Schorzenie specjalne
Moderator: moderatorzy
Schorzenie specjalne
Czy ktoś z was którzy pracują mają taki dodatek do wynagrodzenia w związku z ''schorzeniem specjalnym''?
Re: Schorzenie specjalne
ja o tym nie słyszałem. Możesz coś więcej na ten temat napisać?
"Żyjemy w świecie przyjemności pozbawionych radości"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
http://kadry.infor.pl/kadry/inne_formy_ ... golne.html
starczy wpisać w wyszukiwarce ''schorzenie specjalne''. Chociaż mimo wiedzy w internenie i tak są pytania dlatego nawet psychiata może nie wiedzieć o co chodzi z tym.Temat dotyczy osób które mają w orzeczeniu P - choroba psychiczna czyli np. schizofrenia. Chodzi tu o osoby które pracują( przysługuje 40% dofinansowania do wynagrodzenia).
starczy wpisać w wyszukiwarce ''schorzenie specjalne''. Chociaż mimo wiedzy w internenie i tak są pytania dlatego nawet psychiata może nie wiedzieć o co chodzi z tym.Temat dotyczy osób które mają w orzeczeniu P - choroba psychiczna czyli np. schizofrenia. Chodzi tu o osoby które pracują( przysługuje 40% dofinansowania do wynagrodzenia).
-
- zarejestrowany użytkownik
Dofinansowanie jest, ale dla pracodawcy. Korzyść z zatrudniania niepełnosprawnych największą mają właśnie oni. To, że oni mają dofinansowanie nie znaczy, że osoba chora będzie miała większa wypłatę. Często pracodawcy idą po najniższej linii oporu i płacą najniższą krajową. I jedynym ratunkiem dla chorego to mieć rentę i pracować (nie przekraczając progu chyba 2600 brutto). Z najniższą krajową będzie raczej ciężko przekroczyć he hecreed pisze:http://kadry.infor.pl/kadry/inne_formy_ ... golne.html
tak wiem.