forum dla osób dotkniętych schizofrenią, ich rodzin oraz zainteresowanych ''Dla człowieka nie tylko świat otaczający jest zagadką, jest on nią sam dla siebie. I z obu tajemnic bardziej dręczącą wydaje się ta druga.'' Antoni Kępiński
a przy okazji każde grzyby itd lubią cukier ale chodzi mi o inne choroby które atakują a możemy je zwalczyć łatwo, więc morgellon nie będzie aż takim problemem, więc viewtopic.php?f=17&t=16501 Pomysł na dietę tłuszczową P. J. Kwaśniewskiego nie była głupia może ale każdy zrobi co zechce... i jak kto się czuje jego sprawa.
Działa orgonowe mają szeroki zakres zastosowań, nie tylko czyszczą niebo ale też stabilizują energetykę okolicznych ekosystemów i pozytywnie wpływają na relacje międzysąsiedzkie. Takie działanie ma orgon, mnie osobiście zależy nie na niebie tylko na tym drugim i trzecim.
Orgon dzieli się na fazy, jest pewną energią świadomości. Różne psychodeliki przestrajają umysł na różne fazy orgonu, stąd pochodzą halucynacje. Nie jest to zachęta do dorzucania do żywicy w dziale orgonowym, np. ekstraktu z szałwii wieszczej, taka zabawa może się tragicznie skończyć w skutkach. Ja nie próbowałem, wystarczyło że najpierw wzmocniłem swoje działko i rozwaliłem blok żywicy po spełnieniu swojej funkcji myśląc że efekt będzie trwały, od tamtej pory z moim zdrowiem nie jest najlepiej nie tylko psychicznym ale też fizycznym.
Buduję drugie działo orgonowe, typowego sześciorurowego chembustera, bez kombinacji i komplikacji.
Tak czytam ten temat i zauważyłem link do forum davida icke'a. Chcę przybliżyć wam jego osobę i z kim macie do czynienia. Film jest w 3 częściach:
Część 1 -
Część 2 -
Część 3 -
A co do chemtriali to niestety trują nas elity. Mają oni własną wizję świata, w telewizji i gazecie tego nie zobaczycie oni je kontrolują. Wiadomo że głównymi pierwiastkami chemtriali jest aluminium, bar i stront. Wiadomo też że przez te opryski pH gleby wzrasta przez co ma wielki wpływ na życie roślin i ekosystemu. Giną te małe organizmy które zawsze były widoczne po wykopaniu kawałka ziemi. Materiał który chcę wam polecić porusza kwestie w naukowy sposób bez wdawania się teorie spiskowe lecz chyba widzicie wyraźnie że nie chodzi im o dobro ludzkości.
(materiał w 10 częściach)
Warto wiedzieć z czym mamy do czynienia i uświadamiać najbliższych.
"Bo wszystko, co się narodziło z Boga, zwycięża świat. A tym zwycięstwem, które zwyciężyło świat, jest nasza wiara." (1 J 5,4)
To co się dzieje na świecie to masakra jakaś, ja się skierowałem w stronę duchowości i Maxa Freedoma Longa, nie będę brał udziału w nie swojej wojnie.
Ale służę radą w budowie dział orgonowych, proszki metali są znacznie skuteczniejsze od wiórów i można je nabyć w sklepach internetowych z fajerwerkami.
Najwięcej smug chemicznych jest w okolicy pełni księżyca, ludzie są wtedy bardziej aktywni a smugi powstają w celu odcięcia ludzi od energii Słońca, jak są odcięci od Słońca to są bardziej senni i ospali, co zwiększa ich podatność na sugestie telewizyjne, radiowe, internetowe, itp.
Ja w to w ogole nie wierze, to jest klamstwo.No bo niby kto i po co atakowal by i niszczyl ziemie, moze jacys terrorysci.Ja tu gdzie mieszkam prawie w ogole nie widzialem takiego zjawiska jak na zdjeciach, najczesicej moge ujrzec czyste niebo bez ani jednej chmurki, albo juz cale zachmurzone.To sa zwykle chmury ktore przybieraja taki ksztal.