Ryba z przezroczystą głową
Moderator: moderatorzy
- Mickey
- zaufany użytkownik
- Status: pracuję
Re: Ryba z przezroczystą głową
Ma prawo uważać że wszyscy wiedzą co myśli 

Piękna jest. 

Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
A okazuje się, że te zielone kule to oczy, a dziurki poniżej nozdrza.
Człowiek ma żal do człowieka, a życie jak osioł ucieka.
Pain makes people change.
Zobaczysz, jeszcze przejdę Ci dzisiaj przez myśl.
Pain makes people change.
Zobaczysz, jeszcze przejdę Ci dzisiaj przez myśl.
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: bla bla
Rzeczywiście.
Ciekawe po co jej to. Może łatwiej jej widzieć dookoła w ten sposób.
Ciekawe po co jej to. Może łatwiej jej widzieć dookoła w ten sposób.
nic
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Ryba jest mega. Sporo oglądam tych programów przyrodniczych i już kiedyś widziałem, ale nigdy nie przykuła tak mojej uwagi.
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
Niesamowita jest. Jakiś czas temu bardzo interesowałam się rybami (kiedy znajomy zburzył moje wyobrażenie o tuńczyku...). Ryby są niesamowite.
Uwielbiam zwłaszcza te głębinowe co wyglądają jak potwory. Czadowe są też chodzące węgorze albo strumieniak, który potrafi przetrwać poza wodą kilka miesięcy
Uwielbiam zwłaszcza te głębinowe co wyglądają jak potwory. Czadowe są też chodzące węgorze albo strumieniak, który potrafi przetrwać poza wodą kilka miesięcy
pomyślałam teraz... że jeśli ryby (około 60 gatunków) potrafiły się przystosować do czasowego przebywania na lądzie a są też takie co chodzą po drzewach
to może byc tak, że nauczą się wszystkiego i... zapanują nad światem
to może byc tak, że nauczą się wszystkiego i... zapanują nad światem
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Niesamowita!
Miałem chyba wszystkie możliwe ryby słodkowodne, za taka kiedyś dalbym pewnie fortune, dziwne, ze mnie to ominelo i nigdzie nie czytałem wzmianki o niej. Chyba, ze to ryba slonowodna, tych nie trzymałem nigdy.
Ryby to niezwykle stworzenia, wygladaja niesamowicie, rozluzniaja i relaksują samym swym zachowaniem. Dobre bardzo sa tez dla małych dzieci, bo bardzo skutecznie oswaja z procesem śmierci i strata. Latwo zdychaja, wystarczy wachanie temperatury, albo trochę mniej tlenu.
Z najciekawszych okazow miałem Ryby Slonie co wysylaja ultra sygnaly jak nietoperze i bioprądy oraz Ryby Noze co sa tak piękne, ze ciężko to sobie wyobrazić.
Delfiny to niby nie ryby, a wygladaja podobnie, podobno rzadza swiatem, przynajmniej tak pisze autor Autostopem przez galaktyke
Miałem chyba wszystkie możliwe ryby słodkowodne, za taka kiedyś dalbym pewnie fortune, dziwne, ze mnie to ominelo i nigdzie nie czytałem wzmianki o niej. Chyba, ze to ryba slonowodna, tych nie trzymałem nigdy.
Ryby to niezwykle stworzenia, wygladaja niesamowicie, rozluzniaja i relaksują samym swym zachowaniem. Dobre bardzo sa tez dla małych dzieci, bo bardzo skutecznie oswaja z procesem śmierci i strata. Latwo zdychaja, wystarczy wachanie temperatury, albo trochę mniej tlenu.
Z najciekawszych okazow miałem Ryby Slonie co wysylaja ultra sygnaly jak nietoperze i bioprądy oraz Ryby Noze co sa tak piękne, ze ciężko to sobie wyobrazić.
Delfiny to niby nie ryby, a wygladaja podobnie, podobno rzadza swiatem, przynajmniej tak pisze autor Autostopem przez galaktyke

Ma odsłonięcie myśliMickey pisze:Ma prawo uważać że wszyscy wiedzą co myśli

"Żyjemy w świecie przyjemności pozbawionych radości"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Nie, tylko mózgu, jest sprytna, stosuje największy mamuflaz na swiecie - odslonePiotrek Kryński pisze:Ma odsłonięcie myśliMickey pisze:Ma prawo uważać że wszyscy wiedzą co myśli.

- amigo
- zaufany użytkownik
Fajna rybka 

- Francesco
- zaufany użytkownik
- Status: jatądrobnącząstkącowieczniezłegochceazawszeczynidobro
- Gadu-Gadu: Czarnokrwista
*galaretowataMati pisze:garaletowata rybka

Miłość & Muzyka
~ Amen ~