(Fanatycy a pałanie nienawiścią.)
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W dyskusji na tematy religijne oraz duchowości, lecz nie związane ze schizofrenią proszę używać działu tematy dowolne -> filozofia.
W dyskusji na tematy religijne oraz duchowości, lecz nie związane ze schizofrenią proszę używać działu tematy dowolne -> filozofia.
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Re: Nasi koledzy fanatycy z forum, pałają nienawiścią
Jeśli tak się zachowują, to sami dają świadectwo swojej wierze.
Moim zdaniem nie powinieneś się tym tak przejmować. Uważam, że na forum nie dzieje się nic złego w tym temacie.
Pozdrawiam.m.
Moim zdaniem nie powinieneś się tym tak przejmować. Uważam, że na forum nie dzieje się nic złego w tym temacie.
Pozdrawiam.m.
-
- zaufany użytkownik
Nie mam pojęcia o kogo chodzi?Eden pisze:Cześć!
Mamy na forum dwóch katolickich fanatyków religijnych.
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Widzisz w tym jakiś problem? Bo ja nie. Moim zdaniem coś nadinterpretujesz.Eden pisze:
Zresztą, nie jest to ważne kto - ale ich postawa takich katolików wobec niewierzących.
Pozdrawiam.m.
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Ja nie jestem żadnym katolikiem
Cytujesz z Pisma Świętego tylko, to co ci jest wygodnie, przyswój sobie też to z Pisma Świętego, co ci jest niewygodne.

Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
Podtrzymuj w nich wizję piekła, im bardziej będą w niej tym bardziej będzie działało na nich prawo przyciągania aż przyciągną sobie piekło w życiu.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
Załóżmy też, że Pismo Św. jest swobodnym cytatem Kościoła Katolickiego (pisma natchnione i nie)44 pisze:Ja nie jestem żadnym katolikiemCytujesz z Pisma Świętego tylko, to co ci jest wygodnie, przyswój sobie też to z Pisma Świętego, co ci jest niewygodne.

-
- zaufany użytkownik
Nie możecie sobie odpuścić? Te tematy (religijne) są już nudne.
Podobno na forum jest dwóch fanatyków katolików, a nie policzyłeś fanatyka - niekatolika, który pała nienawiścią do ludzi wierzących i w większości zakładanych przez siebie tematów wylewa tę swoją nienawiść? Może załóż osobny temat pod podobnym tytułem?
Podobno na forum jest dwóch fanatyków katolików, a nie policzyłeś fanatyka - niekatolika, który pała nienawiścią do ludzi wierzących i w większości zakładanych przez siebie tematów wylewa tę swoją nienawiść? Może załóż osobny temat pod podobnym tytułem?
Prawdziwi fanatycy to są w piłce nożnej i w religi muzułmańskiej tylko tu się zabijają w imię idei
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
To chyba Kościół Katolicki jest swobodnym cytatem Pisma Świętego. Bardzo swobodnym.Petruccio Petrolini pisze:Załóżmy też, że Pismo Św. jest swobodnym cytatem Kościoła Katolickiego (pisma natchnione i nie)44 pisze:Ja nie jestem żadnym katolikiemCytujesz z Pisma Świętego tylko, to co ci jest wygodnie, przyswój sobie też to z Pisma Świętego, co ci jest niewygodne.
.
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Eden, coś ci napiszę. Kiedyś byłem w klinice i mieliśmy psychoterapie grupowe. Na jednej z nich temat zszedł na moją osobę, kilka osób zadawało mi niewygodne pytania i próbowali udowodnić błędność moich urojonych przekonań. Ja to wtedy odebrałem jako atak całej grupy na mnie, czułem się jak na przesłuchaniu policyjnym pod krzyżowym ostrzałem pytań. Natomiast psychoterapeuta prowadzący skomentował to na końcu, że po prostu grupa troszczyła się o mnie i chciała mi pomóc. Czasami źle oceniamy intencje osób, wręcz odwrotnie do rzeczywistych.
- Kamil Kończak
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
nektar_maku pisze:Podtrzymuj w nich wizję piekła, im bardziej będą w niej tym bardziej będzie działało na nich prawo przyciągania aż przyciągną sobie piekło w życiu.
Sporo w tym prawdy.
Pragniesz czegoś? - rób to bo zaczniesz o tym marzyć.
" May your love of the form culminite in the love of
the formless."
https://www.youtube.com/watch?v=0joS1fzwFcU
" May your love of the form culminite in the love of
the formless."
https://www.youtube.com/watch?v=0joS1fzwFcU
- maniek123
- nadużywający
- Gadu-Gadu: 560878
wiele razy mialem wizje z Bogiem raz jak szedlem kolo kosciola bym powtarzajacy sie glos od kosciola to jest droga do nieba i rozszerzajaca sie wiecznosc u gory od kosciola jakby tam byla nieskonczonosc i nieskonczone dobro innym razem Bog glosno do mnie mowil od kosciola CHODZ DO MNIE 3 RAZY to powtorzyl chyba chcial mnie nawrocic tego bylo wiecej ehh jak nisko upadna niewierzacy az mi ich szkoda...
bylem juz na pieńku siedmiu piekieł ale teraz chyba nawet sie nie spoce...instruktor kulturystyki i fitnesu pozdrawiam. IMPOSSIBLE IS NOTHING. najsilniejsi przetrwają slabi się powoli wykruszają...
- maniek123
- nadużywający
EDEN JEDNO PYTANIE DLACZEGO BIERZESZ LEKI SKORO JESTES ZDROWY ?
bylem juz na pieńku siedmiu piekieł ale teraz chyba nawet sie nie spoce...instruktor kulturystyki i fitnesu pozdrawiam. IMPOSSIBLE IS NOTHING. najsilniejsi przetrwają slabi się powoli wykruszają...
- maniek123
- nadużywający
aaaaa to tak jak ja zaczalem brac leki a pozniej dostalem psychozy hehe 

- maniek123
- nadużywający
nie jesli bedziesz cwiczyl pompki i regualrnie trenowal to swoje cycki zamienisz w miesnie...
a ja do jakiego typu katoli katolików należę tak wnioskując po moich postach ?Eden pisze:Cześć!
Mamy na forum dwóch katolickich fanatyków religijnych.
ja nie zauważyłam prawdziwych postów osób wierzących katolików, mało takich, zauważyłam mańka, który z pasją mówi o Bogu. Może nie wszystko czytam, za to zauważyłam dużo postów osób przeciw katolickiej wierze. Myślę, że na forum jest dużo różnorodności w poglądach religijnych.