Zaufani użytkownicy

dział techniczny, tu proszę kierować pytania i uwagi do administratora i moderatorów

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Petruccio
zaufany użytkownik

Re: Zaufani użytkownicy

Post autor: Petruccio »

Ja uważam, że tak jak dawniej, status zaufanego powinien być przyznawany uznaniowo. Bardzo mnie niepokoi fakt, że jest to robione z automatu.
Obrazek
Awatar użytkownika
Niemamnie
zaufany użytkownik
Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu

Post autor: Niemamnie »

Ja nawet lubię HopeIsDead.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
Awatar użytkownika
moi
moderator
moderator
Gadu-Gadu: 9
Kontakt:

Post autor: moi »

Moim zdaniem przedmówiczynie mają rację: zbyt często dokucza innym, jest cyniczny i bezwzględny w wydawaniu sądów. Przemawia do innych tonem ironicznym. Może to forma samoobrony (są różne mechanizmy), ale przecież nikt go tu nie atakuje. Wręcz przeciwnie - wielokrotnie moderatorzy przymykali oko na jego wypowiedzi. Za duzo się tego zebrało.

Pozdrawiam.m.
NNFOF
zbanowany
zbanowany

Post autor: NNFOF »

dziękuj, dziękuje za uznanie towarzystwa wzajemnej adoracji. zbyszkowi chodziło o taką dyskusje, raczej o taki rodzaj dyskusji, ale moge się mylić.
dlatego wydaje mi się zupełnie świadomie i celowo nadał mi ten status. szczerze to mi osobiście zależy na tym statusie jak na waszym zdaniu na ten i mój temat.

i to może tyle nie będę wchodził w polemikę i dyskutował, bo po pierwsze nie chce mi się i a po drugie nie mam na to ochoty.
nie muszę wam niczego udowadniać. poza tym, że nie muszę wam niczego udowadaniać...
Joanna_s pisze:Są inne fora, gdzie HopeIsDead mógłby bardzo przyjemnie zabijać nudę i dowartościowywać swoje ego. Ja mu współczuję, ale uważam, że nie powinien w żadnym razie mieć statusu "zaufanego" i że moderatorzy dawno powinni przywołać go do porządku i ewentualnie zabanować ten IP (mam wrażenie, że osoba skrywająca się pod pseudonimem HopeIsDead już wcześniej była zarejestrowana pod innym nickiem - poznaję to po stylu i treści postów).
kurcze aż tak mi źle życzysz? mogłabyś się wznieść się na Mont Everest życzliwości i pokonała jakieś wewnętrzne bariery niechęci do mnie i powiedziała coś w stylu, żebym se znalazł jakieś bardziej twórcze zajęcie i w ogóle. Albo jeszcze np. mogłabyś dodać, że wewnątrz każdego z nas,w samym środku naszego jestestwa, istnieje zwycięzca czekający, aby go obudzić i wypuścić na świat, żeby żyć pełnia życia i spełniać swoje marzenia.

mam wrażenie, że stoicie tam gdzie kiedyś stało ZOMO. nie wiem dlaczego nie przeszkadza wam maniek123 i f20 i reszta odmieńców, ale co zrobić, mój styl bycia to taka świadoma banicja. mógłbym akceptować pewne rzeczy i żyć z w zgodzie z wieloma osobami, ale coś mi na to nie pozwala.

obława, obława, obława na młode wilki obława...

Bez wahania, narzekania, bez wymówek.

dziękuje, dziękuje.
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Status: webmaster
Kontakt:

Post autor: zbyszek »

Joanno, rozumiem Twoje wątpliwości. HopeIsDead, przyznając Ci status zaufanego przeoczyłem te miejsca, o których wspomina Joanna. Szczególnie w dziale wątków osobistych zależy nam bardzo na szczególną wrażliwość na uczucia innych. HopeIsDead, bardzo Cię o nią proszę. Nie pisz proszę o innych tak , jak zaznaczyła to Joanna inaczej jeśli pojawią się zastrzeżenia moderatorów i Twoje posty będą przenoszone do niechcianych rozważę jeszcze raz swoją decyzje. Czy tak będzie OK ?
Mariii
zaufany użytkownik

Post autor: Mariii »

HopeIsDead pisze:mógłbym akceptować pewne rzeczy i żyć z w zgodzie z wieloma osobami, ale coś mi na to nie pozwala
i na tym powinniście zakończyć.

