Badanie: Schizofrenia w relacji partnerskiej

Proszę pisać w części ogólnej tego działu jeśli temat nie pasuje do żadnego z poddziałów.

Moderator: moderatorzy

Theophanu
zarejestrowany użytkownik
Status: student

Badanie: Schizofrenia w relacji partnerskiej

Post autor: Theophanu »

Cześć wszystkim – wielka prośba o pomoc!
Mam ogromną prośbę – możliwe, że trochę odbiegając od tematu, ale przyznaję że jestem bardzo zdesperowana. Otóż – prowadzę badania nad osobami chorymi na schizofrenię, którzy są/byli kiedyś w związku. Jest to kwestia wypełnienia trzech krótkich kwestionariuszy, anonimowo. Niestety, ani w szpitalu do którego mam dostęp, ani na prowadzonych przeze mnie warsztatach po prostu nie ma osób w związkach Błagam Was o pomoc, bo inaczej nie będę w stanie skończyć pracy magisterskiej. Jeżeli macie schizofrenię i kiedykolwiek byliście w związku, bądź znacie taką osobę i możecie jej przekazać informację o prowadzonych przeze mnie badaniach to proszę, wypełnijcie ankietę pod podanym linkiem:
http://www.survio.com/survey/d/V5H3P1O1V6I8O9T6W
Theophanu
zarejestrowany użytkownik
Status: student

Badanie - związki chorych na schizofrenię

Post autor: Theophanu »

Cześć wszystkim – wielka prośba o pomoc!
Mam ogromną prośbę – możliwe, że trochę odbiegając od tematu, ale przyznaję że jestem bardzo zdesperowana. Otóż – prowadzę badania nad osobami chorymi na schizofrenię, którzy są/byli kiedyś w związku. Jest to kwestia wypełnienia trzech krótkich kwestionariuszy, anonimowo. Niestety, ani w szpitalu do którego mam dostęp, ani na prowadzonych przeze mnie warsztatach po prostu nie ma osób w związkach Błagam Was o pomoc, bo inaczej nie będę w stanie skończyć pracy magisterskiej. Jeżeli macie schizofrenię i kiedykolwiek byliście w związku, bądź znacie taką osobę i możecie jej przekazać informację o prowadzonych przeze mnie badaniach to proszę, wypełnijcie ankietę pod podanym linkiem:
http://www.survio.com/survey/d/V5H3P1O1V6I8O9T6W
Awatar użytkownika
fuKs
bywalec

Re: Badanie - związki chorych na schizofrenię

Post autor: fuKs »

Zrobione. Powodzenia na dalszej drodze. ;-)
Jedni są głusi, inni słyszą głosy.
Orzeł

Re: ciagle chce mi sie seksu

Post autor: Orzeł »

Spam.
the end
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: bla bla

Post autor: the end »

Albo desperacja.
nic
Awatar użytkownika
Bright Angel
zaufany użytkownik

Re: Badanie - związki chorych na schizofrenię

Post autor: Bright Angel »

Jak ja zadzowniłem do psychologa, aby mi pomógł zażądał 120 zł za jedną wizytę. A Wy chcecie, aby schizofrenicy pomagali Wam za darmo. Może zachowywalibyśie jakąś przyzwoitość i też pomagali za darmo. :wink:
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
Awatar użytkownika
Piotrmanowy-Nick
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: Usunięte

Post autor: Piotrmanowy-Nick »

A ja chyba dzisiaj wypełnię.
Najbardziej niezrozumiałe jest to, że w ogóle cokolwiek daje się zrozumieć - Albert Einstein w odniesieniu do Wszechświata
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Status: webmaster
Kontakt:

Post autor: zbyszek »

Theophanu pisze:Ogromna prośba o pomoc!...
Pani Anna (nie przedstawiła się w swoich postach) doczepiła swoją prośbę do pięciu przypadkowo wybranych wątków, co rzeczywiście nosi znamiona spamu, jak określają to inni użytkownicy.
Dlatego wydzielam jej temat jako osobny przesuwając do "niechcianych" pozostałe cztery miejsca.
ODPOWIEDZ

Wróć do „dyskusja ogólna”