czy to grzech kananejski
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W dyskusji na tematy religijne oraz duchowości, lecz nie związane ze schizofrenią proszę używać działu tematy dowolne -> filozofia.
W dyskusji na tematy religijne oraz duchowości, lecz nie związane ze schizofrenią proszę używać działu tematy dowolne -> filozofia.
czy to grzech kananejski
jaka jest współodpowiedzialność za dzieciobójstwo czyli aborcje mordowanie narodzonych i gwałty na dzieciach myśle że taki naród nie ma prawa bytu prognozy ONZ po wielokroć muszą się sprawdzić
Re: czy to grzech kananejski
posiadam ale chodzi mi o współwine całego narodu
jeżeli będziesz używał takiej retoryki to nie ma co z tobą wogóle gadać przypomne ci że to osoby o skłonnośćach homoseksualnych mają głównie ciągoty pedofilskieEden pisze: Jeśli natomiast masz ochotę na gwałcenie dzieci - kilkanaście lat więzienia - .
odwołuje się do badań seksuologów tak przeczytałem wsieci
czy moderator działu nie uważa że kolega Eden powinien stracić statut zaufanego
myślę że umiem czytać ze zrozumieniem a co do zboczeń to cieszę się że się zgadzamy
pan Eden zedytował posta w dyskusji na tak wrażliwy temat nie jest to uczciwe
nie kumam ciebie Eden
ale tak chwała tym co nie gwałcą
Bergolio to ty ?Eden pisze:ale nie można więzić kogoś, za samo to, że lubi chłopców

teraz już poważnie powiem tobie Eden przeczytałem u Krzysztonia w krzyżu południa jak wzieli go jako dziecko do łaźni razem z dorosłymi kobietami był tam nago i pisał że czuł się odarty z godności tak samo nie rozumiem jak można fotografować nago dzieci albo wypuszczać je tak na plaże
GracjanEden pisze:piotr 84 pisze: Biada ci, jeśli jesteą członkiem takiego Klubu Naturystów i znajdą u ciebie zdjęcia z ich plaż.

Komentarz ks. Stanisława Małkowskiego
Szatan wmawia nam, że władza Bestii jest niezwyciężona; jego słudzy mówią: „władzy raz zdobytej nie oddamy nigdy”. Szatan jest wrogiem życia: zabija ciała i dusze; władza Bestii opiera się na propagandzie przykrywającej i zasłaniającej obraz śmierci.
Krew niewinnych woła; wielu tego wołania nie chce słyszeć. Poświęcenie się Niepokalanemu Sercu Maryi i poddanie się Chrystusowi uwalnia spod władzy Bestii. To orędzie Matka Boża kieruje do nas w dniu świętych Młodzianków Betlejemskich, zabitych z rozkazu Heroda. Herodowa zbrodnia trwa.
Komentarz ks. Stanisława Małkowskiego źródło blog Adam Człowiek jak zwykle nie doczytałem a to dla nas jeszcze gorzej bo jak dziecko może być przeszkodą mam tu na myśli sieroty emigracyjne aborcje i mordowanie narodzonych przeszkodą dla planów rodziców jak zwykle nie doczytałem
Szatan wmawia nam, że władza Bestii jest niezwyciężona; jego słudzy mówią: „władzy raz zdobytej nie oddamy nigdy”. Szatan jest wrogiem życia: zabija ciała i dusze; władza Bestii opiera się na propagandzie przykrywającej i zasłaniającej obraz śmierci.
Krew niewinnych woła; wielu tego wołania nie chce słyszeć. Poświęcenie się Niepokalanemu Sercu Maryi i poddanie się Chrystusowi uwalnia spod władzy Bestii. To orędzie Matka Boża kieruje do nas w dniu świętych Młodzianków Betlejemskich, zabitych z rozkazu Heroda. Herodowa zbrodnia trwa.
Komentarz ks. Stanisława Małkowskiego źródło blog Adam Człowiek jak zwykle nie doczytałem a to dla nas jeszcze gorzej bo jak dziecko może być przeszkodą mam tu na myśli sieroty emigracyjne aborcje i mordowanie narodzonych przeszkodą dla planów rodziców jak zwykle nie doczytałem
Ostatnio zmieniony sob sty 11, 2014 9:28 am przez piotr 84, łącznie zmieniany 3 razy.
dlatego powtórze naród sam się zdziesiątkuje prognozy ONZ po wielokroć się sprawdza
Ostatnio zmieniony śr sty 29, 2014 10:03 am przez piotr 84, łącznie zmieniany 1 raz.
edytowany bo pierwsze że źle wkleiłem a potem i nie moge akapitu tzn odstępu zrobić tak jakbym wciskał enter