jakie leki pozbawiają uczuć?
Moderator: moderatorzy
jakie leki pozbawiają uczuć?
czasem o tym piszecie...
CHCĘ TAKIE BRAĆ
JUŻ NIE CHCĘ TYLE CZUĆ
CHCĘ TAKIE BRAĆ
JUŻ NIE CHCĘ TYLE CZUĆ
Re: jakie leki pozbawiają uczuć?
Rispolept. Jesteś jak warzywo. Nie czujesz, nie myślisz, jedzenie nie ma smaku. Chce się tylko spać.
Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
nieeee
napiszę pismo do ministra zdrowia aby w szczególnym (moim) przypadku przywrócił lobotomię.
a tak na serio... może o stabilizator poproszę
są refundowane?
bez refundacji to raczej nie będę mogła sobie pozwolic
napiszę pismo do ministra zdrowia aby w szczególnym (moim) przypadku przywrócił lobotomię.
a tak na serio... może o stabilizator poproszę
są refundowane?
bez refundacji to raczej nie będę mogła sobie pozwolic
- Zabłąkany
- zaufany użytkownik
- Status: Aktualnie się opierdalam
- Gadu-Gadu: 42765946
- Kontakt:
Po rispoleptcie spać się chce tylko przez pierwsze dni spożywania, później już jest normalnie. Zresztą, nie każdy lek działa tak samo na spożywającego. Ja po rispoleptcie czułem się normalnie, tylko czasem byłem zamulony...mei pisze:Rispolept. Jesteś jak warzywo. Nie czujesz, nie myślisz, jedzenie nie ma smaku. Chce się tylko spać.
Cel: Nic nie robiąc - osiągasz mnie. Idąc przed siebie - osiągasz mnie. Sukces zależy od tego, czy stoisz czy idziesz. Zatem jaki jest Twój cel?
- AniaNieIstnieje
- zaufany użytkownik
Olzapin albo Halopepidol tylko po Haloperidolu jest niezłe Halo...
Najsmutniejsza jest świadomość, że najgorsze w tym wszystkim nie jest to czego nie ma a to co jest...
Brałam 5 miesięcy, nie było normalnie ani przez chwilę.Zabłąkany pisze: Po rispoleptcie spać się chce tylko przez pierwsze dni spożywania, później już jest normalnie.

Wiem o tym bardzo dobrze.Zabłąkany pisze:Zresztą, nie każdy lek działa tak samo na spożywającego.

Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
-
- zaufany użytkownik
Czy odpowiedz nie powinna brzmieć "wszystkie neuroleptyki"?