moja twórczość.
Moderator: moderatorzy
-
- zarejestrowany użytkownik
moja twórczość.
http://www.myspace.com/venomousinsoundsrecords
muzyka komponowana przeze mnie
sorry ze wklejam to drugi raz.
i znowu dodam ze gdyby nie problemy z psychiką mógłbym zajść bardzo bardzo daleko. a tak... robie to żeby to robić, płomień zgasł czekam na iskrę
muzyka komponowana przeze mnie
sorry ze wklejam to drugi raz.
i znowu dodam ze gdyby nie problemy z psychiką mógłbym zajść bardzo bardzo daleko. a tak... robie to żeby to robić, płomień zgasł czekam na iskrę
lęk, urojenie, kiedy ja wrócę do dawnego ja
Mnie się bardzo podoba - nie wiem, czy takie miałeś przesłanie, ale ja ją odbieram jako spokojną i relaksacyjną. A muszę Ci powiedzieć, że mam wrażliwe ucho
i dość dobry słuch, na krótką chwilę swego czasu "wdepnęłam" do szkoły muzycznej. Niestety interesowały mnie instrumenty klawiszowe, a uznano, że mam rozstaw palców ręki do wiolonczeli (musi obejmować oktawę na gryfie - taka graba
) Nie było wielkiego zainteresowania tym wielkoludem, a ja nie miałam dość determinacji, żeby się upierać. W rezultacie przez rok uczyłam się na tym cholerstwie grać, ale nie kochałam tego i zrezygnowałam.
Pozostało mi jednak spore obycie, a ponieważ jestem uparta to sama nauczyłam się grać na akordeonie
Nie zaniedbuj tego co robisz. Twórz. Nie dla ludzi, dla siebie. A może roześlesz po stacjach radiowych swoje demo? Wielu tak zaczynało. Choroba w niczym przecież tu nie przeszkadza. Trzymam kciuki - pisz o postępach.

Pozostało mi jednak spore obycie, a ponieważ jestem uparta to sama nauczyłam się grać na akordeonie

Nie zaniedbuj tego co robisz. Twórz. Nie dla ludzi, dla siebie. A może roześlesz po stacjach radiowych swoje demo? Wielu tak zaczynało. Choroba w niczym przecież tu nie przeszkadza. Trzymam kciuki - pisz o postępach.
Demeter
-
muzyka
Najwazniejsze zebys nie przestal myslec i pisac muzyke, bo pomaga ci ona niewatpliwie byc przy zdrowych zmyslach; dla mnie taka odskocznia jest poezja
powodzenia z tworczoscia nawet jesli bedzietylko do szuflady
Pozdrawiam

powodzenia z tworczoscia nawet jesli bedzietylko do szuflady
Pozdrawiam
Dopiero kiedy człowiek zacznie się zastanawiać nad sobą samym, zrozumie jak bardzo niezdolny jest pojąć inne rzeczy. Blaise Pascal
- jil_sander
- Kontakt:
dobra muza;))
na prawdę jest miła dla ucha..