Wielu chorych tu akceptujemy, wiele objawów zostało olanych.
Do dziś pamiętam moją osobistą walkę z adminem, którą wygrał, choć nie powinien.
I do dziś dnia mam mu to za złe.
Jednak piszę nadal, bo czuję się częścią tego forum.
Mimo wszystko.

Wracając do tematu, to zawsze będzie forum Zbyszka i Jego reguł będziemy musieli przestrzegać.
Wszyscy.
Bez wyjątku.

po prostu...
Wasz świat nic mi nie dał, nic nie może mi zabrać
NNFOF
zbanowany
zbanowany

zbyszek pisze:Czy tak będzie OK ?

nie wiem.
chyba źle odczytałem przekaz podprogowy.
To że jesteś idiotą Zbyszku (podobnie zresztą jak joanna), to nie znaczy, że mam Cię traktować jak idiotę.
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Kontakt:

No i co mam teraz z Tobą począć, HopeIsDead ? Mam odebrać Ci status zaufanego ? Przecież tak się nie pisze do drugiego użytkownika, jak Ty napisałeś o mnie. Nie masz po temu argumentów, a gdybyś je miał należało z większym szacunkiem napisać, że może nie wszystko rozumiałem, lub podobnie.
HopeIsDead, od zaufanego użytkownika oczekuje się, że będzie traktował innych z szacunkiem. Jak myślisz dasz radę ?
Awatar użytkownika
Petruccio
zaufany użytkownik

Post autor: Petruccio »

Zbyszku, chyba jesteś zbyt grzecznym człowiekiem. Nieważne, że jesteś adminem, ale moim zdaniem powinieneś status zaufanego odebrać dla HopeIsDead. Może status nadużywającego by go zadowolił? Wydaje mi się, że to jego cel.
Obrazek
NNFOF
zbanowany
zbanowany

zbyszek pisze:No i co mam teraz z Tobą począć, HopeIsDead ? Mam odebrać Ci status zaufanego ?
Nie lubie jak ludzie zadają mi takie pytania, bo a) pytanie było tendencyjne, a odpowiedź oczywista b) bez względu na to co im odpowiem, i tak zrobią co uważają.
zbyszek pisze:Przecież tak się nie pisze do drugiego użytkownika, jak Ty napisałeś o mnie. Nie masz po temu argumentów, a gdybyś je miał należało z większym szacunkiem napisać, że może nie wszystko rozumiałem, lub podobnie.
faktycznie nie mam argumentów, bo nie mam się do czego odnieść. nie wiem. napisz coś sensownego, a nie jakieś uwagi poniżej krytki, które obrażaja nawet inteligencje mańka.
zbyszek pisze:HopeIsDead, od zaufanego użytkownika oczekuje się, że będzie traktował innych z szacunkiem
oczekiwania vs rzeczywistość.
rozumiem, że od sędziów oczekujesz , że będą niezawiśli i będą wydawać zawsze sprawiedliwe wyroki. od policji, że będzie zawsze chronić prawa. od lekarzy, że będą zawsze ratować ludzkie życie, a nie szkodzić. chyba nie?
menel, któremu nie dam drobnych na wino i powiem, żeby zmykał, pewnie też to opacznie zrozumie i się obrazi. gdyby każdy zrobił to samo. może wziąłby się za siebie i przestałby żebrać. tylko, że trzeba było mu to uświadomić i umożliwić.
zbyszek pisze:Jak myślisz dasz radę ?
Sam oceń.
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Kontakt:

HopeIsDead pisze:
zbyszek pisze:Jak myślisz dasz radę ?
Sam oceń.
Myślę, że masz przy odrobinie wysiłku wiele większe szanse niż ci sędziowie, który mieli być niezawiśli, policja, która miała chronić praw, etc. i inni, których wymieniłeś.
pozdrawiam, miłej nocy.
NNFOF
zbanowany
zbanowany

myślę, że ty przy odrobinie wysiłku masz na to większe szanse niż ja.

bajdełej po co nam szacunek ludzi, którzy nas nie szanują?
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Kontakt:

Wiesz, może czegoś nie rozumieją lub po prostu inaczej myślą, albo się mylą, ale w każdym razie nie powinni nas poniżać. Pytasz dlaczego ? Ja tam nie lubię być poniżanym.

