badanie krwii na klozapolu a wizyty u lekarza
Moderator: moderatorzy
badanie krwii na klozapolu a wizyty u lekarza
Czy podczas brania klozapolu trzeba jezdzic do lekarza psychiatry co tydzien zeby pokazac wyniki badan krwii?
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: bla bla
Re: badanie krwii na klozapolu a wizyty u lekarza
Jak brałem ten lek to dawałem przy wizycie, nie częściej.
nic
A moja doktorka powiedziala ze musialabym co tydzien przyjezdzac z wynikami, a wizyta u niej kosztuje 100zl :/
-
- zaufany użytkownik
Czemu nie pójdziesz do poradni zdrowia psychicznego? Robią tam za darmo i na pewno nie gorzej. Mnóstwo osób tak robi i nic się nie dzieje...
Może na początku często i później rzadziej będziesz mogła robić badania. Ale samo badanie w klinice powinno nie być takie drogie. Chyba, że sama doktor to robi i ma swoje stawki.
Może na początku często i później rzadziej będziesz mogła robić badania. Ale samo badanie w klinice powinno nie być takie drogie. Chyba, że sama doktor to robi i ma swoje stawki.
nic
Nie wiem czy lekarze z PZP beda chcieli wypisac mi klozapol bez szpitala :/
Mój znajomy bierze klozapol i sam sobie jest w stanie sprawdzić czy jest w porządku.
-
- zaufany użytkownik
Jeśli ten lekarz chciał, to może też się zgodzą.
nic
Jak Ci dają wyniki krwi z laboratorium to masz tam wypisane czy są w normie czy jest coś nie tak, a i osoba pracująca w laboratorium powinna udzielić Ci takich informacji. Więc nie ma potrzeby biegać do lekarza z każdym wynikiem, tylko zabierz wszystkie jak idziesz na normalna wizytę.
"My mommy always said there were no monsters. No real ones. But there are."
Ja po badaniu krwi, dzwonię następnego dnia do rodzinnego który ma moje wyniki morfologii z rozmazem.
Wystarczy tylko się uśmiechnąć, by ukryć zranioną duszę i nikt nawet nie zauważy, jak bardzo cierpisz....
Jak wy uważacie Klozapol jest bezpiecznym lekiem ? Jak to jest z tą białaczką, jak robi się badanie krwi to można w porę zapobiec temu, czy jak ruszy to już nie ma zmiłuj?
Podobno jak sie odstawi klozapol w razie zwiekszenia liczy bialych krwinek to zdrowie wraca do normy.