antychryst
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W dyskusji na tematy religijne oraz duchowości, lecz nie związane ze schizofrenią proszę używać działu tematy dowolne -> filozofia.
W dyskusji na tematy religijne oraz duchowości, lecz nie związane ze schizofrenią proszę używać działu tematy dowolne -> filozofia.
antychryst
kto jest waszym antychrystem osoba ideologia-gender rzecz-pieniądze czy jeszcze coś innego sex alkohol itd. ?
http://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=& ... 2k&cad=rja
http://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=& ... 2k&cad=rja
Re: antychryst
pierwsze przykazanie mówi Nie będziesz miał Bogów cudzych przede mną a pierwsi ludzie posłuchali węża gada i zjedli owoc poznania tak i teraz zamiast Boga na pierwszym miejscu stawiamy wiele rzeczy np. sex
sam nie wiem jestem katolikiem więc chyba wierze w osobowego antychrysta czy ich wielu przyjacielu tzn. genderystów na przykład
sam nie wiem jestem katolikiem więc chyba wierze w osobowego antychrysta czy ich wielu przyjacielu tzn. genderystów na przykład
- aux03ster03
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
u mnie temat sexu nie istnieje kazdy jest innypiotr 84 pisze:pierwsze przykazanie mówi Nie będziesz miał Bogów cudzych przede mną a pierwsi ludzie posłuchali węża gada i zjedli owoc poznania tak i teraz zamiast Boga na pierwszym miejscu stawiamy wiele rzeczy np. sex
swap = 0x0, offs = 0x191f6c8, subbeg = 0x0, sublen = 0, prelen = 1, precomp = 0x18fb870 "0)",
wrapped = 0x18fb868 "(?-xism:0)", wraplen = 10, seen_evals = 0, paren_names = 0x0, refcnt = 1}
wrapped = 0x18fb868 "(?-xism:0)", wraplen = 10, seen_evals = 0, paren_names = 0x0, refcnt = 1}
ot i antychryst doczekał się swojego tematu na tym forum i obrońców swoich knowań..
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
Teraz wystarczy wystrugać bożyszcze gender z drewna i ot cały antychryst.
Postawmy totem aby wkoło niego tańczyć.
Postawmy totem aby wkoło niego tańczyć.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
Antychrystem jest każdy kto klnie się na boga. Sam nim byłem ale mi przeszło:)