Eden pisze:Ach, EVOT. To tutaj, ludzie, którzy nigdy nie chorowali psychicznie mają renty na schizofrenię. Renta jako kieszonkowe i jeszcze rodzice dorzucą.
Przed EVOT-em siedziałem na forum komputerowym. Wszyscy się licytowali, kto ma lepsze samochody. Ale i EVOT robi wrażenie. Ludzie opowiadają - mają perfekt nowoczesne komputery, najlepsze konsole do gier i najlepsze sprzęty audio HI-FI, do słuchania muzyki.
Prawie wszyscy tak zamożni, ale i ja się staramNa tym drugim forum komputerowym proszą o wklejenie zdjęcia samochodu - a ja nie mam. Lubię poczytać, kto z was ma jaki sprzęt komputerowy i muzyczny.
Trochę mi łyso, że wszyscy byli na zlotach i wczasach, a ja nie.
Udawać schizofrenika, to żyć, nie umierać. Starzy dadzą kasę, ZUS dorzuci 620 zł kieszonkowego.VIVAT SCHIZOFRENIA. Niech żyje psychiatria
Nie wiem, Eden, wydaje mi się, że przemawia przez Ciebie zazdrość. No i co z tego, że komuś się lepiej powodzi. Niech mu będzie na zdrowie!
Na forum sa różni ludzie: jedni mają dobrą pracę i dużo zarabiają, innym ledwo starcza do pierwszego - muszą żyć z tych 500, czy 700 złotych renty, której tak im zazdrościsz. Nie wiem, na jakiej podstawie wyciągasz swoje wnioski, że wszyscy tu użytkownicy to naciągacze i oszuści, żyjący na koszt państwa i rodziny. Wielu z nich ma nie tylko chorobę psychiczną, ale także nabawiło się od leków nadciśnienia, cukrzycy i innych chorób, na które wydają masę kasy.l Chciałbyś się z nimi zamienić?
Pozdrawiam.m.