Czy pytasz dlaczego powinniśmy szanować innych ? - Jeśli nawet kogoś nie lubisz, a oddasz mu jego sprawiedliwość to takim postępowaniem chronisz i nabierasz szacunku do siebie samego.
NNFOF
zbanowany
zbanowany

więc czemu postępujemy wbrew sobie albo dlaczego rozumiemy coś a mimo to robimy coś w taki sposób, który świadczy o tym jakbyśmy tego czegoś nie rozumieli.

nie musze "oddawać sprawiedliwośći", żeby nabierać szacunku do samego siebie. są lepsze metody świadczące o naszej wartości.
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Kontakt:

HopeIsDead pisze:więc czemu postępujemy wbrew sobie ... ?
Dobre pytanie, ale przyjmij do wiadomości fakty ! Nikt nie postępuje wbrew sobie. Oni po prostu trochę inaczej myślą. Kieruj się raczej tym, co inni relacjonują o sobie samych i przyjmij to za dobrą monetę, a nie idź za tym, co Twoim zdaniem myśleć powinni.

Mówisz, że masz lepsze sposoby na życie w godności niż obdarzanie ją innych !
:D
HopeIsDead pisze:... lepsze metody świadczące o ...
Oczywiście nie chodzi o same zaświadczenia, lecz o realne odczucia.
NNFOF
zbanowany
zbanowany

zbyszek pisze:Dobre pytanie, ale przyjmij do wiadomości fakty ! Nikt nie postępuje wbrew sobie. Oni po prostu trochę inaczej myślą. Kieruj się raczej tym, co inni relacjonują o sobie samych i przyjmij to za dobrą monetę, a nie idź za tym, co Twoim zdaniem myśleć powinni.
kieruje się raczej tym, że - myśle o tobie to co ty, gdy myślisz to, co ja myśle o tobie. A ty myślisz to, co myślisz, gdy ja myśle to, co myśle.
tylko fakty są takie że my opisujemy innych a oni opisują nas.
zbyszek pisze: Mówisz, że masz lepsze sposoby na życie w godności niż obdarzanie ją innych !
tak na prawdę to wydaje mi się, że jak jestes słaby to musisz udowadniać, że jestes silny. gdybyś był silny wystarczała by ci "samo-świadomość" tzn. nie musiałbyś nikomu niczego udowadniać. po prostu.
zbyszek pisze:Oczywiście nie chodzi o same zaświadczenia, lecz o realne odczucia.
częściowo się zgadzam. to że jesteś wstanie pobić przedszkolaka nie świadczy o tym, że jestes silny. a tak ci sie może wydawać :roll:
Awatar użytkownika
Francesco
zaufany użytkownik
Status: jatądrobnącząstkącowieczniezłegochceazawszeczynidobro
Gadu-Gadu: Czarnokrwista

Post autor: Francesco »

HopeIsDead pisze:kieruje się raczej tym, że - myśle o tobie to co ty, gdy myślisz to, co ja myśle o tobie. A ty myślisz to, co myślisz, gdy ja myśle to, co myśle.
tylko fakty są takie że my opisujemy innych a oni opisują nas.
Dobre
Miłość & Muzyka
~ Amen ~
Awatar użytkownika
Piotrek
zaufany użytkownik

Post autor: Piotrek »

Mi do życia potrzebna jest elementarna życzliwość ludzi z którymi przebywam obok dachu nad głową, jedzenia i innych takich.
NNFOF
zbanowany
zbanowany

nie rozumiem, to co mają zrobić osoby, które nie mają tego co ty?
Awatar użytkownika
Piotrek
zaufany użytkownik

Post autor: Piotrek »

Pytasz mnie co masz robić ?
ODPOWIEDZ

Wróć do „o tym forum”