Testament podkreślał, że Izraelem i Żydami rządzi Książę Anioł Michał, a królowi Mesjaszowi Edenowi, Synowi JAHWE nie wolno się wtrącać do Izraela i Żydów. W opinii JAHWE król Mesjasz Eden miał zostać wybrany na Jezusa Chrystusa i zaludniać Ziemię.Orzeł pisze:Być może jesteś bohaterem Starego Testamentu jako nie żyd którym żydzi chcą rządzić ponieważ są narodem wybranym.
69 - to co lubię najbardziejEden pisze:I ja przypomnę scenariusz.
9 aniołów rozdaje sobie role na 9-ciu światach - na każdym świecie, kto z nas mieszkańcem, kto bogiem, kto królem nad światem, kto aniołem świata, itd. - 9 ról dla 9-ciu braci aniołów.
Powtórzę, co pisałem kilka razy:PRAWO ZAKONU BOŻEGO:
- 111 MICHAŁ, uczucia i przeżycia mieszkańców Ziemi
- 222 SZATAN, wróg przeciwko Ziemi
- 333 LUCYFER, anioł nad światem Ziemia
- 444 AMOR, pod nickiem Eden, mieszkaniec homo sapiens na Ziemi, tożsamy z Bogiem Ojcem
- 555 JEZUS, żołnierz przeciwko Ziemi, bóg tylko nad światem Niebo
- 666 AZAZEL król Ziemi
- 777 GABRIEL, widz na sali widowiskowej świata Ziemia, a król nad Niebem
- 888 JAHWE, jako bóg nad Ziemią,
- 999 ABADDON, wsparcie dla Amora 444, homo sapiensa Ziemi,
- 000 Bóg Ojciec - reprezentuje nasze marzenia.
- 111 ŻYCIE
żyj i pozwól żyć innym, życie jest nietykalne- 222 WOLNOŚĆ
jest nienaruszalna- 333 PIĘKNO
to ciała ludzi i muzyka- 444 PRAWDA
to fakty ustalane przez naukę- 555 MIŁOŚĆ
to życzliwość międzyludzka i seksualność - wszyscy jesteśmy seksualni- 666 LITOŚĆ
- treść zakazana do rozpowszechniania- 777 SIŁA
- treść zakazana do rozpowszechniania- 888 GODNOŚĆ
- treść zakazana do rozpowszechniania- 999 NORMALNOŚĆ
- treść zakazana do rozpowszechniania- 101010 MARZENIA
- treść zakazana do rozpowszechniania
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Nie wiesz czemu? Bo pogrywasz z ludźmi. Jak Ci jest wygodnie, to jesteś zdrowy. A jak warunki się zmieniają, to idziesz w chorobę.
Pozdrawiam.m.
Pozdrawiam.m.